Wilander byl hospitalizován, při pádu si natrhl ledivnu

17. 1. 2012, 10:24
Aktuality 8
Bývalý nejlepší tenista světa a současný televizní komentátor Mats Wilander byl v dějišti Australian Open hospitalizován po pádu v pokoji. Sedmačtyřicetiletý Švéd utrpěl vnitřní krvácení v důsledku natržené ledviny.
Profily hráčů
Mats Wilander

Trojnásobný vítěz Australian Open informoval na facebookové stránce své společnosti Wilander on Wheels, že krvácení se dnes podařilo zastavit. "Bude ale nějaký čas mimo provoz," uvedli jeho kolegové. 

Sedminásobný grandslamový šampion Wilander pracuje už několik let jako expert televizní stanice Eurosport a na velkých turnajích pravidelně zpovídá tenisty na závěr programu každého hracího dne. Právě v pořadu Game, Set & Mats včera Wilander chyběl.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Poté co vypil vše co lednička nabídla. To dělám na hotelu běžně. Pokud bydlí v 5*, tak tam toho bylo dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoré uzdravenie prajem..Charizmatický človek, bez neho nemá magazín šťavu...Navyše vždy vie, čo hovorí..
Reagovat
smazaný uživatel
Charismatický, to on je.
Taky to pak umí hezky bulvárně prodat, mně přijde, že občas pro Matsovu formu trpí obsah, prostě že si někdy plácá játra.
Aktuálně teda asi spíš ledviny...
Reagovat
VlS
No, taky přeju rychlý uzdravení a třeba si najít něco zajímavýho na činnost. Mě s jeho komentáři chybět nebude, občas totiž pěkně plácá.
Reagovat
W.G.M.
Mne se taky zdalo, ze nic moc. A vubec mam problem s komentovanim tenisu jako takovym. Narazili jste nekdy na nejaky dobry komentar? Ja mam moznost tedy sledovat jen anglicky a cesky, pripadne slovensky a obcas jsem neco slysela ve francouzstine, ale snad jsem jeste nenarazila na nejake solidniho komentatora s nadhledem. U anglofonnich me uz vyslovene irituje, jak vsechno desive prehaneji, kazdy druhy uder tam je skvely, uzasny, prekrasny, neuveritelny, snovy a bla bla bla, take se mi zda, ze jsou docela rychle hotovi s nejakym zaverem, odehraji se 3 mice a uz vedi, ze souper, ktery zrovna prohrava 15:30 nebo 15:40 to teda bude mit hodne tezke apod., ceske a slovenske trpi skoro tim samym, navic se vyskytuji i nepresne informace ci nadbytecne informace, ktere moc cloveka nezajimaji...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si naopak myslím, že sa s Anabel pekne dopĺňajú...Sem tam vedú diskusie v ležérnejšom tóne, ale celý ten program je určite spestrením GS a doteraz nechápem, prečo v New Yourku nebol...čo sa týka komentátorov, anglickí sú už raz takí...Angláni, či Američania majú vo svojich jazykoch kvantum superlatívov, milujú ich a často ich používajú..Oni sú aj tak naladení,aj v hovorovej reči ich je omnoho viac, než v našich jazykoch..Sú proste trochu afektovaní...Možno preto sa nám to zdá byť prehnané..Inak, nemám obľúbeného komentátora..Možno jedného z Eurosportu, nespomeniem si ale na meno..Tuším Martin Moravec, ale to skôr hádam..veľmi prirodzený a dobre počúvateľný prejav..Pri ostatných mi hlavne pri zápasoch R/R vadil proFedererovský prístup, ale časom som sa s tým dokázal zmieriť :)
Reagovat
VlS
Už jsme to tu řešili minulý týden. Myslím, že u televizního komentátora je největší dar mlčet, když nemá co říct, zásadně mlčet u tenisu během hry, nedělat prognózy, neodhadovat výsledek jestřábího oka předem. Měl by mluvit hlavně během přestávek při střídání stran a při tom dávat informace o hráčích , jejich vývoji, žebříčkovém postavení a třeba i zajímavé osobní ale všechny a vždy ověřené a správné.
Mám rád komentování SANDRY KLEINOVÉ.
Britský komentář na Eurosportu je taky dost bída. Nejlepší je rada Rib, Eurosport player, kde máš záznamy bez komentářů - bože to je lahoda.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist