Vítězka US Open Andreescuová si tři týdny odpočine. Hrát by měla až v Pekingu

12. 9. 2019, 20:56
Aktuality 8
Čerstvá vítězka US Open Bianca Andreescuová si dopřeje po newyorském triumfu minimálně třítýdenní pauzu. Kanadská tenistka nebude hrát příští týden na turnaji v Ósace ani o týden později ve Wuhanu, kde z jejího odhlášení profitovala posunem do hlavní soutěže Karolína Muchová.
Profily hráčů
Bianca Andreescuová

Andreescuová získala v sobotu svůj první grandslamový titul po finálovém vítězství ve Flushing Meadows 6-3 7-5 nad Američankou Serenou Williamsovou. Posunula se díky tomu na páté místo světového žebříčku, což je její nejlepší pozice v kariéře.

Na další úspěchy ale bude devatenáctiletá Andreescuová útočit nejdříve v Pekingu, kde se bude hrát v týdnu od 28. září. Podle původního plánu se totiž nepředstaví příští týden v japonské Ósace ani na následné akci v čínském Wuhanu.

Andreescuová má letošní zápasovou bilanci 45-4. Od začátku března odehrála 25 zápasů a 24 z nich vyhrála. Jedinou porážku utrpěla po skreči, po které kvůli zranění ramena téměř čtyři měsíce nehrála.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
FulnekUltras
https://sport.aktualne.cz/tenis/fenomen-andreescuova-navratilovou-i-pliskovou-jeji-sebevedomí-udivuje
Reagovat
smazaný uživatel
Taká mladá a už pohŕda mickey mouse turnajmi.
Reagovat
FulnekUltras
Po takové finanční dardě a likvidaci Konga je třeba oddych... ;-)
Reagovat
dadaft
on to oddych navíc ani moc nebude - jednak má GS šampionka spoustu mediálních a reklamních povinností, jednak bude v Kanadě na roztrhání...
Reagovat
Cico93
Presne, vyhrala GS a už arogancia z nej až srší:-))
Reagovat
tommr
doufám, že nabídnutou šanci využije a že se na poslední chvíli neodhlásí ...
Reagovat
dadaft
ty máš přehled -- jak budou hrát v Asii Češky? Markéta? Petra?
Reagovat
tommr
Markéta a Petra by měly hrát Wuhan a Peking, ale u obou je bohužel dost vysoká pravděpodobnost, že se budou muset kvůli přetrvávajícímu zranění odhlásit ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist