VIDEO: Výzkum a vývoj tenisové rakety Wilson

17. 9. 2012, 22:04
Video dne 5
Zajímá vás, jak probíhá výzkum a vývoj tenisové rakety? Pak určitě shlédněte toto krátké video z nového inovačního centra firmy Wilson v Chicagu.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
Labi
ja osobně se hodně divím že hlavně na mužském okruhu nepoužívá Wilsonky více hráču..jsou to rakety od firmy s tradicí, plné zkušeností a tihle borci vědí co dělají...těžko říct jak moc se do toho promítají finance kdy hráč dostává peníze za to, že užívá rakety určité značky...ale samotný fakt, že s těmihle raketami hraje Federer už o něčem svědčí:)
Reagovat
Heather_Fedex
taky serena williams ;)
Reagovat
smazaný uživatel
každému vyhovuje něco jiného. Murraymu s Djokovičem Head (Djoker k němu přešel od Wilsonu), Nadalovi zase Babolat nebo co to má. I ty ostatní firmy mají tradici, zkušenosti a kvalitu
Reagovat
smazaný uživatel
Wilson, Head, Yonex, Babolat,... To jsou asi top výrobci. U ostatních se evoluce docela zastavila. K tomu: každému vyhovuje něco jiného, lze dodat, že v tom také hrají roli peníze za reklamu.

Ne každý model rakety jedné značky má adekvátní náhradu u jiné značky. Proto také v některých ojedinělých případech hráč či hráčka hraje něčím jiným, než co si zákazník má myslet vzhledem k pomalování a značce.

Kvitová hraje Wilsnem, ale jiným modelem než tím co vypadá jako ten z katalogu. Šarapovová hraje Headem, ale tipuji, že je to raketa na bázi její dřívější rakety Prince.
Reagovat
dadaft
vloni jsem na toto téma mailoval s Denisou Chládkovou. ta Heada, kterou teď hraje Maria, je s vysokou pravděpodobností co do hmotnosti, vyvážení atd. přesná kopie Prince Shark, se kterou Máša hrála před tím.
jen jiná značka a lepší sumička na kontě. ))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist