Wimbledon: Hájek má těžký los, čeká ho Murray

18. 6. 2010, 13:49
Aktuality 75
Až Jan Hájek za pár dní nastoupí na kurty ve Wimbledonu, s přílišnou podporou publika nemůže počítat. Český tenista ve svém úvodním zápase nastoupí proti největší domácí naději Andymu Murraymu. Další daviscupový reprezentant a největší český adept na úspěch v turnaji Tomáš Berdych vstoupí do soutěže utkáním s Andrejem Golubjovem z Kazachstánu. Rozhodlo o tom dnešní losování v All England Clubu.
Jan Hájek

Dvanáctý nasazený Tomáš Berdych s Andrejem Golubjovem, aktuálně 79. hráčem žebříčku ATP, dosud nehrál. Loni český tenista postoupil na londýnské trávě do osmifinále. Pokud by to dokázal letos zopakovat, mohl by ho tam čekat Rus Nikolaj Davyděnko. Ve čtvrtfinále by Berdych v případě úspěchu narazil s největší pravděpodobností na nasazenou jedničku Švýcara Rogera Federera.

Šestadvacetiletý Jan Hájek bude hrát hlavní soutěž ve Wimbledonu podruhé v kariéře. V roce 2007 prohrál se Španělem s Juanem Carlosem Ferrerem, i když v utkání přerušeném kvůli dešti vedl 2:0 na sety. S loňským semifinalistou Wimbledonu Andym Murraym se Hájek dosud nestřetl.

"Los je to velice těžký, ale nevzdávám se a udělám maximum pro úspěch. Bude to zážitek hrát na centrkurtu ve Wimbledonu," uvedl vítěz nedávného challengeru UniCredit Czech Open v Prostějově.

Britové soudí, že Hájek bude pro Murray snadným sokem. Připomínají, že šestadvacetiletý olomoucký rodák hraje dobře především na antuce a v hlavní soutěži na wimbledonské trávě se objevil pouze jednou. Murray se k Hájkovi v rozhovoru s britskými médii nevyjádřil. Jen konstatoval, že je sám se sebou spokojen. "Život jde v pohodě a v tréninku hraji dobře. Trénoval jsem tvrdě, abych byl připraven," řekl letošní finalista Australian Open.

Obhájce titulu a šestinásobný král Wimbledonu Roger Federer narazí na své cestě za případným sedmým triumfem na několik nebezpečných protivníků. V 1. kole ho čeká starý známý Alejandro Falla. Federer se s Kolumbijcem utkal už čtyřikrát, poprvé před šesti lety právě ve Wimbledonu a zatím naposledy před týdnem v Halle. V případě vítězství ho v jeho části pavouku může dál čekat Američan Andy Roddick, kterého loni Švýcar porazil ve finále, ale také Srb Novak Djokovič či Australan Lleyton Hewitt, s nímž před několika dny prohrál.

Předloňský šampion a první hráč světa Španěl Rafael Nadal začne turnaj proti Kei Nišikorimu z Japonska. Těžký soupeř může Nadala čekat ve druhém kole, v kterém narazí na vítěze zápasu mezi Američanem Jamesem Blakem a Nizozemcem Robinem Haasem. Nadala by v cestě za druhým wimbledonským titulem mohli zastavit Murray nebo Švéd Robin Söderling.

Los 1. kola Wimbledonu - muži:
Federer (1-Švýc.) - Falla (Kol.)
Bozoljac (Srb.) - Massu (Chile)
Tipsarevič (Srb.) - Clément (Fr.)
Luczak (Rak.) - Robredo (30-Šp.)
Lopez (22-Šp.) - Levine (USA.)
Berankis (Lit.) - Ball (Austr.)
Kunicyn (Rus.) - Troicki (Srb.)
Brown (Jam.) - Melzer (16-Rak.)
BERDYCH (12-ČR) - Golubjov (Kaz.)
Sweeting (USA) - Becker (Něm.)
Tursunov (Rus.) - Schüttler (Něm.)
Istomin (Uzb.) - Wawrinka (20-Švýc.)
Hanescu (31-Rum.) - Kuzněcov (Rus.)
Ilhan (Tur.) - Daniel (Braz.)
Andrejev (Rus.) - Brands (Něm.)
Anderson (JAR) - Davyděnko (7-Rus.)

Djokovič (3-Srb.) - O. Rochus (Bel.)
Chela (Arg.) - Dent (USA.)
Evans (USA) - Huta Galung (Niz.)
Lorenzi (It.) - Montaňés (28-Šp.)
Monfils (21-Fr.) - Mayer (Arg.)
Beck (SR) - Petzschner (Něm.)
Schwank (Arg.) - Koroljov (Kaz.)
Gonzalez (Arg.) - Hewitt (15-Austr.)
Čilič (11-Chorv.) - Mayer (Něm.)
Fish (USA) - Tomic (Austr.)
Zeballos (Arg.) - Yen-Hsun Lu (Tchaj.)
Przysiezny (Pol.) - Ljubičič (17-Chor.)
Kohlschreiber (29-Něm.) - Starace (It.)
Delgado (Par.) - Gabašvili (Rus.)
Llodra (Fr.) - Witten (USA)
Ram (USA) - Roddick (5-USA)

Verdasco (8-Šp.) - Fognini (It.)
Russell (USA) - Riba-Madrid (Šp.)
Beck (Něm.) - Baker (Brit.)
Vliegen (Bel.) - Benneteau (32-Fr.)
Almagro (19-Šp.) - Seppi (It.)
Kamke (Něm.) - Garcia-Lopez (Šp.)
Chiudinelli (Švýc.) - Dolgopolov (Ukr.)
Kendrick (USA) - Tsonga (10-Fr.)
Ferrero (14-Šp.) - Malisse (Bel.)
Reister (Něm.) - De Voest (JAR)
Hernandez (Šp.) - Dodig (Chor.)
Stachovskij (Ukr.) - Querrey (18-USA)
Simon (26-Fr.) - Alcaide (Šp.)
Marčenko (Ukr.) - Berrer (Něm.)
Nieminen (Fin.) - Koubek (Rak.)
HÁJEK (ČR) - Murray (4-Brit.)

Söderling (6-Švéd.) - Ginepri (USA)
Gil (Portug.) - Granollers (Šp.)
Soeda (Jap.) - Fischer (Rak.)
Mello (Braz.) - Bellucci (25-Braz.)
Baghdatis (24-Kypr) - Lacko (SR)
Chardy (Fr.) - Gimeno-Traver (Šp.)
Greul (Něm.) - Serra (Fr.)
Kiefer (Něm.) - Ferrer (9-Šp.)
Južnyj (13-Rus.) - Sela (Izr.)
Gicquel - Mathieu (oba Fr.)
De Bakker (Niz.) - Giraldo (Kol.)
Mahut (Fr.) - Isner (23-USA)
Gulbis (27-Lot.) - Robert (Fr.)
Kavčič (Slovin.) - Kubot (Pol.)
Haase (Niz.) - Blake (USA)
Nišikori (Jap.) - Nadal (2-Šp.).

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

75
Přidat komentář
Martinac
A já bych Hájka zrovna nepodceňoval, kurzy na jeho vítěztví budou více než luxusní, asi vsadím kilo na výsledek 3:0 pro Hájka, 3:1 a 3:2. U každé možnosti čekám kurz hodně přes 30. Byl by hřích nevsadit proti plácači vraceči Murrayovi. Honza nemá co ztratit a bude snažit předvést co v nejlepším světle.
Reagovat
Martinac
"vítězství a bude se snažit předvést" Přepsal jsem se.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomínej ale,že Hájkovi chybí i mentální síla,to znamená,že když bude proti Murraymu mít nějaké šance,tak se jednoduše vyhází.Navíc tohle není antuka,tam dokáže Hájek porazit i lepší hráče,ale tráva,tam tak jistý není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jediná možnost, jak by Hájek mohl postoupit, je skreč Murrayho.
Reagovat
nando
Myslím, že kdyby mu vzal třeba jen jeden set, tak by to byl úspěch. Budu mu fandit, ale tak nějak počítám s tím, že dostane výprask. Naopak velký šance vidím u Tomáše, doufám že se dostane do ČF tam si to rozdá s Rogerem. Snad se ho nebude bát a dá mu co proto :-)
Reagovat
Martinac
Máte samozřejmě pravdu, ale znovu opakuji, za ten kurs to stojí. Murray se nemusí vyspat, znervózní, najednou se nedostane do tempa. Copak to všichni neznáme ze spousty zápasů, ve kterých naprostí outsideři vypáskali favority? Od té doby, co sázím malé vklady na vysoké kurzy outsiderů, jsem krásně v plusu:) Statistika je na mojí straně a totéž doporučuji i Vám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já taky rád hraju na překvapení, ale to, že Hájek veme Murraymu 3 sety, je utopie. Vsaď raději normálně na Hájka, pač ty sázky na přesný vysledek ti v případě skreče půjdou v niveč a - jak jsem už řekl - skreč je jediná možnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě větší utopie je,že Hájek vezme Murraymu 3 sety zas sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě větší utopie je,že Hájek vezme Murraymu tři sety za sebou.
Reagovat
Martinac
Dobře, to jsme přehnal, uznávám. 3:0 na sety je méně pravděpodobné, než že Američani nebyli na Měsíci.:) Každopádně 3:2 už je jiná.:) Netušil jsem ale, že při skřeči sázky na přesný výsledek se nulují. Měl jsem za to, že když hráč po prvním prohraném setu skrečne, je to jako kdyby prohrál 3:0 na sety.
Reagovat
Martinac
"že při skřeči se sázky na přesný výsledek nulují."
Reagovat
smazaný uživatel
taky si vsadim na hajka.. je to muj oblibeny hrač.. myslim že když do toho vletne a bude mět davku štěsti a bude mu to tam padat tak to bude rychle a ten skotsky placeč to nebude stihat...
Reagovat
nando
Mám 3 favority na vítězství. RF má lehký los, ale nejtěžší situaci, ptž musí nejen obhájit loňské body, ale taky světu ukázat, že se s ním pořád musí počítat. Rafa bude úplně v klidu, neobhajuje vůbec nic a každým kolem bude jen navyšovat náskok v žebříčku. Roddick obhajuje spoustu bodů, navíc toho moc v poslední době neodehrál a má určitě nejtěžší los - 1.kolo klid, ale pak Llodra, Kohls., Čilič a Hewitt, docela nářez. Jinak jsem zvědavej jak si povedou v 1.kole Ferrer, Söderling, Ferrero či Južnyj, všechny čekají dost těžký soupeři, a v 2.kole Tsonga s Dolgopolovem může taky zařvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Nadala by mohl vyprovodit Gulbis,Roddick Rama dá,ale Potom Llodra,který je právě ve finále v Eastbourne.Kdyby ho přece jen porazil,je tam asi Kohlschreiber a to by mohl podle mého být fajn match.Doufám,že Roddick dojde daleko.

Semifinálové dvojice:
Federer-Roddick,Gulbis-Soderling

Finále:
Federer-Soderling

Vítěz Wimbledonu 2010:
Federer
Reagovat
smazaný uživatel
Mě celkem mrzí, že Roddick potká Rogera (asi) už v semi. Ale mohlo být i hůř, mohli se potkat už ve ČF.
Můj tip:

Semifinále:
Federer - Roddick, Murray - Nadal

Finále:
Federer - Murray

Vítěz:
Federer
Reagovat
smazaný uživatel
Notes(Olfess) říká,že byl na Lide.cz jenom jednou,ale to kecá.

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=54463&ID_from=55968716&dir=1&auth=

Zde se můžete přesvědčit,co je to za člověka.
Reagovat
darek.vrana
Mně se teda horní polovina zdá o dost těžší - Federer, Roddick, Berdych, Hewitt, Djokovič, Čilič + několik hráčů, kteří se teď dobře rozehráli na posledních turnajích a mohou překvapit (Becker, Istomin, Petzschner, Tipsarevič, Llodra, Schüttler). V dolní polovině vidím jen dva hráče - Nadala a Söderlinga. Myslím, že Berdych je rozhodně jedním z nejžhavějších favoritů. Ale bohužel Federer ve čtvrtfinále, to bude asi příliš, i když překvapit může. Ale má to dost těžké od začátku - hlavně Becker ve 2. kole a silná trojice pro 3. kolo (Istomin, Schüttler, Wawrinka). Podle mě nejlehčí by bylo 4. kolo, kam asi i přes tragickou hru na trávě díky dobrému losu postoupí Davyděnko.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, jak říkám, každý to vidí podle svého. Mě třeba taky trojnásobný finalista WB Roddick nebo jeho vítěz Hewitt, oba bývalé světové jedničky, připadají těžší soupeři než třeba Blake či Davyděnko. Na druhou stranu Nadal vyhrál nad Gulbisem v Římě se štěstím, hlavně díky Gulbisově nezkušenosti, a to bylo na antuce, takže tady by mohlo nastat překvapení. Přesto i já čekám finále Federer-Nadal.
Reagovat
nando
Tak Roddick a Hewitt jsou o dost lepší než tamty dva, to je jasný. Vždyť Davyděnko je na trávě tragickej a navíc ted je nerozehranej, a Blake ? Ten už to má za sebou, bude rád, když se dostane přes Haaseho. Jinak ke Gulbisovi, já to šílenství okolo něj nějak nesdílím, zatím v podstatě nic neukázal, na RG vyhořel, sice skrečoval, ale i tak byl horší. Nejtěžší los z těch největších hvězd má určitě Roddick.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja myslim,ze GULBIS potize delat muze,stejne tak ISNER,ale rozhodne nevydrzi temto 5 setu...stale si myslim spis- ze opet nervy neudrzi Murray..vic nez z techto 2 bych se obaval YUZNEHO...s Nadalem...ale los RF je opravdu do semi lahudka, ale jde mu o vse tentokrat!
Reagovat
smazaný uživatel
Možná hned tak něco kvalitního jako původní Pioneery pár let ani nebude. Firma Pioneer do svých TV vyráběla i plazmové zobrazovače, které bývaly výborně v testech hodnoceny. Loni ale výrobu ukončili a začali tam montovat plazmu od jiných výrobců.
Abychom to ukončili, opakuji - pokud v menu nezměníš nastavené hodnoty (předvolena bývá starší norma DVB-S) na DVB-S2, QPSK, FEC 9/10, ukazatel signálu nenaběhne a nemůžeš ani začít proladění frekvence pro program Nova HD. Jiná možnost je spustit automatické ladění pro celý satelit, netuším ale, jak moc aktuální je v TV uložený seznam údajů pro 23,5E.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc, zkusím to tam někde v menu pohledat, jak říkám, nikdy se mě to na DVB-S nebo S2 neptalo, ale je možný, že jsem to původně ladil tím automatem. Jinak já mám poslední (tuším devátou) generaci toho jejich zobrazovače KURO, zprávu o zastavení výroby jsem zaznamenal se silnou nelibostí - i z hlediska případných (nedejbože) oprav. Myslím ale, že je to opačně - přestali vyrábět televizory a ty jejich zobrazovače dodávají Panasonicu do jejich hi-endů. Ale krk bych na to nedal.
Reagovat
smazaný uživatel
tady se zase řeší nesmrtelnost brouka, jinými slovy jestli má lepší los Federer nebo Nadal, přičemž každý si přizpůsobuje kritéria podle toho, komu fandí. Přátelé, "špatný los" má leda ten trumbera Hájek, ale rozhodně ne Nadal nebo Federer. Nebo se snad někdo z těch dvou může do finále potkat s někým, kdo stojí v žebříčku nad ním?
Reagovat
smazaný uživatel
vím, že to sem nepatří, ale je to pěkné :)
http://www.youtube.com/watch?v=wwJq5KAoBUk&feature=related
Reagovat
smazaný uživatel
Nechme se překvapit. Třeba Berdych teď opravdu vstoupil do fáze, kdy začne podávat konzistenřtně kvalitní výkony -- a pak by do toho čtvrtfinále postoupit mohl, i když to třeba budou obtížné zápasy. No a s Federerem by to při příznivé karmě mohlo být také zajímavé.

Ale zrovna tak je možné, že vypadne už třeba s Beckerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsalo se v express zpravach o navratu NALBA ve W? Nikde v pavouku ho nevidim, nebude hrat kvuli zraneni?
Reagovat
smazaný uživatel
A Grigor Dimitrov? Bol vôbec v kvalifikácii? Alebo vie o ňom niekto niečo?
Reagovat
smazaný uživatel
Bez urážky, ale o tomhle "supertalentovém" jedinci si myslím svoje. Loni byl touhle dobou někde kole 200. místa a svým unikátním talentem se za rok vypracoval na 365. místo žebříčku. Kvaldu nehrál, pač na to neměl raking.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jeho prepad v rebríčku je celkom pochopiteľný keďže mal nejaké problémy s ramenom a kolenami, ale každý ma nato svoj názor.
Reagovat
Mercury
taky bych ho v pavouku videl moc rád, ale zatím to na nějákou raketu typu Del Potra nebo Čiliče nevypadá...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik takových směšných hlášek od fandů a zapálených vlastenců v diskuzích po FO bylo. Příště si laskavě uvědomte, že se může stát přesně to, co se stalo, díky jeho postavení na žebříčku mimo první osmičku. Ve čtvrtfinále má nejlepšího travaře současnosti, pokud se tam Berdych vůbec dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, souhlas. Berdych bude mít problémy už ve druhém kole s Benjaminem Beckerem, potom asi Istomin. No, nějak to na to ČF nevidím. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Daleko víc než cokoliv ohledně mužeského pavouku mě štve, že oba Clijsters a Henin by se popř. setkali už v osmifinále!!! A to tam ještě každá má potenciálně nebezpečné Rusky Kirilenko a Petrovovou.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo jim za to může? Měly toho uhrát víc (Enánová několik selhání, ostudná Clijsters na AO a další hloupé prohry) a tohle by se stát nemohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen říkal, že je to škoda, že jdou proti sobě.

Preferoval byh, aby Henin spíš v osmi narazila na Schiavone, Stosur anebo (to by bylo úplně nejlepší) Radwanskou.
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapuje mě, že tolik lidí považuje Murrayovu účast v SF takřka za garantovanou. Já jsem přesvědčen, že mminimálně Querrey v osmi, ne-li i Simon ve 3. kole, by jej mohli potrápit.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez urážky, ale Simon je největší kopyto v Top50. Dodnes nechápu, jak TOTO mohlo být sedmé na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, tak Simona vynechme, ale co Querrey? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Querrey je jiná liga! :-) Potrápit Murrayho by určitě mohl, pokud teda k němu dojde (příjde mi takový nevyrovnaný). Ale pokud ano, budu mu fandit ze všech sil, pač Murrayho mám rád jak osinu v zadku.
Reagovat
darek.vrana
Moje řeč...
Reagovat
darek.vrana
Myslím s tím kopytem Simonem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud mohl být Nadal rozhozen tím, že ho nasadili jako dvojku, tak ted po losu může být naštvaný dvojnásob.Ačkoliv fandím Federerovi, tak musim uznat, že ten los k Nadalovi byl hodně nepříznivý.Budu to srovnávat pouze s Federerem, tak ten do čtvrtfinále nemá nikoho příliš silného a i to čtvrtfinále bude případně dost příznivé(v semi předpokládám Federer - Hewitt/Roddick).Ted Nadal, první kolo je jasné, ale poté možná Blake, at je to jak chce na druhé kolo hodně silný soupeř, třetí kolo možná s Gulbisem a zde už bych v případě souboje s ním viděl problém.Dále to tam pokračuje podobně a pokud chce postoupit do finále bude muset kromě prvního kola s velkou pravděpodobností přejít přes 5 dalších hodně těžkých soupeřů.Ze zdejší poloviny tipuji v semi pouze Murraye, z Nadalovi čtvrtiny si tipovat netroufám.
Reagovat
smazaný uživatel
Mam uplne stejny nazor, ale je tezke to sem napsat, vlitnou sem a vyhraji opet oblibenou rubriku! At nekdo chce ci nechce- presne jak jsem napsal a vy tez- to je ten pro nehoho"zadny" rozdil byt 1 a byt 2! Ale tezko zde vite hovorit, kdyz zde je 200 fans proti zhruba 4! Ti ted budou tvrdit pravy opak jak to ma tezke RF...OPRAVDU NEVIDIM KDE!
Reagovat
smazaný uživatel
nepředbíhej prosím... zatím tu nevidím jediný názor, který by tvrdil, že to má Federer těžší... mimochodem, jestli 1. nebo 2., to je fuk. Los mohl být příznivý ke komukoliv, k jedničce nebo ke dvojce. Tentokrát to vyšlo takto. Kdyby byl Rafa nasazen jako jednička, mohl stejně tak dostat blbý los.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, ze nevis, muzou mu povypadat vsichni koho dape jmenoval, ale promin mi, zatim snad od zacatku roku jsem nevidel nepriznivy los pro ROGERA, nikde...jiste i proto, ze RN byl i 4, ale kdyz 1x by mohl byt nasazen jako nejvyssi, je tam opet ROGER a s krasnym losem...Ale ja jsem prece maniak, ne? Ale zkus si precit nekde jine servery, hodne lidi si mysli totez...prodelal na losu dost!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to prostě smůla na los pro Nadala, ale zase bych úplně netvrdil to, že to zavinili organizátoři s tím nasazením.Ti los neovlivní a také to mohlo být naopak a zase by na tom vydělal.S tím, že Federera nasadili jako jedničku jsem souhlasil a psal sem i důvody, které si myslím, že to ovlivnili.Před losem to bylo víceméně jedno kdo je 1 a 2, ale po dnešním losu to vypadá už trochu jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Rimmer: netvrdím, že jsi maniak, netvrdím, že má Roger příznivý los a netvrdím, že Roger neměl na los kolikrát štěstí... chce to hlavně klid... organizátoři los ani nasazení neovliní, ten je dán systémem. Mezi hráči nasazovanými do poloviny jedničky a dvojky není rozdíl, jde o štěstí. To přálo více Federerovi. Tak to je. Uvidíme, jak to bude vypadat na kurtu! Už se těším...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem si to myslel i pred losem, jiste, ze vim, ze se to losuje...je to proste stesti pro RF,ale pokud ty mlyny melou jak jsem psal, tak z toho RAFA treba vytezi, uprimne mi ta ctvrtka RF pripadala k smichu ze zacatku- a uprimne i toho DAVYDENKA jsem tipoval, ze bude mit on! Radsi budu TUPEC dne- ALE OCI MAM V PORADKU:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal měl zase mimořádně příznivý los na RG, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim na RG to bylo nastejno, par dobrych antukaru tam NADAL mel, ale nedostali se k nemu a RF to mel az k ROBINOVI snadne tez!Tady je to opravdu o poznani tezsi!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa měl dobrý los na RG, ano... proto nevím, proč se lidi nad tím kolikrát tak durdí... víte, kdybyste si udělali průřez celou kariérou tenisty a zjistili, kdy měli štěstí a kdy smůlu, vyšlo by to asi na 50/50. Když má Nadal dobrý los, řeknu si: dobře pro něj. Když má Roger lepší los, řeknu si to samé. Ano, přeju to více Fedexovi, ale nevidím důvod, proč takovou věc, kterou nemůže ani jeden z nich ovlivnit, tolik řešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád s tím nasazením, já nevím, proč to pořád někdo řeší. Ono je ÚPLNĚ ŠUMÁK, kdo je jednička a kdo dvojka. Protože jestli v semi narazí na trojku nebo čtyřku se losuje, stejně jako jestli ve ČF budou mít 5,6,7 nebo 8. Tak wo co go?
Reagovat
smazaný uživatel
SakalCT: tak tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, nepřipadalo by Vám spravedlnější (minimálně za předpokladu, že by se nasazopvalo dle žebříčku), aby bylo striktně dáno, že např. nasazený hráč č. 1 měl v pavouku č. 32 ve 3. kole, č. 16 v osmi, č. 8 ve čf a č. 4 v SF?

Nebo Vám to naopak připadá spravedlivější takto, tj. nevidíte důvod, proč výše nasazený hráč měl být automaticky "zvýhodněn" oproti níže nasazenému hráči?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, logiku to, co píšeš určitě má, ale asi by se pak dost duelů opakovalo. Protože třeba hráč číslo 8 by vždycky šel ve ČF na 1 a dost těžko by šplhal nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Som presvedceny ze finale Federer-Nadal nebude. Na semifinale by som videl tak ako pred turnajom 4 najvacscih favoritov cize Federe-Roddick a druhe Murray-Nadal a finale si myslim ze bude Murray-Federer. Prekvapit mozu aj Soderling teda dostat sa dalej ako by mal rebrickovo a napr. Isner ocakavam ze predvedie podobnu jazdu ako Karlovic pred rokom ked si vystrielal postup cez Tsongu s Verdascom cize Isner kludne moze ist daleko a v 4kole by mal hrat s Nadalom a ked bude mat svoj den tak preco by nepostupil vdaka 1.servisu. Myslim si ze vyhraje Federer Wimbledon a ked nie on tak Roddick- ak by presiel cez Rogera do finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne to mas namalovane, ale co te ctu zde, tak ti to mockrat nevychazi...vzdy tipujes na viteze ROGERA,ale zatim ti to moc nevyslo..Ja tedy verim, ze Isner muze potrapit, ale na 3 vitezne neporazi Nadala, tak stejne si myslim, ze zase muze potrapit Gulbis, ale pochybuju vyhrat! Pamatuju se, ze jsi v HALLE tez tipoval RF, ale zase si vezmi na nej ted ten tlak...Je vetsi nez na RAFU...musi obhajit co nejvice bodu, RAFA nemusi, jen neco nasbirat muze! Druky na ktereho je tlak je Murray,netusim jak letos si poradi, z jeho vysledku nejde vubec soudit!Ale je hezke, ze ma RF takeho fanouska, ja jsem si ani na nekterych ant.turnajich nerekl-ano myslim, ze to RN vyhraje!Tak kez by ses pletl no..Je fakt, z po tolika letech by to mohl vyhrat nekdo uplne jiny!
Reagovat
smazaný uživatel
ja nie som fanusik Rogera ale vsetkych dobrych hracov pricom najsympatickejsi su mi Roger, Djokovic, Gulbis, ale viem kritizovat viacerych. Co sa tyka Rogera tak je podla mna favorit prave preto ze Wimbledon vela krat vyhral prehral len finale s RAfom v 5setovke. Ma najviac skusenosti sedi mu ta trava tam ktora je dostatocne pomala na to aby vedel vracat servy zaroven copovane udery vie hrat a ma kvoli tomu ze ak sa dostane do rytmu je fakt najlepsi na trave- preto ho favorizujem nad Roddicka ci Murrayho ktori maju tiez velke sance tam vyhrat ale ukazali sa nie v dobrej forme na trav. turnjaoch- Roger prehral tiez ale hral viac zapasov a viac si zvykol na travu ako oni a Nadal ktovie ci bude zdravotne fit vyhral vsetko na antuke ano ale na trave ta dominancia tak anemoze byt aj keby bol zdravy a neverim mu. Cize preto si myslim ze Federer ma najvacsie sance- plus 3 sety su 3sety a lahsie dokazu zobrat hraci Rogerovi 2 sety ako 3-preto na GS ma vzdy vyssie sance.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tak nějak Murrayovi vůbec nevěřím. Podle mě ho klidně může vyklepnout už v osmi Querrey, popř. dokonce ve třetím kole Simon (i když to by bylo velké překvapení)
Reagovat
smazaný uživatel
Btw, jsem jediný, komu je úplně šumafuk, koho Hájek ve Wimbledonu vyfasoval? Podle mě je na tý trávě schopen porazit stejně tak amximálně nějakého totálního loosera, který obdržel WC. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen v rychlosti, než se tady začnou hádat vypatlané hlavy.
Nejtěžší los z top4 má určitě Djoker a taky Nadal. Podle mě padne už ve 4. kole s Isnerem. Naopak Murray to má volné až do finále, kde se utká s vítězem SF Federer-Roddick.
Reagovat
darek.vrana
Podle mně teda zrovna Isner vůbec nebude soupeř. Servis je fajn, ale myslím, že mu mnohem víc sedí betony. Tady nebude se svým pohybem stíhat. Nadal by ho dal 3:0, v každém setu brejk. Mně se teda horní polovina zdá opravdu o dost těžší - Federer, Roddick, Berdych, Hewitt, Djokovič, Čilič + několik hráčů, kteří se teď dobře rozehráli na posledních turnajích a mohou být překvapit (Becker, Istomin, Petzschner, Tipsarevič, Llodra, Schüttler). V dolní polovině teda vidím jen dva hráče - Nadala a Söderlinga.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší možný los, co může být :-( Mí tři oblíbenci vybijou mezi sebou. djokovič s Hewwitem v osmi, vítěž s Roddickem a pak vítěz semi s Federerer, takže ať Hewitt či Roddick budou muset sundat Federera, to je děs. A Nadal cestička do finále, takže očekávám finále R+R, ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak doufejme, že Nadala vyklepne Gulbis, Isner, Soderling nebo v krajním případě i ten Murray.

Jako já si myslím, že Soderling je na trávě proti Nadalovi mírným favoritem. Když bude pořádně servírovat a bude jen v poněkud lepší formě než ve finále na RG, měl by ho být schopen udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Eh, Nadal cestička??? Třebaže fanda Fedexe, musím říct, že Rafa má daleko těžší los... Nishikori, Blake, Gulbis, Isner, Soda, Murray? To je lehký los? Jasně, že nebude asi hrát se všemi, ale prosím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen bych podotknul, že Blake je jen stínem hráčem, jímž kdysi býval, takže zrovna toto asi bude pro Nadala lehké sousto (bez ohledu na někdejší Blakeovu dobrou bilanci v zápasech s Nadalem).
Reagovat
smazaný uživatel
jj, přehodnocuji "daleko těžší los" na "těžší los" :)...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja se zase Mateji pokusim tesit na prekvapeni, ze FEDERERA sunda nas Tomas, popr.Hewitt nebo snad ten RODICK,jak mu tady fandite tolik!N ebo uz zase ne? Jako finale R+R by bylo pekne, ale cesta je dlouha myslim, ze i nefans Nadala vidi,ze ma los tezsi....Ale uz prave proto on to da doufam
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tím nemám problém. Vůbec by nevadilo, kdyby Berdych Federera porazil, jen tomu moc nevěřím. Musel by ovšem podat životní výkon. Dtto Federer vs. Hewitt či Roddick.

Z mého hlediska by bylo ideální, kdyby se do finále nedostal ani Federer, ani Nadal. Ovšem pokud by se tam už jeden z nich měl dostat, ať je radši tenisový básník Federer než upracovaný tenisový nádeník Nadal. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zase musis brat pro tebe NADENIK-pro jine ne...Ja ac se snazim jak chci a to chci(uz kvuli srovnani atd), nevydrzim se divat na hru FEDERERA...Sam kdyz jsi fanousek musis uznat, ze hraje momentalne nezazivne, nebavi ho to, bez zajmu a energie...jako by ho zapas otravoval...nektere mice ani nedobiha, nektere flaka za cary bez ladu a skladu...takze jako fans tenisu jsem si neposmakl, opravdu to vidim jinak...bavi me,kdyz nekdo hraje se zapalem a celym srdcem...takze basnika v nem nevidim a v jeho chovani uz vubec ne
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim tě, když bylo Federerovi 24 let jako Nadalovi, tak hrával taky se zápalem celý zápas i na menší turnajích.

A opakuji, že žádný Federerův fanoušek nejsem, jen dokáži objektivně ocenit vysokou kvalitu jeho hry (bez ohledu na to, že pár posledních měsíců takovou hru nepředvádí).

Nadal ostatně taky nebude předvádět konzistentně kvalitní výkony celý život a pokud bych si měl tipnout, mám za to, že výkonnostně odejde daleko dřív než Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to souhlasim, urcite tak dlouho hrat nebude, viz.kolena atd..zmenil trochu hru, ale to stacit asi nebude..Ale zase uznej, ve veku NADALA myslim FEDERER tolik uspechu nemel, jak rikam kazdemu se libi jiny styl, ja mival rad BECKERA a jini ho nemuseli..jen je zajimave jak se RODICKOVI preje, pokud by byl na strane RN,ted ho tam ma RF a zase mu ten titul tolik prat nebudete-musel by RF vyradit!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nevím, Federer měl ve 24 letech na svém kontě 6 grandslamových titulů + dvakrát ATP Tour Finals, což je s Nadalem plně srovnatelné, resp. bych řekl, že je to i lepší, páč u Nadala zkresluje tu bilanci jehoo dominance na RG, která je zapříčiněna i tím, že se v této generaci moc špičkových antukářů neurodilo. Srov. to s někdejším Bruguera, Muster, Medvedev, Courier, Agassi (oba dva ne antukáři, ale schopní podat na antuce špičkový výkon), Kuerten, Corretja, Moya atd.

A já letos přeji Roddickovi, aby popř. Federera porazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale musim rict, ze opet na tom RF vydelal jako nasazena 1!Pokud bych to vymenil-Az do semi by to pro Nadala byl klidek, tot ten rozdil byt 1 ci 2...Jedna vec me uklidnuje,vyhral to v r.2008 jako c.2, ale horsim losem jsem si jist...nahore u F nevidim do semi pro nej nebezpeci, snad TOMAS,ale ac bych rad, myslim tezko na 3 vitezne!
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je ten můpj příspěvek více tematický. :-)

--------

Hm, myslím si, že např. Berdychův zápas s Beckerem nebude zrovna procházka růžovým sadem. To může být velmi těžký zápas.

Líbí se mi, že Nadal by mohl již ve třetím kole narazit na Gulbise; tady větřím možné překvapení. ;-) Plus případné ČF Nadal vs. Soderling může být rovněž velmi zajímavé.

Čtvrté kolo Hewitt - Djokovič -- mám za to, že Djoker prohraje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist