Wozniacká boxuje. Na kurtech zametla s Gallovitsovou

26. 8. 2009, 12:59
Aktuality 0
WTA NEW HAVEN - Neobvyklý způsob přípravy zvolila Caroline Wozniacká. Devatenáctiletá hvězda Dánska totiž před US Open chodí do boxerského ringu, aby zpevnila své tělo. Včera v New Havenu zdemolovala Gallovitsovou - i když jen na tenisovém kurtu.
Caroline Wozniacká

Loňská vítězka Caroline Wozniacká zahájila turnaj v New Havenu ve velkém stylu. Rumunce Edině Gallovitsové nadělila dva 'kanáry' a za pouhých 43 minut postoupila do druhého kola.

Wozniacká si pochvaluje, že si s kamarádem Mikkelem Kesslerem občas zaboxuje. "Pořád musíte být v pohybu. Posílím přitom břicho, záda, ramena, paže, prostě vše, co k tenisu potřebujete," pochvaluje si devatenáctiletá Dánka nový způsob tréninku s o jedenáct let starším krajanem, jenž je současným mistrem světa ve střední váze.

Turnajová dvojka se teď utká s Ruskou Pavljučenkovovou.

Suverénně si v prvním kole vedla také příští soupeřka Ivety Benešové. Italka Flavia Pennettaová smetla další Rumunku Olaruovou 6-1 6-2 a dala vzpomenout na svou skvělou formu z posledních týdnů.

"Můj výkon mě potěšil, odvedla jsem dobrou práci," radovala se Pennettaová po utkání.

K překvapení se schylovalo v duelu Stosurové s Cornetovou, Australanka však dokázala souboj s trápící se Francouzkou otočit a postoupit dál.

Už ve čtvrtfinále je bývalá světová jednička Amelie Mauresmová, jež povolila uhrát pouhé dva gamy Aljoně Bondarenkové z Ukrajiny.

- WTA NEW HAVEN (USA - Connecticut, tv. povrch, 600.000 dolarů) -
úterní výsledky (25. 08. 2009)

Dvouhra - 1. kolo:
Wozniacká (2-Dán.) - Gallovitsová (Rum.) 6-0 6-0
Pennettaová (3-It.) - Olaruová (Rum.) 6-1 6-2
Baroliová (6-Fr.) - Martinezová-Sanchezová (Šp.) 4-6 6-3 6-1
Stosurová (9-Austr.) - Cornetová (Fr.) 6-7(8) 6-2 6-4
Dvouhra - 2. kolo:
Mauresmová (8-Fr.) - A. Bondarenková (Ukr.) 6-1 6-1
Čakvetadzeová (Rus.) - Bammerová (Rak.) 4-6 6-4 7-5

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Benešová/Hradecká (ČR) - Dekmeijereová/U. Radwaňská (Niz./Pol.) 3-6 6-2 10-7

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist