VIDEO: Söderling v Paříži zastavuje Nadala

1. 6. 2009, 08:57
Video dne 8
Robin Söderling se včera na French Open postaral o senzaci. Jako první dokázal porazit Rafaela Nadala na pařížské antuce, kde Španěl vyhrál 31 zápasů v řadě. První hráč světa byl z porážky samozřejmě zklamaný a na tiskové konferenci těžko hledal slova. Bral to však sportovně a popřál Federerovi, aby se mu v Paříži konečně podařilo vyhrát.
Robin Söderling

Söderling v Paříži vítězí nad čtyřnásobným šampionem Nadalem a postupuje do čtvrtfinále:



Tisková konference s Rafaelem Nadalem:



Tisková konference s Robinem Söderlingem:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hrubě!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Robin sa stal hviezdou, uvidime dokedy ten optimizmus vydrzi. Treba ale pripomenut, ze Nadal nehral tak dobre ako inokedy. Niet sa co cudovat, som spominal v nejakej diskusii, ze ma toho v nohach dost. Muzsky tenis je narocny a je tam obrovska konkurencia. Nadalova prehra sa nafukuje, pokial tam nie je nejake zranenie. Podobne sa nafukovali Fedove prehry. RN je c.1 a naskok ma vysoky. Robinovi vsak doprajeme nech sa vytesuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Co přesně znamená ta poslední věta, šejku???:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, nech si užije svoje dva dni slávy, lebo to sa už asi len tak ľahko nezopakuje...
Reagovat
smazaný uživatel
možná se to už nezopakuje, ale ten zážitek mu zůstane na celý život - akorát já furt nemůžu překousnout to jaký dělal grimasy když vyhrál a pak jak rychle zmizel.. to bylo dost divný až ostudný. Prostě to nezvládl. Možná příště
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, je to taky Robin od bazin. Ma druhej strane, sa mu necudujem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nosostrosi, ta posledna veta znamena. Doprajeme aby sa potesil este chvilu. Mam taky dojem, ze po Kohlovi vyleti aj on. Zazrak trva 3 dni, sa hovori.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale mohol si predsa len Kohli vybarť niekoho iného, na úkor koho si tú trojdňovú slávu vydupal ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist