VIDEO: Štěpánek laškuje s diváky

2. 9. 2012, 21:55
Video dne 10
Radek Štěpánek si dnes na US Open zajistil společně s Leanderem Paesem postup již do čtvrtfinále a oba tenisté po vítězném utkání sršeli dobrou náladou. Společně podepsali několik tenisáků, které český tenista rozdělil mezi diváky. Legráckami přitom rozhodně nešetřil.
Radek Štěpánek

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pokud by mu to v deblu bralo síly, můžeme o tom spekulovat, ale když se v singlu moc daleko nedostává, těžko hodnotit. Souhlasim s názorem, že věnovat se s paesem čtyřhře by přineslo větší úspěchy, ale opustit singla může mít příčinu ztráty výkonosti.
Na us open už není co řešit, hoši ten debl vyhrajou a hotovo.
Reagovat
Fandina
Tak to je hezké a přeji Radkovi moc dobrých nálad po vyhraných zápasech, jako tady s Paesem a to nejen ve čtyřhře i v singlu. Ať se v obojím daří a jen tak dál. Držím palce Radku a pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ať už se Radek soustřeďuje jen na 4 hru. Je mi jasný, že je to pro něj asi těžký, rozloučit se se dvouhrama, když si na ně věří ale přeci jen, leta už tam nějaká jsou a je na přijmout ten fakt, že ve 4hře podává 3x lepší výkony a spolupráce s Paesem mu sedí.
Reagovat
Jan
A tak proč by si neudělal radost i u dvouhry. Když pak vypadne, což teď bývá obvykle brzo, může se soustředit na 4hru.
Reagovat
J.M.
Já myslím, že i to, že stále hraje na slušné úrovni dvojhru, z něho dělá tak kvalitního deblistu. I Paes to o něm říkal. Ta kvalita se tam projevuje. Jakmile by se singlem přestal, mohl by se herně zhoršit. Ostatně už delší dobu se říká, že dnešní dobří singlisté by smetli jakékoli deblové specialisty, pokud by čtyřhru trochu hrávali.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, kolokrát jsem si říkal, že kdyby hrál Rožér s Nadalem když jsou tak vlcí kámoši jeden rok čtyřhru, tak by museli vyhrát všechny turnaje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no neplatí to tak docela, když se střetnou dvě superhvězdy spíše z toho vznikne chaos, jako například naposledy, když se dvě takto spojili, což se stalo v Torontu 2010, kdy se spojili Djokovič s Nadalem a hned v prvním kole vypadli s tehdy absolutně neznámou dvojicí Posipisil:Raonic. ;) http://www.youtube.com/watch?v=8YSMxlUj9U8
Reagovat
J.M.
Klíčové je "pokud by čtyřhru hrávali". To, že je z toho chaos, je tím, že ji nehrají ani netrénují. Ale herní kvalita je vesměs na straně singlistů. Sehranost je jen věcí praxe.
Reagovat
J.M.
Jinak zrovna Nadal je výborný příklad. Ten by snadno mohl být světovou jedničkou v deblu, kdyby ho hrál. V deblu je excelentní, možná i nejlepší na světě, když už ho příležitostně hraje. Například letos vyhrál turnaj Indian Wells s Marcem Lopezem, když porazili všechny špičkové deblisty jako Llodra-Zimonjic nebo Paes-Štěpánek.
Reagovat
safi1313
Radek bez debat podává ve 4hře fantastické výkony, nicméně jeho dvouhra není nijak špatná, jeho zápasy jsou velmi atraktivní a pohledné, krásně se na ně kouká(žádná vybíjená od základní čáry, ale velice pestrá hra). Takže ať zůstává i u dvouher, dokud to půjde a myslím, že určitě ještě určitě dokáže potrápit nějakého hráče z top10.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist