VIDEO: Veselé Vánoce!

24. 12. 2019, 09:45
Video dne 16
Milí čtenáři, redakce TenisPortál.cz vám přeje klidné prožití svátků vánočních, hodně radosti ve společnosti vašich nejbližších a nejen sportovní úspěchy v novém roce. Veselé Vánoce fanouškům přejí také hvězdy WTA včetně Petry Kvitové a Karolíny Plíškové, v soukromém příspěvku na Instagramu pobavila Karolína Muchová. Trenér Riccardo Piatti natočil duet svých svěřenců Jannika Sinnera a Marie Šarapovové, kteří se bavili zpěvem vánoční písně Rockin' Around The Christmas Tree. WTA připravilo vánoční video s úsměvnými momenty mimo kurty.

 


 


Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

16
Přidat komentář
brixner
No, byla by docela prdel, kdyby to aspoň ta naše děvčata řekla v rodném jazyce a kameraman by se žvárem v tlamě prones "What the fuck???" Já bych moh vodpovědět asi taklenc: Hodili sme kotvu, dali rychlý sprchy a Kourosy a mastili sme do přístavu do toho baráčku s lucerničkou, to víte, vánoční slevy máme rádi, už trénujeme na čtvrtky v Kaufu. Marco si dal takovou vyzáblinu vodněkud z Bělarusie, Bruno se šel údajně doučovat korejštinu a já jedný Kamerunce vysvětloval hluboko, že tydle Vánoce prostě musej bejt ve slevách, protože to duch ovno vokolo a tydle věci a vona kejvala hlavou a řikala, že v jejich domovině an Vánoce dycky pochytaj pár turistů, co voxidujou se safari, vodříznou jim uši a vostatní údy a vydloubaj modrý voči a nosej to do stanu svýmu náčelníkovi, kterej jim, v rámci výměnnýho vobchodu, dává masti na zbělení kůže, protože tím se jim v Evropě zvyšuje rejting na pracovnim trhu. Takže tadle Kamerunka měla hezky bělounkou prdelku a bílý fleky na břiše, kam utřela zbytek a já si musel chtě nechtě vzpomenout, že todle dělam s voblibou u sousedek do záclon, což je vo dost praktičtější. Zaplatili sme symbolickej jeden frank a hurá na loď pozřít potvory, co Marco vytáh z Rýna a poté i humánně usmrtil. A když do sebe nalil už druhej litr bílýho, konečně dokázal, že neni hluchej a moje letitá snaha nese svý vovoce - naprosto spisovnou češtinou zvolal : "Vešély vanócy!"
Vanócy sou gut! :-)
Reagovat
bIbec
https://www.wtatennis.com/news/1544558/wta-scouting-report-bouzkova-plans-2020-blitz-after-2019-breakthrough
Reagovat
misa
Díky za upozornění na vánoční počtení :) Útok nejkrásnější hráčky současného tenisového světa na nové cíle je pro mě jedna z nejočekávanějších události roku 2020.

https://www.instagram.com/p/B6el5ctgFRK/
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/B6dtVpWAOse/
Reagovat
Frick
a neméně nejkrásnější budou i u další tenistky...
https://www.womenstennisblog.com/2019/12/24/flavia-pennetta-gives-birth-to-baby-girl/
Reagovat
misa
Lucie je úžasná!
Reagovat
Frick
Přines mi

WTA turnaj na Štvanici

CELOU pravdu o tom, proč Petra skončila 20.12.2016 s rozřezanou rukou.

Díkes, chlape.
Reagovat
blixa
Nasrat !!! Tvůj Ježíšek ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
paddy
dnes od 17:55 na Prima Max

inspiraci určitě poskytla diskuze na TP ;-)
Reagovat
blixa
Někdo zfilmoval Stalinultrasův příběh ? :-o
Reagovat
fretek
Už jsem se bál, že Karolina místo doprčic zvolá doprkýnka ...
Reagovat
Mayo
Šťastne a veselé Vianoce priatelia a pekného Ježiša.
Reagovat
Andrew89
A nova sezona za dverma:))
Reagovat
Patik
Príjemné prežitie Vianočných sviatkov a šťastné a veselé Vianoce všetkým užívateľom a celému Tenisportálu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Všem přeju hezké Vánoce prožité v klidu a ve zdraví. A pokud nenajdete pod stromečkem nějaký tenisový dárek, tak nesmutněte, ten hlavní přijde už za 9 dní, kdy začíná sezóna :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist