Wozniacká vyhrála v New Havenu druhý titul během měsíce

23. 8. 2008, 21:21
Aktuality 6
Teprve osmnáctiletá dánská tenistka Caroline Wozniacká potvrdila na turnaji v New Havenu skvělou formu a během srpna získala již svůj druhý titul. Ve finále dnes dokázala porazit nejvýše nasazenou Rusku Annu Čakvetadzeovou po setech 3:6, 6:4 a 6:1.
Wozniacki Caroline

Z posledních třinácti duelů prohrála Wozniacká pouze ve třetím kole olympijského turnaje v Pekingu souboj s pozdější vítězkou Jelenou Dementěvovou. Ve Stockholmu ani v New Havenu přemožitelku nenašla.

Utkání proti Čakvetadzeové však nezačala nejlépe, když až do poloviny druhého setu ztratila čtyřikrát servis. Poté však jedenáctou hráčku světa jasně přehrála a může se těšit na finanční odměnu 95.500 dolarů.

Výsledky - New Haven - ženy:
Dvouhra - finále:
Wozniacká (Dán.) - Čakvetadzeová (1-Rus.) 3:6, 6:4, 6:1.
ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Já si myslim ze tady to bylo docela obsazeny ikdyz tam nebyl nikdo uplne ze spicky ale dobry hracky tu byly!!a na olympiade mela taky slusnou formu ale mela trochu smulu ze hrala s dementevou uz ve tretim kole!Ale je pravda ze uplne tu spicku moc neporazi to mas pravdu ale tady na us open muze prekvapit a kdyby dosla az k jankovic tak ji muze potrapit!!!!mozna i porazit
Reagovat
smazaný uživatel
na broze.....
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Snad zrovna tohle budou v TV dávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim ze na us open muze jit hodne daleko hraje dobre tak uvidime
Reagovat
smazaný uživatel
Dej si tam menší korekci. Když není turnaj příliš kvalitně obsazený, hraje dobře.
Koukni na pavouka. Jestli to na US Open dotáhne aspoň do 4.kola k mači s Jelenou Jankovičů, tak budeme rádi. Už ve třetím ji nejspíš vyklepne Azarenka.
Reagovat
smazaný uživatel
No myslim ze muze prekvapit a na azarenku ma!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist