VIDEO: Sexy videoklip Shakiry s Nadalem

17. 7. 2010, 10:20
Video dne 19
Začátkem roku vydala kolumbijská zpěvačka Shakira nové album She Wolf. Jak jsme již informovali, videoklip k písni Gypsy natočila se Španělem Rafaelem Nadalem. Podívejte se celý klip, ve kterém jihoamerická kráska svádí nejlepšího tenistu světa.
Rafael Nadal v klipu Shakiry

VIDEO ve vyšší kvalitě



Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

19
Přidat komentář
weak
...tak ja budu asi jediny :-) - ale mne se jak klip tak i pisnicka moc libi.... vubec to neni o penezich, prijde mi Cesi nepremysli jinak nez pres prachy... smutnu a symobilicky zaroven... :-)( snad z toho jednou jako narod vyrostem...
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak v poho, verim tomu, ze lidem, kterym ke stesti staci pustit radio a je jim fuk, co si nalijou do usi, se tenhle brak libit muze :). Snad z toho nekdy takovi omezenci vyrostou. Ale proti gustu...
Reagovat
weak
jeste jsem zapomnel dodat, ze Cesi jsou "slavni" soudci - behem par vterin jsou hotovi s kazdym, ikdyz o nem nevi vubec nic... a jeste se ho snazi urazit... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Komu se libi takovy brak (z meho pohledu), je hudebni omezenec a videoklipovy ignorant (z meho pohledu) :).
To, ze jsou Cesi znami soudci jsi sam dokazal..svym prvnim prispevkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, Shakira je prostě děs, zpívat jí asi nikdo neučil, slavná je jen díky vzhledu a svým erotikou nabitým klipům, přitom hudebně to je, jak píšeš, brak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný nejsi, souhlasím s tebou. Nemůžu si pomoc,ale píšou sem samí zamindrákovaný chlapi! Asi je to tím, že všichni mají doma svý ženušky, který nešahají Shakiře ani po kotníky a vy sami s Nadalem nemáte mnoho společného...Tyhle dva to určitě kvůli penězům nedudělali-to opravdu nemají za potřebí. Shakira je stejně jako nadal legenda a všechny reakce , které vidoklip vzbuzuje jsou správné. Někdo je uraženě odsoudí a někdo je obdivuje. A myslím, že jim je rozhodně jedno co si o nich myslí nějací ubožáci z ČR!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro zajímavost, já žádnou ženušku nemám a Shakiru bych si nevybral, takových tuctových ženských je plno. Navíc tady jde fakt o to, že Shakira zpívá strašně, slavná jen díky díky původu a své kráse. Navíc ten klip je fakt stupidní podle mě a je pod úrovní Nadala. Nechat po sobě plazit Shakiru, když má doam přítelkyni. Řekněte mi, kvůli čemu jinému, než penězům, by tohle asi dělali? I když jich oba mají dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to koukám co je tady za odborníky na zpěv :D Kolik si toho nazpíval ty, že si dovolíš urážet největší hvězdu Latinský Ameriky? :D Nejdřív si o ní něco přečti a pak řikej, že je slavná jen díky vzhledu. Její vzhled je jen třešnička na dortu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ubozak z CR, ktery povazuje za ubohost tento klip, staci Danico? :D
Svou zenusku mam a je to nejlepsi zenska na svete a nejaka pr deli kroutici Shakira ji nesaha ani po kotniky.
Tohle vubec neni o Sakire a Nadalovi, to je jen o tom, ze ten klip a pisnicka je v mych ocich podprumerna stredoprouda sracka. Ten klip je jeste otresnejsi, nez ta pisnicka. Mrkni na nejake klipy od reziseru Glazera nebo Gondryho, pak mozna pochopis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle klip (i tak pisnicka ostatne) je naprosto sileny, divim se, ze Rafa do neceho takoveho sel...
Reagovat
smazaný uživatel
Bez oblecka od Niky a pozy na kurte vyzera takto bez tricka a seckeho ako taky nabuchany hispansky chlapec dake na okraji LA:D::D:D co sa tyka klipu tak snad to urobil len kvoli peniazom alebo ju dlhsie pozna a su kamarati alebo daco
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Domá má babu, tak neviem prečo to urobil.. tiež tomu nechápem... a keby som vyzerala ako Xisca, a on by sa nechal dobrovolne ocucávat s nejakou inou, ešte k tomu s Shakirou, tak by mi to teda jedno nebolo... dožvie či s ňou ešte furt je... 8-/
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš, protože Xisca byla na finále Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Připadá mi, že tohle Nadal rozhodně nemá zapotřebí, dělát panáka te kolumbijské hekně, které slovo zpěv nic neříká. Peněz má dost a slávy taky, takže osobně nechápu, proč do toho vůbec šel. Navíc přítelkyni taky má, takže nemá ani zapotřebí nechat po sobě plazit Shakiru.
Reagovat
smazaný uživatel
ja souhlasim s tebou...nechapu, proc do teho sel...navic pisnicka, kde Shakira dokola zpiva o tom, ze je cikan, me prijde celkem slabsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona všeobecně Shakria nemá se zpěvem moc společeného, jen těží ze svého těla a krásy.
Reagovat
smazaný uživatel
ach ja byt tebou rafa sa na nu vrhnem a vykaslem sa na tu co mas doma
Reagovat
smazaný uživatel
Příště víc vášně Rafaeli nebo se bojíš si pěkně šáhnout na Shakiru ? Asi to doma nemáš jednoduchý, v tom jsme za jedno :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist