VIDEO: 'Superschopnosti' tenistů

13. 5. 2020, 12:00
Video dne 0
Výkony a schopnosti tenistů jdou někdy až za hranici lidského chápání. I proto patří k nejlepším na světě. Až neuvěřitelnou pružností se může pyšnit Novak Djokovič, dokonalou prací rukou udivuje Roger Federer, svou obratností baví fanoušky Gaël Monfils, famózní duch bojovníka provází kariéru Rafaela Nadala, účinnou ležérnost do tenisu vnesl Nick Kyrgios. I další tenisté mají či měli své 'superschopnosti': jedinečnou smeč ve výskoku proslavil Pete Sampras, bekhendem jednoruč vyniká Stan Wawrinka, drtivým forhendem si pomáhá Juan Martín Del Potro, na sílu často spoléhá Dominic Thiem, rychlostí udivuje mladík Alex De Minaur, servis je dominantou Johna Isnera a předvídavost s rychlými reakcemi zdobí hru Andyho Murrayho.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist