Wozniacká se vdala, za družičku měla Serenu Williamsovou

16. 6. 2019, 21:47
Aktuality 5
Bývalá světová jednička Caroline Wozniacká se vdala za bývalého amerického basketbalistu Davida Leeho. Za družičku jí šla soupeřka a dlouholetá kamarádka Serena Williamsová.
Caroline Wozniacká

Mezi více než stovkou svatebních hostů v luxusním toskánském hotelu Castiglion del Bosco byly i další sportovní hvězdy. Podle magazínu Vogue byli pozváni například někdejší španělský basketbalista Pau Gasol a další hráč NBA Harrison Barnes, německá tenistka Angelique Kerberová či bývalý hráč amerického fotbalu Jesse Palmer.

Šestatřicetiletý Lee, který získal v NBA v roce 2015 titul s Golden State, požádal o osm let mladší Wozniackou o ruku předloni v listopadu během dovolené na Bora Bora.

Vítězka loňského Australian Open měla v roce 2014 před svatbou se severoirským golfistou Rorym McIlroyem, který ale z plánovaného manželství vycouval.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Pavol
A zazvonil zvonec a tenisu je koniec.
Reagovat
Nola
nemusi sa vobec obzerat, nakoniec ma vsetko, co si tenista moze priat - GS,TM,NO1, celkom 30 titulov, v ere Sereny Williams, Sharapovej, Azarenky, Petry Kvitovej velmi slusny pocin, v tej dobe sa tituly neziskavali jednoducho.....
ma pohladneho manzela, zabezpecenu buducnost na niekolko generacii, k tomu sa moze v pohode zivit modelingom, kto by to nebral? zivot tenisom nekonci, ten realny jej prave zacina
Reagovat
turista
Je pravda, že toho v tenisu dokázala opravdu hodně na to, že má jen 29 let.
Reagovat
a.magerova
Navíc byla nekompromisně montym25 vykopnuta z jeho "bájného týmu snů" za nelichotivé výroky o Šarapce... ;-)
Reagovat
a.magerova
https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/original/Jun2019/2290441.jpg?746c

https://assets.vogue.com/photos/5d03b8e4ad2de3ec672f2d06/master/w_1024%2Cc_limit/02-caroline-wozniacki-dress-fitting.jpg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist