VIDEO: 'Tweener' Garcii-Lópeze proti Murraymu

22. 1. 2011, 12:07
Video dne 18
V zápase uhrál jen čtyři hry, ale hned ve druhé výměně předvedl parádní úder. Španěl Guillermo García-López prohrál zápas třetího kola s Andym Murraym, jeho úder mezi nohama zády k síti však nebude chybět mezi nejlepšími momenty letošního Australian Open.
Guillermo García-López

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
pokud vím, tak Južny taky jeden udělal v minulým kole... každopádně Garciu-Lopezovi se to parádně povedlo...
Reagovat
Pe3k
Luxusní tweener.I tak mu to v zápase moc platné nebylo.Nadal se dneska taky o jeden takový tweener pokusil a dopadlo to jako obvykle - obloukem mimo kurt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si opravdu pomalejsí.U Nadala bylo evidentni, ze se pokouši o LOB ty slepoune ! A nahodou to bylo bravurní.....bohuzel, neni zas tak genialni, aby videl i do zadu-ze Tomic zustal na lajne
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a prehodnot si sve odhady...Nadal zas tak kralovskou formu nema....
Reagovat
Pe3k
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Pe3k
To je fakt, Nadal hrát mizerně.Ten 18 kluk být o něco zkušenější tak to dneska urve.Vítězných úderů měl určo víc než hekal akorát víc kazil...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele !!! Ty etiketo !!! byl ti odstrenej vstup. Jsi tu nezadouci !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
joo ty jsi ten intelektual jak porad vytrubujes
Reagovat
smazaný uživatel
Ty trulante. Byls prece nedavno zabanovan taky!!!! Takovym zrudam jako ses ty by meli davat rovnou IP bany!

Normalni clovek pochopi, kdyz ho odnekud vyhodi, ty ne...
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, nezpozoroval jsem, kde to bylo ??????? napis !!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pred dvema tydny ti byl zablokovan nick ...24 a ty ses registroval jako 99.9.
Reagovat
Pe3k
Hloupějšího člověka než jsi ty jsem asi nikdy nepotkal.Cokoliv vyžaduje byť jen mírné chápání, jde daleko mimo tebe.Smazali můj komentář, protože se tam vyskytovalo nevhodné slovo, což je v pořádku.Žáden vstup mi odepřen nebyl, nevím kde takové výmysly bereš...
Reagovat
vojta91
proc tady neni milion komentaru, ze to je nejlepsi hrac historie, jako je to v pripadech, kdyz se neco podobne povede Federerovi?
Reagovat
smazaný uživatel
No protoze Federerovci jsou neobjektivni fanatici.Pokud neni v radku Rožer-Nezajem !
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si vážně myslíš, že to píšou jen kvůli tomu? To je proti tobě i Barney velkej myslitel.
Reagovat
Pe3k
García-López nemůže být nejlepší hráč historie, když nic důležitého nevyhrál a jen jednou trefil tweener.Kdežto Federer je nejlepší a nejúspěšnější hráč historie a ještě jako bonus dovede zahrávat neuvěřitelné údery mnohokrát během sezony.Každopádně vysvětlovat cokoliv fanouškům hekala je jako nošení dříví do lesa - zbytečné.
Reagovat
smazaný uživatel
My nejsme neobjektivní fanaticky se uklidni jo a užívej si tenisu. Federer hraje famózně a je radost se na něho dívat a údery pod nohou umí bravurně a hlavně v důležitých okamžicích. Třeba na US Open, kdy si tím získal matchball proti Djokovičovi. Já jsem Federerovec a jsem fanatik to jo, ale jsem objektivní, tak nehaž všechny do jednoho pytle jo.
Jinak Federer je nejlepší hráč historie a já to vím, ale i přesto vím, že Nadal má svkvělou formu a obdivuju to, takže to přehodnot. Hezký Australian Open peju. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvam se vsem, kterych se to netyka...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist