Wozniacká deklasovala Duševinovou

25. 7. 2008, 18:39
Aktuality 0
WTA PORTOROŽ - Osmnáctiletá Dánka Carolina Wozniacká pokračuje ve skvělých výkonech. V Portoroži dnes povolila uhrát jediný game Rusce Věře Duševinové a poprvé v této sezoně postoupila do semifinále. Roli favoritky dnes potvrdila i čtvrtá nasazená Španělka Medinaová.
Caroline Wozniacká

Carolina Wozniacká zvládla dnešní zápas bravurně: ani jednou nepovolila Věře Duševinové udržet podání a když sama svůj servis ztratila jen ve 4. gamu druhé sady, porazila o tři roky starší Rusku suverénně 6-0 6-1. Dánka tak ve slovinské Portoroži rozšířila skvělou sérii vítězných setů, když hladce porazila i své předchozí soupeřky Klepačovou 7-5 6-0 a Spremovou 6-1 6-1.

Talentka dánského tenisu Wozniacká má letos skvělou formu, kterou potvrzuje vyrovnánými výkony. Letos ale na své první semifinále až do dnes čekala. Důvod byl jednoduchý - do turnajů vstupovala jako nenasazená a brzy narazila na hráčky světové elity, jako Ivanovičovou, Šarapovovou, Venus Williamsovou nebo Jankovičovou.

O premiérové finále si zatím suverénní Wozniacká zahraje s osmou nasazenou Sarou Erraniovou. Italka dnes dokázala vyřadit turnajovou jedničku Marii Kirilenkovou, kterou porazila 6-1 7-5.

Do semifinále už postoupila i čtvrtá nasazená Španělka Anabel Medinaová-Garriguesová, která si po setech 6-3 6-2 poradila s Ruskou Jelenou Bovinaovou.

WTA PORTOROŽ (Slovinsko, tvrdý p., 175.000 dolarů) - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Wozniacká (3-Dán.) - Duševinová (Rus.) 6-0 6-1
Medinaová (4-Šp.) - Bovinaová (Rus.) 6-3 6-2
Erraniová (8-It.) - Kirilenková (1-Rus.) 6-1 7-5

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist