VIDEO: V Maroku vysouší kurt ohněm

15. 10. 2016, 09:25
Video dne 5
Včerejší program semifinálových zápasů na challengeru v marocké Casablance komplikoval déšť. A když pršet přestalo, zůstávala na kurtu stát voda. Vysušit antuku o přebytečnou vodu se pořadatelé rozhodli netradičně, neboť na ni vylili tekutý plyn a ten pak postupně podpalovali.
Profily hráčů



Pohled na hořící kurt nabídla pauza během semifinále mezi Francouzem Maximem Janvierem a Belgičanem Arthurem De Greefem.

"Měli jsme docela dlouhou pauzu kvůli dešti a hlavně po stranách kurtu se pak na povrchu antuky drželo hodně vody. K vyřešení problému jsme použili plyn a vodu postupně odpařovali," komentoval situaci supervisor Carl Baldwin.

"Tohle jsem ještě neviděl," řekl k situaci devatenáctiletý Janvier, který zápas dotáhl do vítězného konce a dnes tak bude usilovat proti nejlepšímu juniorovi současnosti Stefonosi Tsitsipasovi z Řecka o premiérový challengerový titul.

Turnaj ve čtyřhře poznal své vítěze už včera. Svůj třetí letošní titul vybojoval český tenista Roman Jebavý, který triumfoval společně se Slovákem Andrejem Martinem.

Takhle se suší kurty v Maroku☝️ OnlyInMarocco#Drying#Courts#ThisIsTheWay

Video zveřejněné uživatelem Roman Dzebavy (@romanjebavy), Říj 14, 2016 v 7:03 PDT

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když se na to dívám, tak tady by se ani pat a mat nechytali.

Ale jinak v Moroccu vyrůstá nový tenisový komplex, takže se zřejmě v budoucnu dočkáme i pořádání turnajů vyšší kvality. A bude zřejmě na co koukat.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=319986&page=51
Reagovat
janek_da
No co. Vysušují ohněm, pořádek dělají výbušninami. Jenom nevím, co znamenají útoky nožem. Možná je to žádost o laskavost.
Reagovat
Krisboy
Zkouška ohněm.
Reagovat
blixa
Ještě k tomu mohli domorodí Berbeři tančit nějaké rituální tance ;-)
Reagovat
Pedronegro
super komedie, skoro jak němý film :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist