Wozniacká ukončila spolupráci s Johanssonem

2. 11. 2012, 11:56
Aktuality 5
Jen necelý půlrok vydrželo spojení bývalé světové jedničky Caroline Woziacké a jejího trenéra na částečný úvazek Thomase Johanssona. Hlavním trenérem dánské tenistky zůstává její otec Piotr.
Caroline Wozniackou znovu trénuje jen její otec Piotr

Thomase Johanssona, vítěze Australian Open z roku 2002, angažovala Wozniacká koncem května. Jejich spolupráce podle všeho ztroskotala na Švédově časové zaneprázdněnosti. "Od US Open jsem se s ním neviděla, protože měl hodně práce s turnajem ve Stockholmu (jehož je ředitelem) a také dělal spoustu jiných věcí, takže neměl v posledních měsících moc času," uvedla Dánka.

"Budu tak pracovat se svým tátou, jako tomu bylo vždycky. Zná mě dobře, zná mou hru, takže ví, co mi jde a co ne," uvedla rodačka z Odense, jež po US Open vypadla po třech letech ze světové desítky. Od té doby má však bilanci 16 výher a dvou proher, a pokud vyhraje aktuální Turnaj šampionek v Sofii, zakončí rok na desáté pozici žebříčku.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ach jo...škoda, připadalo mi, že ji naučil dost, ač to neslo ovoce až ted. Piotr nesmí zůstat sám, jinak se budou opakovat 3/4 letošní sezony
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si všiml, že Johansson na zápasech Caroline v poslední době není... Ono je to tak, že Caro trénuje hlavně Piotr a občas má nějakého trenéra na výpomoc, aby přinesl něco nového. To samé jako Johansson byl třeba Sven Groeneveld. Sancheze nepočítám, to byl spíš takový experiment, který se nepovedl... Myslím, že se Johanssonovi sluší poděkovat. Z mého pohledu Caroline určitě pomohl, přestože se jí začalo dařit spíš v době jeho nepřítomnosti.
Spolupráce s Piotrem je podle mě dobrá a v momentální situaci asi není důvod něco měnit. Od Soulu hraje Caro výborně a přestože má horší sezonu než loni, její závěr je určitě lepší. To může být příslibem do příštího roku... Já vím, že když se Caroline něco nepovede, tak zase všichni budou vyhánět Piotra. Jenže Caro má dobré důvody, proč ji trénuje právě on a to je podle mě nejdůležitější.
Reagovat
George_Renel
Otázka je, zda tím důvodem nespolupráce Johanssona nebude právě Piotr. :-)
Reagovat
VlS
Tak ta otázka mě napadla taky, ale nespekulujme, uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jaký je trener, ale kouč je, no, ne moc dobrý.
Po jeho radách, navíc často radí za rozhodnutého stavu, má Caro několik gemů větší problémy se soupeřkou i se sebou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist