VIDEO: Safinův parádní úder naslepo

27. 2. 2009, 09:11
Video dne 7
K obratu zápasu proti Gasquetovi to sice nepomohlo, ovšem přímo exhibiční úder Marata Safina na síti musel diváky v Dubaji nadchnout. I Rusa nečekané zakončení gamu pobavilo. Jenom víc takových výměn.
Marat Safin

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Achjo chlapče tebe je škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč škoda? Přijde ti snad, že Safin dokázal málo? :-) Někteří promrhali talent daleko horší způsobem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to máš pravdu,ale mohl toho dosáhnout mnohem víc.Podívej čeho dosáhl Federer nebo nadal a těch příkladů bych mohl uvést víc.Dosáhly toho protože chtěl a on KDYBY chtěl tak podle mě talent na to měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě jenom chtít občas nestačí ;) Prostě není možný aby měl každý karieru jako Federer nebo Nadal, podívej na Roddicka, Hewitta, Haase, J. C. Ferrera, Moyu a u nich určitě nemůžeš říct, že by se nesnažili. Jednoduše na to neměli, nemají a nebudou jako Rafa a Roger, ale nejde říct, že dokázali málo.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase věc názoru podlě mě se talen jakej měl Safin a hráči co jsi jmenoval ty nejde srovnávat,tak to vidím já.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že to není zdaleka jen o talentu. Povaha, přístup..náchylnost ke zraněním..tyhle věci dokážou talent úplně zabít.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj přesně tak,proto jsem říkal že jeho škoda protože právě to co jsi jmenoval nemá/neměl.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist