VIDEO: Tvrdá dřina ve fitku. Siegemundová se připravuje na novou sezonu

7. 12. 2018, 08:42
Video dne 0
K úspěchu žádný výtah nevede, musíte jít po schodech. Takto výstižně popsala Laura Siegemundová video, na kterém ve fitku maká na své kondici a připravuje se na sezonu 2019. Německá tenistka moc dobře ví, o čem mluví, letos se na kurty vracela po vážném zranění kolena.
Profily hráčů
Laura Siegemundová

V dubnu 2017 Laura Siegemundová vyhrála velmi kvalitně obsazený turnaj WTA Premier na domácí antuce ve Stuttgartu, kde porazila Světlanu Kuzněcovovou, Karolínu Plíškovou či Simonu Halepovou, a ve světovém žebříčku se vyšplhala na 30. místo. 

Jenže z životní formy dlouho netěžila. Jen o čtyři týdny později si v Norimberku vážně poranila pravé koleno a kvůli přetržení předního zkříženého vazu se téměř devět měsíců na žádném turnaji neobjevila. 

Na kurty se třicetiletá Němka milující antuku vrátila letos v březnu. V létě se začala dostávat do formy, když si během pěti týdnů zahrála dvakrát čtvrtfinále podniku WTA a třikrát byla ve finále domácích akcí ITF, přičemž v Bad Salgau dokázala triumfovat. '

Na konci roku ale Siegemundové došly síly, neboť z jedenácti soupeřek dokázala porazit jen tři. A tak už maká na tom, aby v sezoně 2019 měla fyzický fond co největší. 

Jednoduchá cesta k tomu ale nevede. Jsou za tím hodiny, dny a týdny tvrdé dřiny. Na dnes zveřejněném videu předvádí, jaké dávky tenistky musí během zimní přípravy kousat.

"K úspěchu žádný výtah nevede, musíte jít po schodech," popisuje náročnou cestu mezi tenisovou elitu rodačka z Filderstadtu, jež byla v žebříčku nejvýše na 27. příčce. Aktuálně je 116. hráčkou světa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Facebook

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist