Vondroušová přes Suárezovou prošla do osmifinále, Karolína Plíšková nestačila na neoblíbenou Martičovou

31. 5. 2019, 12:39
Aktuality 111
FRENCH OPEN - Markéta Vondroušová na French Open potvrzuje skvělou letošní formu a na turnaji ještě neztratila set. Devatenáctiletá Češka ve třetím kole přehrála nasazenou Španělku Carlu Suárezovou a vyrovnala své grandslamové maximum. Končí naopak Karolína Plíšková, česká jednička a jedna z největších favoritek hladce prohrála se svou neoblíbenou soupeřkou Petrou Martičovou.
Markéta Vondroušová (© j48tennis.net)

Markéta Vondroušová prožívající životní sezonu letos vyjma Australian Open nechyběla v závěrečných kolech. Kromě finále v hale v Budapešti a na antuce v Istanbulu si zahrála v Indian Wells a Miami svá největší čtvrtfinále a na další životní výsledek si dělá zálusk na grandslamovém French Open.

Na pařížské antuce neztratila devatenáctiletá rodačka ze Sokolova jediný set. Nejprve si poradila s Yafan Wang, Anastasií Potapovovou a dnes po setech 6-4 6-4 v premiérovém souboji s nasazenou Španělkou Carlou Suárezovou.

Vondroušová sice do utkání vstoupila rychlým brejkem, nicméně poté musela dlouho dotahovat dvougamové manko. Talentovaná Češka dokázala srovnat z 2-4 na 4-4 a následující hra se ukázala jako klíčová, jelikož Vondroušová v ní Španělce sebrala servis, přestože Suárezová vedla 40-0.

Zatímco úvodní dějství bylo festivalem ztracených podání, ve druhé sadě byl k vidění jediný brejk, který po skončení pátého gamu slavila česká hráčka. Vondroušová ve druhém setu nečelila jedinému brejkbolu a i druhou sadu suverénně doservírovala.

"Jsem ráda, že jsem to tak zvládla. Musela jsem být vážně hodně aktivní, jinak mě svými lifty rozběhala a už jsem neměla moc šanci. Byl to fakt jeden z nejtěžších zápasů za tenhle rok," řekla spokojeně po postupu.

Vondroušová postupem do osmifinále vyrovnala své grandslamové maximum z loňského US Open. O své největší čtvrtfinále v kariéře bude bojovat proti Anastasiji Sevastovové. Nasazená Lotyška přežila skoro tříapůlhodinovou bitvu a pět mečbolů proti Elise Mertensové, kterou zdolala 6-7(3) 6-4 11-9.

Statistiky zápasu

Karolína Plíšková se po finále v Miami přes měsíc trápila s virovým onemocněním a zdravotně dohromady se dala právě včas před startem French Open. Sebevědomí si navíc před antukovým grandslamem zvedla triumfem na prestižním turnaji v Římě.

A ve skvělé formě pokračovala i ve dvou dalších zápasech na pařížské oranžové drti, kde hladce porazila Madison Brengleovou a slovenskou kvalifikantku Kristínu Kučovou. Dnes však tvrdě narazila. S ve formě hrající Petrou Martičovou prohrála hladce dvakrát 3-6 a zhoršila si bilanci se svou neoblíbenou soupeřkou na 1-4.

Plíšková do utkání vstoupila sebevědomě, vycházel jí první servis a výměny diktovala hlavně z forhendové strany. Jenže za stavu 3-3 neudržela vedení 40-0 na podání a přišel trest. Martičová pokračovala ve výborném výkonu, kdežto Plíšková začala kupit nevynucené chyby a ve zbytku úvodní sady už neuhrála jediný game.

Druhá sada nabídla hned několik zvratů. Plíšková z 0-2 otočila na 3-2 a měla brejk k dobru. Vlastními chybami se ale o náskok připravila a v dalším průběhu opět neuhrála jedinou hru. Utkání mohla ještě zdramatizovat, případně vyhrát, ovšem v závěrečném gamu nevyužila jediný ze tří brejkbolů a Martičová první mečbol proměnila esem.

"Hrála dobře, chytře na mě, čekala na moje chyby a já jich udělala spoustu. Na dvakrát 6-3 to asi úplně nebylo. Měla jsem ve spoustě gamů šanci, nebo aspoň minišance, už první servírovací brejk ze stavu 40-0. Určitě jsem mohla hrát líp. Přišlo mi to celkově těžké. Jak s její hrou, tak jsem trochu bojovala i sama se sebou," uvedla Plíšková.

Martičová, která na konci dubna v Istanbulu získala svůj premiérový titul na okruhu WTA, si dnes připsala čtvrtý kariérní skalp hráčky Top 10, ten vůbec nejcennější, a vylepšila svou letošní bilanci na antuce na 14-2.

Osmadvacetiletá Chorvatka si v minulosti osmifinále na grandslamech zahrála čtyřikrát, dvakrát v Paříži, ale nikdy neuspěla. Její další soupeřkou bude Kaia Kanepiová.

Statistiky zápasu

Vondroušovou může mezi nejlepší šestnáctkou doplnit ještě Kateřina Siniaková, jež zítra vyzve světovou jedničku Naomi Ósakaovou. Vypadnutí Plíškové znamená, že vítězka posledních dvou grandslamů Ósakaová po skončení French Open setrvá na postu světové jedničky.

Sloane Stephensová dál živí naději na obhájení loňského finále. Světová sedmička dnes musela proti Poloně Hercogové bojovat přes dvě a půl hodiny. Slovinku zdolala až po setech 6-3 5-7 6-4, přestože ve druhé sadě podávala na vítězství a měla čtyři mečboly. Její další soupeřkou bude Garbiñe Muguruzaová.

Muguruzaová se na pařížské antuce začíná rozehrávat do parádní formy. Vítězka ročníku 2016 a loňská semifinalistka přejela 6-3 6-3 světovou devítku Elinu Svitolinovou a oplatila jí letošní porážku z Dubaje.

Donna Vekičová na třetí pokus porazila Belindu Bencicovou. Chorvatská tenistka zvítězila hladce 6-4 6-1 a poprvé si v Paříži zahraje osmifinále. Na první grandslamové čtvrtfinále zaútočí proti Johanně Kontaové.

Kontaová na French Open, kde v minulosti nevyhrála jediný zápas v hlavní soutěži, pokračuje ve skvělé antukové formě. Bývalá světová čtyřka smetla 6-2 6-1 Viktórii Kužmovou.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 42,661.000 eur
páteční výsledky (31. 5. 2019)
• Dvouhra ženy - 3. kolo •
Vondroušová (ČR) - Suárezová (28-Šp.) 6-4 6-4
Martičová (31-Chorv.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 6-3 6-3
Stephensová (7-USA) - Hercogová (Slovin.) 6-3 5-7 6-4
Sevastovová (12-Lot.) - Mertensová (20-Belg.) 6-7(3) 6-4 11-9
Vekičová (23-Chorv.) - Bencicová (15-Švýc.) 6-4 6-1
Kontaová (26-Brit.) - Kužmová (SR) 6-2 6-1
Kanepiová (Est.) - Kuděrmětovová (Rus.) 4-6 6-3 6-0
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Keysová (14-USA) - Honová (Austr.) 7-5 5-7 6-3
Curenková (27-Ukr.) - Kruničová (Srb.) 5-7 7-5 11-9
• Čtyřhra ženy - 2. kolo •
Melicharová/Peschkeová (7-USA/ČR) - Alexandrovová/Zvonarevová (Rus.) 5-7 6-4 6-4
Hradecká/Klepačová (10-ČR/Slovin.) - Keninová/Petkovicová (USA/Něm.) 6-4 3-6 6-3
S. Hsieh/Strýcová (3-Tchaj-wan/ČR) - Puigová/Rogersová (Portor./USA) 6-2 7-5
• Mix - 1. kolo •
Krejčíková/Ram (3-ČR/USA) - Ninomijaová/Sitak (Jap./N. Zél.) / Krejčíková odstoupila
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
Frick
https://t.co/GhfgeWAKZ6

Nějak ta chuť fandit někomu, kdo vlastně ten sport nemusí, u mne tolik není. Bože, v 25 letech. To bylo Gábině v Soči.

Osobně bych si myslel, že i na svazu musej skákat radostí do stropu, že někdo (nyní jedinej), na kom můžou stavět, ventiluje do novin tohle.

A i kdyby to zůstalo upečený uvnitř, tak musí bejt super zjištění, že ten, do koho investují, se na to obratem vybodne.
Reagovat
blixa
Hele, ty debílku, co kdyby ses konečně naučil respektovat sportovce a jimi zvolený způsob života, včetně délky jejich kariéry. To, že to neodpovídá tvým představám a přáním nikoho nezajímá. Kde vůbec bereš tu neskutečnou drzost je za to kritizovat ? Ty, takovej zbytečnej nepotřebnej lidskej odpad !!!
Reagovat
baggik
Magdalena Neuner, nejlepší biatlonistka jakou jsem kdy viděl, ukončila kariéru v 25 letech. Do té doby vyhrála 3x světový pohár, 10x MS a 2 zlata a jedno stříbro má z olympiády (startovala pouze ve Vancouveru). Tou dobou byla nejoblíbenější sportovkyní v Německu, toho zájmu na ní bylo až příliš a chtěla založit rodinu a věnovat se i jiným zálibám než biatlon. Kdyby někdo neuměl zařadit, tak byla mladší než Makarainen, Domracheva nebo Kuzmina Berger, závodila s nima a porážela je. A tyhle holky i když závodily třeba dalších 6 let, tak nedokázaly její úspěchy ani dorovnat.
Reagovat
baggik
Gabriela Koukalová do 25 let nevyhrála ani MS ani světový pohár, olympiádu nevyhrála nikdy. To pro porovnání jaká celebrita to je. Tady u nás se všechno hrozně zveličuje. A Davidová? To je kdo?
Reagovat
George_Renel
Normální holka co si nemyslí, že její sport je středobodem světa a myslí na budoucnost, tedy preferuje vzdělání. Bakalářkou ve zvoleném oboru již je, teď chce vetrinu nebo podobnou školu. Prostě chce být po kariéře normální a ne spisovatelka.
Reagovat
vendulkabendulka
Být spisovatelkou není normální?
Reagovat
bIbec
o něco víc jak být kosmonautem řekl bych :-)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/ByIzlF3Db_S/
Reagovat
kada.tom
Sloane nakonec výhra, uff!

A Konta krásně sfoukla Čobolku, pochvala :-)
Reagovat
aape
co to má ta Konta na sobě? Vypadá to jako dres pro messengera
Reagovat
Roger_Federer
Martic vyřadila Pliskovou, to je šok.
Reagovat
aape
Karolína se vůbec nechytala, a když už si vytvořila šanci, tak to narvala do autu nebo do sítě - trochu jako Petra, když má vyhazovací den..
Reagovat
Patik
To je presne to o čom som hovoril v predošlej téme..opäť sa nedohrajú niektoré zápasy..malo sa začať klasicky o jedenástej o dvanástej na viacerých kurtoch naraz..muži začínali až o jednej zas to tam bude všetko poprehadzované..antukové turnaje bez strechy a osvetlenia..čo sa vlastne čudujem.
Reagovat
Denis92
No teraz som uz nasraty aj ja. Stephens mala v case 18:30 4MB na servise a teraz ide 3.set.. Stan s Grigorom dnes odohraju tak jeden set
Reagovat
Patik
No vidiš ja som bol nasratý už skorej lebo som presne vedel že sa toto stane.
Reagovat
smazaný uživatel
ale zacalo sa hrat aspon dnes,uz to je uspech
Reagovat
aape
pekne si stezujete ))
Reagovat
smazaný uživatel
len na nespravnom mieste,na buduci rok,nech radsej zvysia odmeny pre finalistov a finalistky o par tisic menej a namontuju tam nejake lampy:)
Reagovat
rybicka
No, to má jednoduché řešení. Stačí to vzít do své režie...
Reagovat
dadaft
špatný úvod zápasu, rozčilovačky, máchačky rukama a frflačky pod nosem....... pak přišlo zklidnění a rázem je zpátky...
Reagovat
dadaft
sakra, jsem to zakřikl
Reagovat
dadaft
tak nic, Donna byla lepší ,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
Vekicová je překvapivě hodně podceňovaná hráčka, ale v poslední době udělala velkej pokrok. Postup přes Bencicovou byl naprosto zaslouženej ...
Reagovat
Fandina
Jj, na její hru se i dobře dívá. Vizuálně má všechny údery pěkné a je i celkem rychlá.
Reagovat
Nola
mozno chytila mod Stanimal....
Reagovat
dunphy
Paradoxně když už spolu nejsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou?
Reagovat
dunphy
Nee, údajně už opravdu nejsou. Na twitteru proběhly nějaké spekulace a většinu společných fotek na IG si vymazali, taková klasika :D

Článek jsem k tomu našel jen tento: https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Tennis_Interviews/70861/stan-wawrinka-not-keen-to-open-up-on-split-with-girlfriend-donna-vekic/
Reagovat
smazaný uživatel
Diky.
Reagovat
Nola
? vazne
Reagovat
Fandina
Barča s Hsieh porazily Puig Rogers ve dvou setech. Líbilo se mi, že hrály celkem v pohodě, viděla jsem koncovku druhého setu a tam šly po podání a nakonec brejkly soupeřky v posedním game. Baruška je myslím jeden zápas od světové jedničky. Takže moc držím palce, aby to vyšlo.
Reagovat
tommr
jj Báře stačí vyhrát ještě jeden zápas a dostane se na průběžný první místo deblovýho žebříčku. A myslím si, že výhra v dalším kole je velice pravděpodobná ...
Reagovat
LukasH
Mugu, Osaka, Stephens. Hráčky grandslamů. Mimo ně jako by ani neexistovaly.
Reagovat
tommr
poslední dvě se vyloženě opičí po Sereně. U Muguruzy nevím proč tomu tak je ...
Reagovat
Jon61
Už Lendl říkal, že důležité jsou Grand Slamy, ostatní turnaje jsou jen trénink na ně.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
LukasH
Akorát že Serena má 72 titulů. Ony do šesti.
Reagovat
bIbec
Všecky sou ještě relativně mladé. Hlavně o Osace bych si tohle netroufl zatím říct.
Nakonec nejzajímavější je z tohohle ranku Kerber. 3 GS, ale žádný P5, PM.
Reagovat
marcel19752
Za mně Suarezová hrála fantastický level a Markéta musela zahrát o třídu lépe, než v předcházejících kolech
Reagovat
tommr
jj hlavně na začátku zápasu to tam CSN všechno padalo a vypadala skoro neporazitelně. Markéta má můj obdiv, že se tím nenechala vykolejit ...
Reagovat
makro99
ona je navnadí a pak je nemilosrdně zařízne :) s potapovou to bylo to stejný...
Reagovat
EllNino
Hraje tu výborně, klidně může vyhrát titul při konstalaci WTA, už ví, jaké to je vyhrát GS, takže proč ne
Reagovat
SpacialRecognition
A její nemesis Karolína odpadla. :D
Reagovat
blixa
Já jsem říkal, že to tam koťátko vyhraje celé :D
Reagovat
dadaft
hm, fakt nevypadá zle a umí vyhrát GD,,,,,,,,,,,, ale čeká ji (pravděpodobně) Stephens a pak Bencic, nic lehkého, teprv se ukáže...
Reagovat
dadaft
GS
Reagovat
makro99
Bencic dá v pohodě :)
Reagovat
aape
už ani nebude muset..
Reagovat
EllNino
Neskutečná, ona je tak trochu mimo žebříček, vždycky se objeví a vystřílí na GS druhý týden :D
Reagovat
makro99
Pššt, přesně tohle sem tu psal předevčírem. :)
Takhle mě naštavala, když porazila Lucy v SF Moskvy 2011. Tam měla Lucka tu svoji lepší vlnku, vyřadila asi hlavní favoritku Agnieszku a mohla si jít pro svůj první Premier; a přišlo zklamání v podobě těsné porážky s nenasazenou Kaiou... tehdy se ještě nevědělo, že Kaia je mimo žebříček. :)
Reagovat
EllNino
to ani nevím, žes to tu psal :D ... ale je to fakt kuriózní, ročník 85 a po tom návratu udělala už několikátý GS výsledek v podobě 4. kola a výš :) a i dříve tomu tak bylo
Reagovat
makro99
To je takováto oblíbená frázička "jak sem tady psal v úterý", tak sem si ji taky střihnul :) Každopádně na ten zápas Kanepi - Martic jsem docela zvědavej a budu fandit démonovi. :)
Reagovat
dadaft
je to démon :))
Reagovat
brixner
že ta ukvičená VVV jechájet damoj!
Kája mě sere, Petru mám rád, ale Kája mě sere! Taklenc pomálu nechodim ani já na promenádě v Rottu, TVLE, neznáte nějakej dobře placenej sport, kde se jen chodí??
Reagovat
rib
Golf???
Reagovat
brixner
No, tam se taky máchá nějakým klackem, možná by to unavovalo...
Reagovat
lvicek
Nahodou, myslim, ze by to bylo presne to prave. Clovek si dojde ke svemu micku, trikrat si prohledne pozadovanou trajektorii, procvici svih, pekne s rozvahou se pristoupi k micku a pak se tam mrdne jedna bomba ;). A navic se povetsinou zachovava vazny vyraz, nejake juchani se tam nenosi.
Reagovat
Fransoas
S Lotyškou Sevastovou to bude zajímavý zápas.Sevastová hraje neskutečné kraťasy.Markéta taky,ale nejsou v porovnání se soupeřkou tak precisní.Je to nasazená hráčka a tím je favoritkou,ale Markéta je bojovnice a nemá co stratit.Markéto pojď jí to hodně otrávit.
Reagovat
Dobry-den
Takže Markétu čeká Sevastova. Ta si pro to víc šla v závěru, vyhrála zaslouženě :-)
Reagovat
tommr
nemám z toho dobrej pocit. Sevastova je nebezpečná soupeřka i za normálních okolností a ted když přežila 5 mečbolů bude mimořádně nabuzená ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
bIbec
taky z toho nemám dobrý pocit, ale mohl by tam být kdokoliv a stejně bych ho neměl. Ve čtvrtém kole GS nejsou lehké soupeřky. Pro Markétu už teď solidní výsledek.
Reagovat
bIbec
vlastně, když o tom tak uvažuju, tak z toho mám dobrý pocit :-) Čtvrté kolo je super. Tam už není moc co ztratit. Markétu čeká velký zápas.
Reagovat
EllNino
já bych jí přál ještě tuhle výhru, ta by byla fakt super ...:) a ve čtvrtfinále už je možné vše, navíc proti Kanepi/Martic
Reagovat
tommr
myslel jsem to tak, že Mertensová by byla určitě snadnější soupeřka. Markéta už jí jednou (letos v Miami) porazila ...
Reagovat
dadaft
zase o něco těžší soupeřka, než ty předtím........ ale tak to chodí.
věřím Markétě.
Reagovat
dadaft
připadá mi, že teď už má Stázina víc sil, víc odvahy hrát....... akorát se jí to nějak nedaří promítnout do skóre...
Reagovat
dadaft
no konečně
Reagovat
rybicka
Pěkný masakr. Chudáci blízcí na "střídačkách". Aby některého netrefilo :-)
Reagovat
rybicka
Sevastova se zase "ksichtí". Ale tedy bojují obě neskutečně.
Reagovat
tommr
kdy vlastně příjde na řadu TB ve třetím?
Reagovat
rybicka
Po desátém?
Reagovat
Denis92
na RG neni TB v zaverecnom sete, ak sa nemylim
Reagovat
EllNino
jj není
Reagovat
rybicka
Takže to už je poslední turnaj bez tiebreaku?
Reagovat
EllNino
yes ... a poslední bez světel, podle mě, jak ironické
Reagovat
rybicka
:-) No-jo, to je fakt nesmyslná kombinace.

Já si to v hlavě přehodila sWimblem - že jsou tak konzervativní...
Reagovat
rybicka
Každopádně ať se vzájemně unaví co nejvíce :-)
Reagovat
tommr
jj Markéta by to určitě ocenila ... :)
Reagovat
Andrew89
přesněěě
Reagovat
makro99
myslím, že u GS, kde je zpravidla den volna, to zase až takovou roli nehraje...
Reagovat
Andrew89
no věř,že se unava kumuluje:))
Reagovat
SpacialRecognition
Ty kopce, to je nazabití.
Reagovat
dadaft
Curenková už zas nemůže chodit, natož běhat, s Halepovou to zas bude groteska...
Reagovat
tommr
Halepka má neskutečný štěstí na los. Možná, že by jí ten pohár za vítězství mohli dát už ted ...
Reagovat
EllNino
její čtvrtina je vyložené vybílená ... hrozná škoda tý Petry :/
Reagovat
dadaft
Sevastova - Mertens
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, fantastický zápas a jeho koncovka !!!!!
Reagovat
EllNino
naopak kopcovaná Tsurenko - Krunic je asi nejnudnější zápas roku ...

Elise i Nasťa jedou obě na krev
Reagovat
EllNino
a Elise neustále na zemi, asi to hodně klouže
Reagovat
tommr
Markéta to bude mít hodně těžký at už postoupí kterákoli z nich. Obě hrajou výborně ...
Reagovat
Blondie
Vím, že Kačka nemá u Osaky šanci, ale prsty si rozdrtím. Go, girls!
Jinak nemohu si pomoci, Karolína dneska hrála skvěle, odvážný výkon, riskovala... holt to dneska nevyšlo. Ale určitě jde o úplně jiný konec než minulý rok.
Reagovat
George_Renel
Nehrála skvěle, jen dobře a ve dvou rozhodujících okamžicích pod psa. Ta hra na síti (vyhozený míč a neprostřelení soupeřky) z jasných nalitých míčků byla na facana.
Reagovat
Dobry-den
Markéta potěšila. Gratulka.

Letos má chytře zvolený turnajový program, nepřetěžuje se, zdraví celkem drží. To je u Markéty základ. Proto nám může dělat takovou radost. :-)

A radost by nám mohla dělat i v dalších kolech. Ve 4. kole Sevastova - Mertens, ve ČF přinejhorším zase neoblíbená Martič. Lehké to nebude, ale ta šance tam je. Budu držet palce, rád bych viděl českou hráčku v závěrečných kolech. :-)
Reagovat
Frantz
může za to Nadal
Reagovat
Ondra979
tak Karolina zklamani, tezka souperka neni dostatecna omluva. Od hracky jejiho kalibru se ceka vic, to se neda nic delat. MArketa super, snad pujde jeste dal
Reagovat
Dobry-den
Ano, Karolína to měla zvládnout. Zvlášť po těch řečích, že ji zatím nikdo neprověřil.

Herně to až tak hrozné nebylo, 30 chyb je sice dost, ale Karolína do toho prostě musela chodit a riskovat. Na tomhle superpomalém povrchu by Martičovou neupinkala.
Rozhodující byly podle mě až ty poslední 2 gemy, které Karolína vůbec nezvládla, v opačném případě to mohlo být ještě zajímavé, Karolína takové zápasy umí otáčet...
Reagovat
Blondie
Ale o tom prověření to Karolína nemyslela na ošklivě vůči těm hráčkám, ne? Jako jasně, může to znít nadutě, ale podle mě to myslela právě pokorně - že zatím sice letí, ale ty pravé výzvy teprve přijdou...
Reagovat
Dobry-den
To už je jedno, Kája vylítla, naopak Petra teď může říct, že ji ve 3 zápasech ještě nikdo neprověřil. :D
Reagovat
rybicka
Vždyť to popsala přesně. Bohužel, první prověřující ji i dostala.
Reagovat
tommr
škoda, že Karolína nemohla hrát ve druhým kole proti Kuznetsovový. Na tý by se asi rozehrála líp než na Kučový ...
Reagovat
rybicka
Teď už je to bohužel jen coby-kdyby. A dál by to bývalo asi šlo, ale. Už je to o ničem.
Reagovat
Kytka
Gratulace, skvělé. Doufám, že vydrží zdravíčko. Stává se z ní parádní tenistka. Už dnes stačí na ty nejlepší - viz její výsledky proti Simoně Halep. Jedna z dvojice Mertens x Sevastova by také pro ní nemusela být nehratelná.
Reagovat
tommr
doufám, že to bude Mertensová, ale když bude hrát Markéta tak jako dneska tak může porazit obě ...
Reagovat
dadaft
Markéta
------------------------
tak nakonec to bylo lehčí, než jsem čekal, Markéta jednak roztočila ten svůj točkolotoč různých spinů a úderů, jednak se Karlička třeba v závěru prvního setu dost nečekaně vykazila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jen jedna malá výtka k zamyšlení -- když se začalo hrát křížem z Markétina forhendu do Karličtina bekhendu, bylo v podstatě vyloučené, že by to šlo od Maky po lajně a Carla to evidentně moc dobře věděla a klidně stála ve svém bekhendovém rohu a vůbec se neobtěžovala vracet na střed kurtu a mohla si pohodlně obíhat bekhend na forhend -- v jejím případě to nebyla zas až taková výhra, ale hráčka s důraznějším forhendem by Maky rozstřílela.....
ale celkově dobrá hra a gratulace

Karolína
------------------------
nehrála úplně špatně co jsem viděl, Petra skvěle.
Karolína prostě dříve nebo později na velkých turnajích narazí na hráčku, které ty její placatice nevadí a porazí ji.
Reagovat
tommr
skvělej výkon od Markéty. Nenechala se vyvést z míry ani zpočátku téměř bezchybnou hrou CSN a postupně jí začala svojí pestrou hrou přehrávat ...
S podobnými výkony může na letošním FO dojít daleko a nemusela by se bát ani strašáka našich holek Marticový ...
Reagovat
EllNino
tak Martic je hlavně její strašák :) vždyť s ní zatím nevyhrála ani zápas
Reagovat
tommr
s Marticovou mají špatnou bilanci skoro všechny naše top-hráčky. Čestnou výjimkou je Lucka Šafářová, který se proti ní dařilo ...
Reagovat
lvicek
Zase by to byla pěkná vendeta, pokud by to vyšlo tady. Ale každopádně hrozná makačka...
Reagovat
George_Renel
Nenápadně a potichu se nám vloudila do první třicítky.
(Nebudeme nakonec mít na TM 3 holky? :-D)
Reagovat
tommr
k TM má ještě Markéta daleko, ale na Elite Trophy by se letos kvalifikovat určitě mohla ...
Reagovat
freeteepek
Kája se bohužel nepoužila. Snažila se to urvat silou přitom zapomněla, že hraje na antuce s Martičovou, která na ní umí:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist