VIDEO: Wozniacká dostala míčem do hlavy

7. 2. 2011, 19:32
Video dne 8
Se smíšenými pocity musela odlétat z Izraele světová jednička Caroline Wozniacká, která minulý týden v Eilatu bojovala v euroafrické zóně Fed Cupu. Světová jednička sice vyhrála všechny tři své dvouhry, ale její osmnáctiletá spoluhráčka Karen Barbatová neuhrála ani bod a po boku Mai Grageové Wozniacká prohrála všechny čtyřhry.
Caroline Wozniacká

V deblovém utkání s Velkou Británií měla Wozniacká navíc co dělat, aby se vyhnula vážnější srážce s míčem, který proti její hlavě vyslala Heather Watsonová. Úplně uhnout se Dánce nepodařilo, ale naštěstí pro ni i její fanoušky se míč na jejím obličeji nijak vážně nepodepsal.

pva, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bohužel i to se stane. Naštěstí se to na ní nijak nepodepsalo, a urážet ji tady nikdo nebude je to slecna tenistka cislo 1. Je fakt super. Čekám reakce, jenom do mě.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon se ji rozsviti....
Reagovat
smazaný uživatel
A to proč jako??
Reagovat
smazaný uživatel
no ty jeji trapny vyroky co predvadela na AO jak se vracela zpatky na tiskovku.....tipuju ze ma iq tak 80
Reagovat
skott
...to jakoze kdyby ji Heather upravila fasadu, tak ji uz nebudou fandit?:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jistě nebylo myšleno, ale safra, něco na tom je - dobrá třetina fandů by se asi poroučela, kdyby Karolína ztratila svůj půvabný kukuč, ruku na srdce:)) ... ale ne, hlavně, že se jí nic nestalo.
Reagovat
skott
Rikas tretina, jo?:) Ja si prisadim a rikam polovina...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je vtipný: pro ni a její fanoušky:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist