Wawrinka nestihne ani Wimbledon. Stále se nezotavil po operaci nohy

5. 6. 2021, 10:26
Aktuality 7
ŠvýcarStan Wawrinka vynechá po březnové operaci levé nohy i Wimbledon. Oznámilo to vedení okruhu ATP. Trojnásobný grandslamový šampion přišel už o Roland Garros, které vyhrál v roce 2015. Sezonu na trávě chtěl stihnout, ale nakonec se mu to nepodaří. Wimbledon začne 28. června.
Profily hráčů
Stan Wawrinka (© AFP)

Šestatřicetiletý Wawrinka, hrál naposledy před třemi měsíci v Dauhá, kde vypadl v prvním kole, stejně jako předtím v Rotterdamu. Na lednovém Australian Open skončil ve druhém kole.

Poslední z 16 titulů na okruhu ATP vybojoval Wawrinka v roce 2017, pak se podrobil operaci kolena. Zdravotní problémy ho pronásledovaly i v dalších sezonách. Ve světovém žebříčku se propadl až do třetí stovky, nyní je na 24. místě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Takze sa nesustredi na Wimbledon?
Reagovat
peggy
Jinak je veliká škoda,že Stan zatím nevrátí,ale snad se brzy uzdraví. smile
Reagovat
MartinPa
Herdek baba toho Stana je škoda, už jsem doufal, že schválně vynechal RG, aby se v tichosti připravoval na trávu s urváním kariérního GS a zase nic ...
Reagovat
Bob
Ať už se nevrací
Reagovat
peggy
Kdyby se někdo neměl vrátit,tak jedině Federer.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nejlíp ať se nevrací bob a peggysmile
Reagovat
smazaný uživatel
škoda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist