VIDEO: Tenistky pózují v roli fotomodelek

18. 12. 2010, 07:35
Video dne 4
Vidíte je hlavně ve sportovních outfitech s tenisovou raketou v ruce. Po sezoně je ten pravý čas se na řadu půvabných hráček podívat, jak jim to sluší před fotoaparáty. Krátké video vzniklo ve spolupráci s kosmetickou společností Oriflame.
Jelena Dementěvová



Hráčky na videu: Alona Bondarenková, Vera Zvonarevová, Jelena Dementěvová, Jelena Jankovičová, Daniela Hantuchová, Caroline Wozniacká, Kim Clijstersová, Agnieszka Radwaňská, Sam Stosurová, Dominika Cibulková.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Osobně nechápu proč fotěj třeba Jankovic, Stosur nebo Clijsters, myslím, že na okruhu jsou mnohem hezčí hráčky, které by na těch fotkách byly krásný - viz Cirstea, Goerges, Olaru...
Reagovat
majjkaa
Vacsinu z nich tam maskeri prerobia na ako-tak pekne, Cirstea by to nepotrebovala......je krasna aj bez toho! Celkovo budi dojem prirodzene velmi peknej. Ale kazdemu sa paci nieco ine....niekomu sa viac paci vysledok prace maskera ako skutocne pekna tvar :))
Reagovat
misoSK
tak pravom sa tam ocitli akurat Dementevova,Hantuchova, Wozniacka a Cibulkova, chybaju mi tam Ivanovicova, Kirilenkova, Kirilenkova, Minellova alebo uz spominana Cirstea
Reagovat
misoSK
*Sharapova, nie dvakrat Kirilenkova :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist