VIDEO: Výměna kočka - myš. Vyhrál ležící Gulbis

28. 6. 2013, 12:47
Video dne 5
Jedna z výměn v zápase druhého kola Wimbledonu mezi Jo-Wilfriedem Tsongou a Ernestsem Gulbisem připomínala hru kočky s myší. Francouz se ujal role šelmy a Lotyše naháněl po jeho polovině kurtu. Ale když už si soupeře posadil na zem, pojal výměnu exhibičně (podcenil ji) a dal Gulbisovi šanci.
Jo-Wilfried Tsonga a Ernests Gulbis

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
...tenis by měla hlavně zábava
Reagovat
smazaný uživatel
skoda,ale jeho chyba :D
Reagovat
Amputace
Tsonga to slušně zadrbal :D
Reagovat
smazaný uživatel
To som pozeral :DDD tsonga chcel podcenit supera :D
Reagovat
Heather_Fedex
tsongovi se tohle vymstilo uz vic krat, letos zahral v zapase (nepamatuju si uz proti komu) v 1. setu pri vlastnim podani uder mezi nohama jako exhibicni vsuvku v neutralni vymene a bod ztratil...nakonec i servis a tim padem i set. sice nakonec zapas otocil, ale i tak...je to dukaz toho, ze kdyby se vic koncentroval na tenis a min na srandicky, mohl byt dnes nekde jinde... tyka se to napr. i monfilse, toho jeste dvojnasob, nez joa
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist