VIDEO: Sestry Fruhvirtovy vyhrály dlouhou výměnu proti Gauffové s Pegulaovou

25. 3. 2023, 10:15
Video dne 15
Sestry Brenda a Linda Fruhvirtovy mají za sebou extrémně těžkou společnou premiéru na turnaji žen ve čtyřhře. Na prestižní akci WTA 1000 v Miami české teenagerky vyzvaly aktuálně druhý nejlepší pár světa Cori Gauffovou a Jessicu Pegulaovou a byť se domácích favoritek nezalekly a v mnoha výměnách byly rovnocennými soupeřkami, podlehly členkám Top 6 singlového i deblového žebříčku ve třech setech 3-6 6-4 4-10.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
MiroslavNemecek
Možná podnětné srovnání servisu, kéž s tím Linda něco udělá, moc jí fandím: Pro Tennis Serve Comparison (Brenda Fruhvirtova vs Linda Fruhvirtova)
https://www.youtube.com/watch?v=zzD7vV2LDL4
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zajímavýsmile
Reagovat
makro99
Pěkné.
Reagovat
frenkie57
že by mohly FruFru časem vytvořit stabilní dvojici pro dabla a to nejen na GS. protože proti Coco/Jess jim to šlo náramně, moc nechybělo a na světě by byla senzace.
Reagovat
EllNino
doufám, že budou hrát debla max na GS :)
Reagovat
frenkie57
A to proč, vysvětli.
Reagovat
makro99
:)
Reagovat
GaelM
Někteří jedinci tu považují čtyřhru za něco podřadného a nenesou dobře, když to někdo vidí jinak... smile
Reagovat
EllNino
Nikoli, ctyrhru mam rad a sam si ji zahraju, ale v dnesni dobe je proste zatez navic a navic i mizerne ohodnocena
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
lvicek
Tohle byla vazne parada a vubec hraly holky dobre :). Snad si to nekde na antuce jeste zkusi spolu a budou navazovat na ceskou tradici i ve ctyrhre :).
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
GaelM
Super představení, kdyby nedostaly nejtěžší možné soupeřky a Lindě fungoval servis, zdaleka to nemuselo končit v prvním kole. Doufám, že to nebylo jen propagační vystoupení před publikem v Miami a že spolu budou hrát dál. Takový Madrid nebo Roland Garros by jim mohl sedět...
Reagovat
tommr
můžou spolu hrát jen na turnajích kam se obě dostanou. Momentálně jsou to tedy jen GS ...
Reagovat
makro99
Tak zrovna do Madridu WC pro Brendu urcite neni vyloucena..
Na druhou stranu, musim ti dat předem za pravdu :), ze potrebuje hrat I mensi turnaje, aby mela vetsi jistotu, ze si nahraje i nejake ty body :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist