VIDEO: Štěpánek už po operaci trénuje

5. 3. 2013, 11:25
Video dne 3
Radek Štěpánek se už měsíc po operaci zad vrátil na kurty začal s tréninkem. Rád by příštíměsíc stihl čtvrtfinále Davisova poháru v Kazachstánu a dělá pro to vše.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Koncem ledna měl odletět s českým daviscupovým týmem do Švýcarska bojovat o postup do čtvrtfinále. Místo toho však Radek Štěpánek musel 28. ledna na operaci zad. Lékaři mu při ní odstranili část meziobratlové ploténky, která způsobovala oslabení horních končetin.

Několik dní po zákroku vůbec necítil dva prsty na pravé ruce, nyní už je ale vše mnohem lepší a čtyřiatřicetiletý rodák z Karviné už tráví šest dní v týdnu zhruba 45 minut na kurtu. 

Formu se Štěpánek snaží načasovat na začátek dubna, kdy by chtěl být připraven na daviscupový duel v Kazachstánu. Bojovat o semifinále na antuce v Astaně budou čeští tenisté 5. až 7. dubna.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
potrénuj a ať je všechno v pořádku. Držím palce a pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju brzký návrat na kurty!
Reagovat
vendulkabendulka
Prave jsem si dneska rikala jak na tom je. Tak hodne stesti a at zdravi vydrzi!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist