Vstup do turnaje v Cincinnati nezvládly Siniaková, Strýcová ani Kvitová

13. 8. 2019, 17:15
Aktuality 162
WTA CINCINNATI - Žádná z tria českých tenistek v úterý nezvládla vstup do turnaje v Cincinnati. Petra Kvitová na svém jediném přípravném turnaji před US Open podlehla ve třech setech Řekyni Marii Sakkariové. Kateřina Siniaková poprvé prohrála s Chorvatkou Donnou Vekičovou a ani letos se tak v Ohiu nedostala do 2. kola. Barbora Strýcová proti Rusce Darje Kasatkinové nezužitkovala druhou šanci, kterou dostala jako lucky loser.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Skvěle rozjetou sezonu Petry Kvitové přibrzdila zranění. V květnu v Římě vzdala kvůli nataženému lýtkovému svalu a kvůli následnému svalovému zranění v levém předloktí přišla o French Open i přípravu na trávě. 

V uplynulých třech měsících se tak představila pouze ve Wimbledonu, kde vypadla v osmifinále. Navíc přetrvávající potíže s rukou jí komplikují i přípravu na US Open. Minulý týden nestartovala v Torontu a jediný přípravný turnaj tak absolvovala až v Cincinnati, kde vypadla hned po svém úvodním vystoupení. 

Kvitová před turnajem přiznala, že stav ruky stále není stoprocentní a cítí, jako by zapomněla hrát forhend. I proto možná nestačila na Řekyni Mariu Sakkariovou, které podlehla 4-6 6-2 3-6. Světová šestka, jež hrála s návlekem na levé paži, tak neobhájí loňské semifinále.



Devětadvacetiletá Češka doplatila na nerozehranost a zdravotní pauza byla na jejím výkonu znát: během tří setů udělala 53 nevynucených chyb, z toho devět dvojchyb, a připsala si jen 25 vítězných úderů.

Přesto v rozhodujícím setu měla Kvitová, jež měla na úvod volný los, chvíli navrch. Dostala se do vedení 2-1 s brejkem, ale nepotvrdila ho.

Rozhodující moment přišel v osmém gamu za stavu 4-3 pro Sakkariovou. Devětadvacetiletá česká tenistka vedla 40-15, ale dvěma dvojchybami za sebou "darovala" soupeřce shodu a další dvojchybou při brejkbolu hru ztratila.

Světová třiatřicítka Sakkariová už poté zápas dopodávala a v třetím letošním zápase Kvitovou podruhé porazila. Česká tenistka nad ní hladce vyhrála v Miami, pak ale vzdala vzájemný duel v Římě za stavu 0-4 ve třetím setu.

Kateřina Siniaková (© AFP)Kateřina Siniaková, která v neděli společně s Barborou Krejčíkovou triumfovala ve čtyřhře v Torontu, ve dvouhře v Cincinnati nepřešla ani na třetí pokus přes 1. kolo. Letos v něm prohrála 4-6 3-6 s Chorvatkou Donnou Vekičovou, na kterou nestačila poprvé po třech předchozích vítězstvích.

Třiadvacetiletá Češka od skalpu světové jedničky Naomi Ósakaové a postupu do osmifinále French Open prohrála už osmý z deseti zápasů.

Barbora Strýcová, se v Cincinnati představila poprvé od Wimbledonu, kde si zahrála poprvé v grandslamovém semifinále a získala titul ve čtyřhře. V kvalifikaci sice skončila v závěrečném druhém kole, ale následně dostala druhou šanci jako lucky loser místo odhlášené sedmnáctileté Američanky Amandy Anisimovové (bolesti zad).

Třiatřicetiletá Češka ale v hlavní soutěži skončila po prvním vystoupení, když po více než dvouhodinovém boji podlehla 4-6 6-7 Rusce Darje Kasatkinové. Té se tak podařilo vyrovnat vzájemnou bilanci na 2-2.

Nejlepší deblistka světa Strýcová měla po prohraném prvním setu šanci minimálně na srovnání skóre, ale ve druhé sadě nedokázala dotáhnout vedení 5-2.

V tie-breaku česká tenistka prohrávala už 2-6, odvrátila čtyři mečboly za sebou a dokonce měla setbol, ale nevyužila. Pak ještě zlikvidovala další dva mečboly, ale při celkově sedmém udělala dvojchybu a zkrácenou hru prohrála 9-11.

Kvitová by se nyní měla představit až na US Open. Siniakovou a Strýcovou v Cincinnati čeká ještě čtyřhra s tradičními deblovými partnerkami Barborou Krejčíkovou, respektive Su-Wei Hsieh, příští týden jsou obě přihlášeny na nový turnaj WTA International v New Yorku. 

Na Kasatkinovou ve druhém kole čeká domácí Madison Keysová. Američanka se dnes utkala celkově popáté a z toho už potřetí v Cincinnati s Garbiñe Muguruzaovou a počtvrté ji dokázala porazit, když zvítězila po boji 6-7 7-6 6-4 a přerušila tak sérii tří porážek.

Plíškovou vyzve lucky loser Yafan Wang
Šampionka z roku 2016 Karolína Plíšková odstartuje až ve středu, dnes se pouze dozvěděla jméno své první soupeřky. Tou bude Yafan Wang, s níž dosud nehrála. Číňanka v prvním kole porazila v utkání dvou lucky loserů 3-6 7-5 6-4 Portoričanku Monicu Puigovou, přestože ve druhém setu prohrávala 3-5 a také ve třetí sadě musela dohánět manko brejku.

Sedmadvacetiletá Nizozemka Kiki Bertensová v Cincinnati svůj nejcennější titul neobhájí. Světová pětka letos skončila hned po svém úvodním vystoupení na raketě domácí 39leté veteránky Venus Williamsové, které podlehla 3-6 6-3 6-7.



Angelique Kerberová prohrála v přípravě na US Open i svůj druhý zápas. V Cincinnati německá tenistka podlehla 6-7 2-6 Estonce Anett Kontaveitové, jež zvýšila vedení ve vzájemné bilanci na 3-1.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.944.486 dolarů
úterní výsledky (13. 08. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Vekičová (Chorv.) - Siniaková (ČR) 6-4 6-3
Kasatkinová (Rus.) - Strýcová (ČR) 6-4 7-6(9)
Azarenková (Běl.) - Bencicová (12-Švýc.) 6-4 1-0 / skreč B.
Kontaveitová (Est.) - Kerberová (13-Něm.) 7-6(7) 6-2
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Qiang Wang (15-Čína) 6-3 6-4
Keysová (16-USA) - Muguruzaová (Šp.) 6-7(4) 7-6(5) 6-4
Alexandrovová (Rus.) - Suárezová (Šp.) 6-4 6-1
Saisai Zheng (Čína) - Kužmová (SR) 6-3 6-1
Bradyová (USA) - Džabúrová (Tun.) 6-2 6-2
Yafan Wang (Čína) - Puigová (Portor.) 3-6 7-5 6-3
Keninová (USA) - Görgesová (Něm.) 6-4 7-6(6)
Dijasová (Kaz.) - Pegulaová (USA) 7-5 6-4
• Dvouhra - 2. kolo •
Sakkariová (Řec.) - Kvitová (6-ČR) 6-4 2-6 6-3
V. Williamsová (USA) - Bertensová (5-Niz.) 6-3 3-6 7-6(4)
• Čtyřhra - 1. kolo •
Melicharová/Peschkeová (7-USA/ČR) - Martičová/Shuai Zhang (Chorv./Čína) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

162
Přidat komentář
tommr
jsem rád, že to Karolína zvládla ve dvou setech. Ve druhým setu Wangová předvedla jak je nebezpečná a Karolínu hodně potrápila ...
V dalším kole čeká Karolínu ještě těžší soupeřka. Petersonová sice není vysoko na žebříčku, ale v poslední době hraje velice dobře a porazila několik silných hráček ...
Reagovat
Dobry-den
Tak aspoň jedna Češka zvládla úvodní kolo. Klidně se na tu její 'nudu' budu dívat až do neděle. :-)
Reagovat
tommr
když hraje Karolína dobře tak mě její hra rozhodně nenudí ...
Reagovat
Jon61
Karolína druhý set nakonec přes problémy urvala, důležité bylo potvrzení brejku, pak Číňanku dorazila.
Reagovat
SpacialRecognition
o několik úrovní lepší hra než v Toronto, ale furt to není to, co předváděla v Eastbourne.
Reagovat
marsden
Jaj, ted jsem se lekl pri detailnim zaberu kamery na Marunu tvar.
Reagovat
dadaft
Anett - Iga nedávají :(((((
Reagovat
Jon61
Ale dávají na:
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
dadaft
streamy nebrat, už jsem si moc zvykl na HD v TV
Reagovat
Jon61
Zápasy z Toronta mají na uvedeném streamu dobrý obraz, stream má výhodu, že si vyberu zápas, který chci a ne ten,jenž mi vnucuje TV kanál. I když co je lepší pořídit se kabelovku (máme v baráku) nebo zakoupit satelit?
Reagovat
Jon61
Opravuji z Cincinnati, ale v pohodě byl obraz i ze zmíněného Toronta.
Reagovat
dadaft
ale jinak dík za snahu :)
Reagovat
EllNino
Fajnovko, fanoušek fandí zq všech okolností :)))
Reagovat
tommr
Karolína se bohužel po vynikajícím prvním setu trochu zadrhla a ze zápasu se pomalu ale jistě stává vyrovnaná bitva. To není s ohledem na další zápasy dobře ...
Reagovat
tommr
v prvním setu Karolína na kurtu jasně dominovala. Nemělo by jí to ale uspat, protože soupeřka by mohla ještě kousat ...
Reagovat
dadaft
ntvl, Karolína potvrzuje pověst "berdychovky", tj. extrémně nudné hráčky, i na Kuděrmetovou s Peterson přišlo víc diváků,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Jon61
Je to vyrovnanější zápas, tedy zajímavější.
V případě utkání Karolíny: za A) Karolína bude plnit roli faforitky = jednoznačný zápas
B) bude hodně kazit, takže to nebude pěkná podívaná.
Zatím platí za A.
Reagovat
rybicka
Diváků jako na Ash vs. Mária.
Reagovat
tommr
je ale třeba vzít v úvahu, že souběžně s Karolínou hrajou mj. Azarenka a Sharapova, které mají soupeřky zvučných jmen zatímco Karolína hraje s no-name Čínankou ...
Reagovat
Jon61
Všechny zápasy, které teď probíhají souběžně, jsou atraktivnější.
Reagovat
slacker
to je blbost, nejatraktivnejsi pro ceskyho fanouska je prece zapas Karoliny. co zajima cizaky a jejich lokaje je mi u prdele
Reagovat
tommr
řeč je ale o místních divácích v Cincinnati ...
Reagovat
slacker
mistni jsou cizaci a jsou mi prdele :-D ... horsi je ze ten zapas na YT "streamujou" samy vyderaci
Reagovat
Fandina
Na Vekic Azarenka o moc víc diváků není.
Reagovat
dadaft
ale ta podobnost s Berdychem je fakt značná --- dobrý servis, výborný razantní forhend i bekhend od BL, které tvoří 98% její hry, trochu prkenný pohyb, dlouhodobá stabilita a docházení do vyšších kol turnajů, nicméně na GS tituly to nestačí,,,,,,,,,,,,,,, chybí tomu charisma, osobitost, pestrost, nějaká zvláštnost coby poznávací znamení...
Reagovat
com
az na to, ze Berdych nebyl svetovou jednickou :D
Reagovat
dadaft
tak u ženských je to v tomhle lehčí, nemají Big3, která to nikomu nepůjčí :)
Reagovat
com
tak WTA ma zas Serenu, ta vyda za Big3 vic nez dost :D
Reagovat
dadaft
bejvávalo
Reagovat
Dobry-den
bejvávalo...
Reagovat
Jon61
Karolína je vysoká, nikdy nebude běhat jako motorová myš. Myslím také, pokud se od dětství nedělá více druhů sportů, tak bývá hráč nemotornější. Na zisk Grand Slamu Karolíně v závěrečných kolech selže servis nebo hlava.
Reagovat
tommr
jj Karolína je takovej Berdych v sukni ...
Jen si nemyslím, že by se od ostatních hráček ničím nelišila. Řek bych, že je zaměnitelná akorát tak se svou sestrou ...
Reagovat
EllNino
Jejich tenis je dost odlišný
Reagovat
tommr
já ale psal o vzhledu a chování ne o hře ...
Reagovat
com
Dobrej start ma Karolina :) ..snad to vydrzi
Reagovat
tommr
Ruska má zatím mírně navrch ...
Reagovat
Jon61
Ruska je nadějná tenistka, žije a trénuje v Praze, myslím, že se Rusové budou snažit, aby nadále hrála za Rusko.
Reagovat
tommr
myslím si, že my máme dost svých vlastních kvalitních hráček a přebírat hráčky jiným zemím nemáme zapotřebí ... :)
Reagovat
Jon61
To je pravda, ale taková Austrálie by se bez "naplavenin" neobešla. Navíc jsou Češky vlastenky, např. Maruška Bouzková studuje a žije v USA, hraje však nadále za Českou republiku.
Reagovat
tommr
nejen Austrálie, ale i Anglie, Francie nebo Německo. O takovým Dánsku s jejich polskou jedničkou ani nemluvě ... :)
Reagovat
Jon61
To jsou země, které mají několikanásobně více obyvatel, přesto dokáže Česká republika vychovat více skvělých tenistek.
Reagovat
rybicka
Švýcarsko...
Reagovat
Frick
https://www.securitymagazin.cz/krimi/pripad-porezane-tenistky-kvitove-rozsudek-dorucen-ale-rozpaky-trvaji-i-dil-analyzy-jeji-vypovedi-co-se-podle-ni-odehralo-v-jejim-byte-a-co-tam-nesedi-1404063784.html
Reagovat
Frick
pokračování.... (pachovky)
https://www.securitymagazin.cz/krimi/pripad-porezane-tenistky-petry-kvitove-iidil-pes-vycuchal-pachatele-dva-roky-po-cinu-z-mikiny-kterou-napadena-nemela-na-sobe-vybere-si-policie-pod-medialnim-tlakem-pachatele-a-pak-mu-usije-dukazy-na-miru-1404063793.html

a bude i další ohledně kamer...
Reagovat
com
Kvitova :)
Reagovat
EllNino
https://1url..cz/pMgcK (odeberte jednu tečku za url)

Dobrá zpráva pro naše holky, že jim odpadne jeden týden v příštím roce ... špatná zpráva pro naše fanoušky, kteří je mohli vidět doma ...
Reagovat
Frick
https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/367244/upovidana-karolina-pliskova-omylem-provalila-intimni-tajemstvi.html
Reagovat
smazaný uživatel
https://sport.aktualne.cz/tenis/dalsi-tezke-chvile-kariery-mozna-je-to-v-hlave-mozna-je-to-s/r~9c902304be6611e9b6a9ac1f6b220ee8/
Reagovat
LukasH
Když se Petra letos po dlouhých letech těžce dopracovala ke skvělýmu pohybu a konzistenci po tom všem, co se jí dělo, stane se jí tohle. I tak je neuvěřitelný, jak naprosto bez přípravy hrála W a nakonec i tenhle zápas, byť prohrála. Pevně věřím, že se to dá do kupy, i když to moc optimisticky nezní.
Reagovat
EllNino
já myslím, že to nebude tak hrozný, přišla o nějaký turnaje, ale i tak si zahrála po pěti letech 4. kolo na Wimbledonu a neměla daleko od toho, aby šla i dál ... stačil kousek v zápase s JoKo, pak by třeba porazila Báru a kdo ví ... tam to bylo o maličkostech :)

A Cincinnati bylo vždycky dost, jak se vyspí, většinou vydřené výhry typu v Indian Wells, takže snad to v New Yorku bude lepší, hlavně ruka se musí dát dokupy ...
Reagovat
turista
No vyvezly to včera na kompost ty zápasy naše tenistky.
Reagovat
EllNino
nojo, nemůže být každý týden posvícení, vždyť máme letos skoro každý týden nějakou naši hráčku v semifinále nebo ve finále :) spoustu holek do 50./60. místa žebříčku, některé větší tituly ...čtvrtfinále, semifinále, finále GS, které navíc dosáhlo pět různých hráček (min. čtvrtfinále, s Katkou min. šest hráček čtvrté kolo) ..

Navíc i tenhle týden může být dobrý, třeba se Karolíně zadaří, má to tu moc ráda
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, včera tomu nepomohla ani ta vlhkost. Z Petry teklo jak z okapu.
Reagovat
tommr
po černém úterku snad budou mít naše hráčky dneska lepší den ...
V singlu už nám zbývá jen Karolína, která ale nemá zrovna optimální formu a navíc jí bude svazovat nervozita z "hrozícího" postu světový jedničky. Soupeřku taky nemá zrovna nejlehčí. Yafan Wang na kurtu působí jako malá čínská zed a pro Karolínu může představovat velkej problém ...
V deblech by si naše hráčky mohly spravit chut po neúspěších v singlu. Ve všech 4 dnešních zápasech jsou naše hráčky jasný favoritky. Škoda jen že byly všechny vylosovaný do horní poloviny pavouka takže se nakonec mezi sebou vymlátí ...
Reagovat
Jon61
Mám obavy, aby se Karolína nepřidala k vyřazeným tenistkám, poslední zápasy nehraje dobře, připadá mi jako svázaná, ani servis ji nepodrží.
Reagovat
ttopi
Bohužel, Katka je už jak Bouchardová. Něco v ní asi je, ale stejně furt prohrává...
Reagovat
George_Renel
Ta turnajová i zápasová absence a nerozehranost byly tentokrát skoro větším soupeřem než Řekyně.
Reagovat
EllNino
škoda, minimálně ten 3. set si to zasloužilo ... když odvrátila tolik mečbolů, sama měla setbol, nedokázala ale proměnit ...

Nevadí, snad uhraje alespoň pár zápasů na USO, měla by být mezi nasazenými
Reagovat
Blondie
Nemá tam autor chybu? Kiki přece vyhrála Madrid (PM), zatímco Cincy je P5. Pletu se...?
Reagovat
EllNino
má tam chybu
Reagovat
EllNino
V Cincinnati letos 2x porazila Jess Pegulu :D ... jediná jistota je, že ve 2. kole už na ni nenarazí :))
Reagovat
Torn
Tak čekat se to dalo, že ten návrat nebude až tak rychlý, protože řecká podvodnice je nepřijemná i pro hráčku ve formě, tak aspoň Petra na sebe nemusí vyvíjet tlak před US Open. Karolíně se po včerejšku docela otvírá šance na dobrý výsledek, tak doufám, že toho využije, i když tohle známe "vypadnou největší konkurentky, tak vypadnu taky...:D"
Reagovat
Andrew89
zas alespon netrhá partu :D
Reagovat
Torn
To je pravda. :D
Reagovat
EllNino
Nedá se nic dělat, Sakkari na úvod byl těžký los, i tak Petra měla všechny tři sety na úvod brejk ... je to velká škoda, ale ten los byl dál hodně brutální, zřejmě ve 3. kole Sabalenka a ve čtvrtfinále Barty, takže holt až na US Open ...
Reagovat
Andrew89
+ to že v Cinci se jí nikdy moc nedařilo
Reagovat
Andrew89
zápas jsem neviděl. Čekal jsem, že prohraje, překvapilo mě že uhrála set. Ruka asi uplně není v pohode, veliká škoda. Nezlobil bych se kdyby odpískala všechno a hrála případně jen TM. Hlavní je aby se vyléčila. ještě minimálně 2 sezony hrát snad bude:)
Reagovat
EllNino
Je fakt naprd, že v tak parádně rozjeté sezóně ji zase přibrzdilo zranění ... jako by její sezóna teď končila v květnu, přitom to bylo leckdy nopak, když několik sezón zachraňovala na podzim :)
Reagovat
Andrew89
jojo dříve byl tradičně silný podzim:D nějak se to otáčí. Hlavní je se dát do kupy. Pokud ta ruka fakt není ok, at klidně odpíská USO.
Reagovat
smazaný uživatel
No o ruce říkala, že trhlina už je zahojená, ale teď zlobí ta tkáň okolo, natýká a bolí. Je to s největší pravděpodobností kvůli té pořezané ruce, namáhájí se trochu jiná místa než dřív. Pracují na tom.
Na fb nebo twittru WTA je s ní rozhovor.
Reagovat
Andrew89
ahaa..to jsem nevěděl. díky moc
Reagovat
LukasH
Ale skoro nikdy to nezachraňovala v Cincy :D (kromě roku 2012). Pokud doléčí ruku, tak by USO nemuselo dopadnout špatně. A pak Asie, kterou má ráda.
Škoda je to veliká. Letos hrála Petra tak vyladěně, že jsem jí věřil na celou sezónu i na No1, ale co se dá dělat...
Reagovat
EllNino
Nezachraňovala, to je pravda ... ale to zranění prostě přišlo v době, kdy se hrají největší turnaje ... přišla o RG, plnohodnotnou trávu, Toronto, v podstatě i Cincy ...

Ale nic neobhajuje, nemusí být pod tlakem, na jedničku to už stejně není, to by se musela utrhnout ze řetězu a na to momentálně podle mě mít nebude ... tak snad přidá ještě pár výher do konce roku
Reagovat
LukasH
Nějak jí to asi není souzeno :-) Pokud se jí ta jednička nepodaří, bude asi historicky nejúspěšnější hráčkou, která nebyla jedničkou. Spíš by mohla přidat ještě jeden GS, což by to ještě víc podtrhlo. :-)
Reagovat
EllNino
Je fakt škoda, že se to v tom Melbourne letos nepovedlo, po tom, co následovali za události, fakt obrovská ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. A Peťa si to taky uvědomuje. Pořád říká, jak moc ji to mrzí.
Reagovat
LukasH
Jojo. Z Osaky se stala průměrná hráčka a od Melbourne nezahrála na takový úrovni ani jeden zápas...ale tak to je.
Reagovat
EllNino
jojo ... asi se holt vrátio to "štěstí" v podobě Bouchard ve finále Wimbledonu 2014 :)
Reagovat
EllNino
*následovalo
Reagovat
Blondie
Taková nezodpovědnost! A já si říkala, proč to Petruška nedotáhla. Že se nestydíš ;-) doufám, že na USO budeš připraven :D
Reagovat
Alien
Tak hlavně aby TM s těmito výsledky ještě neodpálila!
Reagovat
EllNino
jakými? letos podává až nekvitovsky stabilní výkony :)
Reagovat
LukasH
Hlavně prostě nehraje. Ale jestli ta ruka bude ok, tak věřím, že se chytne. Vždyť kdo by tipoval ten další průběh po Brisbane?
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak snad to vitezne nekompromisni tajbrejkove tazeni Janka nakopne...
Hodne nejistoty ve hre, uderech na saku citi kojoti az v Arizone, natoz tak zkuseny hrac jako Busta, na druhe strane saka...
Reagovat
Vlk-v-trave
tak aspon to dotahnout do dalsiho tajbrejku. Jinak to asi nepude:)
Reagovat
Vlk-v-trave
uf, to je jak na horske draze... 3 fiftyny dokaze zahrat na neskutecne urovni na returnu. trpelivy, dobre delka uderu...a pak 3 az 5 fiftynu lehke lifty do autu z FH!!! z BH ty placky, ze jdou ven me ani tak netrha zily, ale ty "pecky" na FH obcas stoji za to:)))

pochopitelne rozebiram hru na returnu, na servu se chytl:)
Reagovat
Vlk-v-trave
z tech jeho lehkych FH do saka zacinaji bolet i vlci oci...:)
Tak a zustala nam nadeje si tak max. vyesovat rozhodujici tajbrejk.
Reagovat
Vlk-v-trave
pane jo...6:6 v tajbrejku... Janek z toho dela slusne dramo... ta chyba na FH z Tecka naprany do site...ho muze jeste nakonec stat zapas. Ono promarnit minibrejk tak blbe...a v rozhodujicim tajbrejku...
Reagovat
Vlk-v-trave
presne, a je Janek venku... rupnout s Bustou na betonu...wow...
Reagovat
Cico93
A ešte v Cincinnati, no svet sa naruby obracia.
Reagovat
tommr
Petra měla sice občasný dobrý záblesky, ale celkově byl její výkon velmi slabej. Tahle sezóna už vypadá beznadějně ztracená ...
Reagovat
Blondie
Na tu nerozehranost bylo těch záblesků docela dost... veliká škoda nepotvrzeného breaku. Hlavně aby se nezranila...
Reagovat
Fandina
Tak bohužel. Sakkari po prohraném game ve třetím setu přitvrdila a pak už byla o chlup lepší. Škoda, pořád jsem doufala, že to Petra dá, ale bylo tam dost chyb.
53 UE 25 W
Reagovat
Blondie
Velká škoda neobhájeného semi :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo! :((
Reagovat
slacker
je to opet v prdeli
Reagovat
Dobry-den
Tak to bychom měli. Petra pojede na US Open bez zápasové praxe.

Snad aspoň Karolína zachrání pověst českého tenisu na tomto turnaji, protože zatím je to pořádné fiasko.
Reagovat
tommr
Petra asi podesátý za sebou zkazila v důležitým okamžiku lehkej míček na síti. To je děs ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A ten byl asi zlomovej! :(
Reagovat
tommr
jj obávám se, že to byla poslední Petřina šance na brejkboly v tomhle utkání ...
Reagovat
Blondie
Uáááááááá, proč, Peťo? XD XD XD proč teď???? XD
Reagovat
tommr
brejk na úvod třetího setu je slibnej začátek ...
Reagovat
Blondie
Obávám se, že o něj hned přijde Pojď, Peti!
Reagovat
tommr
ale Petra ho bohužel doslova zahodila ... :(
Reagovat
Blondie
Tohle dá Sakkari křídla :(
Reagovat
tommr
taky se bojím ...
Reagovat
Blondie
teď bude mega důležitá hra. Ale Petra jak se gebí, to je guma :D
Reagovat
Blondie
Sakraaaa... :(
Reagovat
Blondie
Jak furt jede ten Vaňkův mikrofon - slyším dobře, že si Petra udělala něco se zády? :/
Reagovat
smazaný uživatel
No protahovala si je!
Reagovat
Blondie
Ještě to tak... :(
Reagovat
tommr
ani bych se nedivil. Sakkari nosí našim hráčkám smůlu ...
Reagovat
Blondie
Pozor, inovace! Po prohraném setu (nebo po deštivé pauze?) nedošlo k sundání čelenky, ale k barevné změně :D z bílé na černou :D
Reagovat
tommr
druhej set má Petra rozehranej ještě líp než ten první. Doufám, že tentokrát už nezkolabuje ...
Reagovat
tommr
Petra to překvapivě dopodávala hned na první pokus. Jde se do třetího - snad bude mít Petra dost sil ...
Reagovat
Dobry-den
V prvním setu bylo k vidění 10 winnerů a 36 UE, hnusný tenis od obou hráček. :-(
Reagovat
tommr
s Petrou to nevypadá dobře. Od stavu 4:2 prakticky přestala hrát tenis a místo toho zkouší baseball ...
Reagovat
Blondie
ale hrozně se mi líbí, jak je na ten tenis očividně šíleně nadržená :D
Reagovat
tommr
to je sice hezký, ale pokud se trochu nezklidní tak si na další tenis bude muset počkat ještě 14 dní ...
Reagovat
Blondie
Uvidíme. Některé míčky nádherně - v běhu, krása, paráda. Pak zase laciné chyby. Myslím, že to dneska nedá, ale na to, jak je nerozehraná, to není úplně tragické. Škoda, že mezi Cincy a USO není ještě jeden turnaj :(
Reagovat
tommr
škoda že New Haven musel skončit. Petra by si ale pokud dneska vypadne mohla ještě zažádat o divokou kartu do Bronxu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta ruka není pořád dobrá, prý ji nateká a občas bolí, takže by pauza nebyla na škodu. Ale byla by to škoda. :(
Reagovat
Blondie
Ta holka má fakt smůlu :( moc bych jí přála ještě nějaký veliký úspěch.
Reagovat
Blondie
Velice špatný start po pauze, nijak Petře nepomohla :(
Reagovat
tommr
Petra začla dobře, ale náskok brejku bohužel nedokázala udržet a dá se říct, že deštová pauza tentokrát přišla v pravej čas, protože jinak by o první set ještě určitě přišla ...
Na Petře nejsou znát žádný omezení co se týče zraněný ruky, ale je na ní vidět velká nerozehranost ...
Reagovat
Frick
Jo, Katka to v tom singlu koní, ale je to pracant. Muchovka si pět týdnů válí šunky.
Reagovat
rybicka
Uvidíme na konci sezony. Ale hlavně, každá pracuje s někým jiným - tedy se sebou. Každá musí podle sebe, svých možností a schopností. Podle svého rozumu.
Reagovat
Torn
Kerber, Konta, Bertens, Bencic, Sevastova a Wang venku. To ty nasazené hráčky létají z turnaje ven jako hrušky. :D
Reagovat
tommr
hlavně aby se měly na pozoru Petra a Karolína. Všechny ostatní nasazený hráčky můžou klidně vypadnout ... :)
Reagovat
Fandina
Jooooooooo :-))))
Reagovat
EllNino
Konečně výhra, ale zápas jako řemen :)
Reagovat
dadaft
skvělý zápas, smekám co Venus předvádí v 39 letech.
Reagovat
EllNino
Fakt luxus ale ... Vee je legenda
Reagovat
tommr
tak to je opravdu velký překvapení ...
Pro Bertensovou to znamená velkou bodovou ztrátu a v žebříčku i v Race klesne až za Petru Kvitovou ...
Reagovat
com
Ja se tesil na MTO Tsurenko :) a ta hééérecka odstoupila uz ted :D
Reagovat
tommr
opravdu odstoupila? To není pro Karolínu zrovna dobrá zpráva. Puigová tak bude mít před jejich zápasem o další den volna víc ...
Reagovat
EllNino
Puig hraje s Yafan Wang 1. kolo
Reagovat
tommr
Yafan Wang jako LL? Tak to je ještě horší. Jestli vyhraje tak se má Karolína na co těšit ...
Reagovat
EllNino
Jojo, stačí kouknout na livescore hele
Reagovat
com
tak pravdepodobne bude hrat s Puig s niz to uz ma 5:0 :) Taky to Venuse mohla dotahnout, ale ona ne a Bertenska je zas ve hre :/
Reagovat
tommr
tak nakonec bude Karolína přece jen hrát s Wangovou. Bude to jejich první vzájemnej zápas takže jsem hodně zvědavej jak si s tím Karolína poradí. Wangová je jako malá čínská zed ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Stan to nakonec zvládl. Gratuluji. Katka bohužel.
Reagovat
tommr
už jsem se bál, že Kontaveitová ještě příjde o první set, ale nakonec to dobře dopadlo. Kerberka jen vrací a vrací ...
Reagovat
com
na to jak to bylo v prvnim setu vyrovnany, to uz teda Karber pekne sere :D
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že to Kerberku moc nebaví a chce to mít už co nejdřív za sebou. Doufám, že to Kontaveitová ještě nějak nezvorá ...
Reagovat
Jon61
I včera ve čtyřhře dost kazila. Její výkonost dost kolísá, roce 2016 hrála nejlépe, dva Grand Slamy a stříbro z OH, další rok útlum.
I když teď není v ženském tenise nějaká s vyrovnanými výkony.
Reagovat
tommr
já si myslím, že Kerberka už ted půjde jenom dolů. Její hra je založená na extrémním fyzickým nasazení a s přibývajícím věkem bude pro ní čím dál tím těžší si tu dokonalou fyzičku udržet ...
Reagovat
Jon61
Má už přes třicet, navíc není žádná štíhlá gazela a skutečně zápas víceméně odehrát běháním a vracením míčků, to je nápor na fyzičku.
Reagovat
Cico93
Azarenka má zase Vekic, tak hádam odveta klapne.
Reagovat
Dobry-den
Katka uhrála proti oblíbené soupeřce jenom 7 gemů a jako obvykle končí již v prvním kole. V závěru to přestala unášet a začala za svou neschopnost vinit rozhodčí. Kurt opouštěla dost nakrklá, ale to už je takový její standard.
Vekičová dnes hrála solidně a postupuje zcela zaslouženě...
Reagovat
slacker
je to fracek
Reagovat
com
co by zaslouzil par facek
Reagovat
PetaM
Fracek, který má více prachů, než vy všichni dohromady :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl někdo co se stalo Bencic?
Reagovat
com
Azarenka byla proste lepsi :)
Reagovat
tommr
Katka sice dostala hned na úvod od soupeřky dárek v podobě brejku, ale není jí to nic platný, protože hraje svojí letošní tradiční holomajznu ...
Reagovat
com
klid, jeste to otoci.. Na Vekic umi :)
Reagovat
tommr
neotočí. Momentálně na to prostě nemá ...
Reagovat
com
kdyz vyhrala v Torontu, tak aspon tu Vekic by dat mohla :)
Reagovat
tommr
v Torontu vyhrála debla a to je úplně jiná disciplína. V singlu je Katka letos marná ...
Reagovat
Aussie
Vekič se v singlu letos moc a moc zlepšila!
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist