Vítězka US Open Ósakaová se dostala v Japonsku na poštovní známky

15. 12. 2018, 15:18
Aktuality 6
Naomi Ósakaová se díky svému senzačnímu triumfu na US Open dostala v Japonsku na poštovní známky. Jednadvacetiletá rodačka z Ósaky se na facebooku pochlubila aršíkem s osmi známkami, na nichž jsou různé momentky z jejího vítězství ve Flushing Meadows.
Profily hráčů

Naomi Ósakaová začínala sezonu na 68. místě světového žebříčku, během deseti měsíců se však vyšplhala až na post světové pětky a dostala se mezi tenisovou elitu.

Nyní už jednadvacetiletá Japonka totiž získala první dva tituly mezi ženami a hned na těch největších turnajích světa; v březnu ovládla podnik WTA Premier Mandatory v Indian Wells a v září si odvezla i grandslamovou trofej pro vítězku US Open, když nečekanou pouť korunovala vítězstvím nad americkou hvězdou Serenou Williamsovou. 

A za skvělé reprezentování byla odměněna i ve své rodné vlasti. Dcera haitského otce a japonské matky se v zemi vycházejícího slunce dostala na poštovní známky

"Je to pro mě obrovská pocta. Moc si toho vážím a je to pro mě závazek do další práce, aby na mě mohli být lidé v Japonsku i nadále pyšní," prohlásila Ósakaová.

Nyní už však Ósakaová finišuje s přípravou na sezonu 2019. Hned v jejím úvodu bude mít svěřenkyně Saschi Bajina, který byl vyhlášen nejlepším trenérem uplynulého roku, napilno. Před Australian Open se objeví na turnajích v Brisbane a Sydney.

"V přípravě se cítím výborně, ale už se nemohu dočkat turnajů. Přeci jen hraní zápasů je to, proč tenis děláme. Doufám, že se mi podaří vstup do sezony a odrazím se k dalšímu dobrému roku," uvedla Ósakaová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
mahycek
Jaký funguje nyní nějakej sportovní stream ????? Ten
sportcategory.com se mě pořád na něco ptá, jako vyplnit
e-mail a pak to odeslat. Fakt nevím, co funguje. Moc díky
za radu.
Reagovat
miledus
http://www.hahabar.com/c-4.html
Reagovat
Fandina
Já se na té sportcategory.com klikla na tenis a bylo z toho http://www.sportcategory.com/c-4.html a potom jsem se dostala na jednotlivé streamy. Chodit by to mělo, někdy tam jsou reklamy, ale ty je potřeba pozavírat, když se objeví křížek. Ještě mám tenhle odkaz.

http://www.stopstream.me/4-tennis.html
Reagovat
Fandina
Mně se to otevírá v jiných oknech. Reklamy zavírám a nikam se na těchle odkazech nepřihlasuji.
Reagovat
FulnekUltras
jo, vypráskat v ušákově se vší elegancí konga, to si japonci cení hodně vysoko
Reagovat
Fandina
Oni ti to říkali? Je to úsměvné, jak když nesnášíš Serenu ty, tak si myslíš, že každý jiný ji za vším vidí také.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist