Voráčová v Bastadu postoupila a utká se s Rezaiovou

5. 7. 2010, 20:17
Aktuality 1
WTA BASTAD - Renata Voráčová na antuce v švédském Bastadu porazila domácí Johannu Larssonovou a postoupila do 2. kola. V něm na ni čeká druhá nasazená Francouzka Rezaiová.
Renata Voráčová

Renata Voráčová úspěšně vstoupila do turnaje ve švédském Bastadu. V úvodním zápase podniku dotovaného 220 tisíci dolary porazila domácí Johannu Larssonovou 6-3 2-6 6-4 a na turnaji WTA potřetí v řadě vyhrála zápas 1. kola. Bilance se však datuje už od února.

Další soupeřkou šestadvacetileté Češky bude druhá nasazená Aravane Reaziová z Francie. Světová dvacítka zvládla roli favoritky proti Američance Osterlohové, kterou porazila hladce ve dvou setech.

V Bastadu startuje také česká jednička Lucie Šafářová, která se představí v roli třetí nasazené. Turnajovou osmičkou je Barbora Záhlavová-Strýcová.

Nasazenou jedničkou je desátá hráčka světa Flavia Pennettaová, jež bude obhajovat semifinále. Loňská šampionka Maria Martinezová-Sanchezová bude chybět kvůli zranění.

- WTA INTERNATIONAL BASTAD (Švédsko, antuka, 220.000 dolarů) -
pondělní výsledky (05. 07. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Voráčová (ČR) - Larssonová (Švéd.) 6-3 2-6 6-4
Rezaiová (2-Fr.) - Osterlohová (USA) 6-4 6-2
Parraová (5-Šp.) - Kanepiová (Est.) 6-4 7-5
Špremová (Chorv.) - Camerinová (It.) 7-5 6-2
Amanmuradovová (Uzb.) - Duqueová (Kol.) 6-7(5) 6-4 6-0
Maleková (Něm.) - Rodionovová (Austr.) 5-7 6-3 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
holobič na tebe za dnešní výkon ve 3. setu !!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist