Wawrinka doplnil svůj tým o trenéra Vallverdua

10. 6. 2019, 20:47
Aktuality 14
Švýcar Stan Wawrinka angažoval pro travnatou část sezony venezuelského trenéra Daniela Vallverdua, který v minulosti pomáhal s přípravou i Tomáši Berdychovi. Mezi svěřence třiatřicetiletého kouče patřili také Brit Andy Murray či Bulhar Grigor Dimitrov.
Profily hráčů
Dani Vallverdu

"Těším se, že budu čerpat z jeho rozsáhlých zkušeností a znalostí ze světa tenisu," uvedl na twitteru trojnásobný grandslamový šampion Wawrinka. Jeho hlavním koučem zůstává Švéd Magnus Norman.

Wawrinka, který je o rok starší než Vallverdu, loni bojoval se zdravotními problémy. Na právě skončeném Roland Garros ukázal návrat formy, když došel do čtvrtfinále a po čtyřsetovém boji v něm podlehl Rogeru Federerovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dani není špatný trenér, s Andym měl výsledky, spolupracoval s Lendlem. To že vedl lemply jako Berdych nebo Dimitrov, není jeho vina.
Reagovat
sojka1
pokud bych mela vymyslet, jak charakterizovat Berdu, byl by lempl mozna to uplne posledni, co by me napadlo, ale s Danim souhlas.. :-)
Reagovat
George_Renel
Berdycha vedl absolutně proti logice a proti jeho tenisu, skoro bych řekl lemplovsky. Nutit Berdycha do dlouhých výměn přineslo to co to přineslo.....
Reagovat
sojka1
jenze to vsechno se - vcetne Berdi - davno unavilo. Dani logicky hledal nadstavbu, aktivnejsi vyuziti FH, volej.... zacatek roku pod Danim byl nahodou pekny ficak. Tom byl uz ale ve veku, kdy tak radikalni zmena predevsim psychicky hrace vycerpa a rychle zvadl...
Reagovat
George_Renel
To je právě to co jsem myslel a Valverdu nedomyslel.
Obávám se, že návazná zraněníjdou na úkor těch změn.
S tím lemplovstvím jsem to samozřejmě přehnal, ale úmyslně kvůli iniciátorovi. Dani byl příliš mladý, aby dokázal některé věci domyslet.
Reagovat
Nola
nebol Dani u Andyho skor sparingom ako trenerom?
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi Corretjou a Lendlem, byl jeho hlavní trenér a pak mezi Lendlem a Mauresmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytočná skepsa..

Vsade, kde prisiel Dani mal spočiatku uspech. Na to sa zabúda..Dokonca s Grigorom zaznamenal najvacsie karierne uspechy, s Murraym bol dlhodobo spicka len mal pech na finále GS.

Navyse Stan avizuje, ze to je spolupráca len na W., Norman zostáva ako jeho hlavny coach..Stan ma zrejme ambiciu skompletovat karierny Grandslam a stat sa najkurioznejsim jeho drzitelom.
Reagovat
Kojinho
Přál bych mu to, ale tráva mu bohužel vůbec nesedí.
Reagovat
Mayo
Dovidenia Stan, bol si dobrý tenista.
Reagovat
ttopi
Jistě je to asi náhoda, ale všichni jmenovaní, kteří prošli jeho rukama, jsou teď v pytli :D
Reagovat
janek_da
Jeste horsi je ale Hopman. Polovina jeho sverencu uz hraje tenis nahore.
Reagovat
spaniel
RIP Stan...
Reagovat
smazaný uživatel
Daniel - player killer
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist