Wuhan: Strýcová suverénně postupuje, Kvitová po tie-breakovém maratónu končí

25. 9. 2017, 11:52
Aktuality 196
WTA WUHAN - Barbora Strýcová dnes bez problémů zvládla vstup do turnaje WTA Premier 5 ve Wuhanu, když suverénně přehrála kvalifikantku Ons Jabeurovou z Tuniska. Naopak dvojnásobná šampionka Petra Kvitová v prvním kole neuspěla a neobhájí loňský triumf, když v tří a půlhodinovém maratónu podlehla ve třech tie-breacích domácí Shuai Peng.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová se na turnaji WTA Premier 5 v čínském Wuhanu přiblížila obhajobě loňského čtvrtfinále. Česká tenistka v prvním kole jasně přehrála 6-1 6-3 kvalifikantku Ons Jabeurovou z Tuniska.

Jednatřicetileté rodačce z Plzně se v prvním setu dařilo vše, na co sáhla. Na podání ztratila pouhé dva fiftýny a soupeřce povolila jediný game. Ve druhé sadě šla do rychlého brejku, o nějž však ihned přišla. Nakonec musela sama manko brejku dohánět. Od stavu 1-3 vyhrála pět her v řadě a po necelé hodině a čtvrt slavila postup do druhého kola.

V něm aktuálně 25. hráčka světa vyzve vítězku letošního French Open Jelenu Ostapenkovou. S Lotyškou, která minulý týden získala v Soulu svůj druhý kariérní titul, se na turnajích střetne poprvé. Ve čtyřhře se Strýcové tolik nedařilo. Po boku Australanky Gavrilovové dohrála hned v prvním kole.

Petra Kvitová ve Wuhanu neobhájí lońský titul. Sedmadvacetiletá Češka vypadla už v prvním kole, když po více než tří a půlhodinovém maratónu podlehla 6-7 7-6 6-7 domácí Shuai Peng. V sedmém vzájemném střetnutí s bývalou nejlepší deblistkou světa prohrála vůbec poprvé.

Čtrnáctá hráčka světa Kvitová sehrála s o deset míst hůře postavenou Shuai Peng dramatickou bitvu, jež vrcholila hluboko po půlnoci místního času. Česká tenistka končila duel na pokraji vyčerpání a s obvázaným stehnem.

S oficiálním časem tři hodiny a 34 minut byl duel Kvitové s Shuai Peng nejdelším letošním zápasem na WTA Tour a druhým nejdelším utkáním sezony. O dvě minuty více strávily ve 3. kole Australian Open na kurtu Ruska Světlana Kuzněcovová se Srbkou Jelenou Jankovičovou.

Kvitová v utkání předvedla i na své poměry hodně vysoký počet 63 vítězných úderů (soupeřka 30), oproti tomu zaznamenala 36 nevynucených chyb (Číňanka 25). Hráčky si pětkrát vzaly podání, Kvitová k tomu soupeřce pomohla devíti dvojchybami.

Velkou šanci promarnila dvojnásobná wimbledonská vítězka v koncovce první sady, kdy nedokázala dotáhnout tie-break k vítězství navzdory vedení 6-3. Shuai Peng ho vyhrála 9-7 a v osmém vzájemném duelu vzala Kvitové teprve potřetí servis.

Další tři setboly nevyužila Kvitová ve zkrácené hře druhé sady, ale po snížení Číňanky z 2-6 na 5-6 přece jen získala vítězný míček a srovnala. V rozhodující sadě vedla Shuai Peng již 5-3, ale Češka se vzepjala a vyrovnala. První mečbol odvrátila jedenáctá nasazená při vlastním servisu za stavu 5-6, v tie-breaku za stavu 3-6 už ale poslala obraný forhend do autu.

Čtvrtfinalistka US Open Kvitová tak poprvé prohrála ve Wuhanu svůj první zápas a nenaváže na tomto mladém turnaji na triumfy ze zahajovacího ročníku 2014 a z loňska.

Svou první soupeřku pro letošní ročník zná Karolína Plíšková. Česká jednička bude ve druhém kole čelit domácí Shuai Zhang, jež minulý týden ovládla domácí podnik v Guangzhou. Číňanka po velkém boji porazila 7-5 5-7 6-1 Donnu Vekičovou. S Plíškovou prohrála všech pět vzájemných duelů, nicméně na letošním US Open měla mečbol. Do druhého kola již včera postoupila Kateřina Siniaková.

Již v prvním kole se s turnajem překvapivě rozloučila Madison Keysová. Finalistku letošního US Open v zápase s krajankou Varvarou Lepchenkovou trápilo levé zápěstí, se kterým byla dvakrát na operaci, a americké derby prohrála 2-6 6-7(4).

Po finalistce letošního US Open Keysové končí v prvním kole také její krajanka a šampionka závěrečného grandslamu sezony Sloane Stephensová. Američanka v prvním kole prohrála dvakrát 2-6 s Qiang Wang, na níž nestačila i ve druhém vzájemném duelu.

S podnikem v čínském Wuhanu se musela rozloučit i Angelique Kerberová. Bývalá světová jednička nestačila 6-3 3-6 1-6 na Caroline Garciaovou z Francie.

• WTA PREMIER 5 WUHAN •
Čína, tv. povrch, 2,365.250 dolarů
pondělní výsledky (25. 9. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Strýcová (ČR) - Jabeurová (Tun.) 6-1 6-3
Pcheng Šuaj (Čína) - Kvitová (11-ČR) 7-6(7) 6-7(5) 7-6(3)
A. Radwaňská (9-Pol.) - Rybáriková (SR) 6-4 7-5
Lepchenková (USA) - Keysová (10-USA) 6-2 7-6(4)
Garciaová (Fr.) - Kerberová (12-Něm.) 3-6 6-3 6-1
Qiang Wang (Čína) - Stephensová (14-USA) 6-2 6-2
Kasatkinová (Rus.) - Riskeová (USA) 6-1 2-6 6-3
Mertensová (Belg.) - N. Ósakaová (Jap.) 6-4 1-6 6-4
Davisová (USA) - Petkovicová (Něm.) 6-3 6-2
Görgesová (Něm.) - Gavrilovová (Austr.) 6-4 1-6 6-4
Shuai Zhang (Čína) - Vekičová (Chorv.) 7-5 5-7 6-1
Teichmannová (Švýc.) - Stosurová (Austr.) 6-4 3-6 6-3
Cornetová (Fr.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-3 6-2
Bertensová (Niz.) - Niculescuová (Rum.) 6:2, 6:1.
• Čtyřhra - 1. kolo •
Kasatkinová/Siniaková (Rus./ČR) - Shanshan Guo/Qiu Yu Ye (Čína) 6-2 6-0
Melicharová/Smithová (USA/Brit.) - Gavrilovová/Strýcová (Austr./ČR) 6-3 6-3
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

196
Přidat komentář
martinezi
Ahoj jen drobnost nevíte čemu se tak ta Petra pořád smála myslím že to není uplně profesionální, a že to jedna s věcí proč prohrála to její culení není na (Medical Time-out) vůbec lidské a mimo to jí to dost narušovalo se koncentrovat na samotnou hru ale jinak tenis až na toto byl super
Reagovat
Dobry-den
No jo no. A tahlecta vyhrává ceny fér plej -_-
Reagovat
tommr
nevím to jistě, ale myslím si, že v jejím boxu zase dělal opičky ten její kondiční trenér. Souhlasím s tím, že Petra nevypadala na začátku úplně koncentrovaná a tohle mohla být jedna z příčin ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nepíšeš česky?
Reagovat
slacker
cmrnd
Reagovat
freeteepek
Naopak. Petra se smála, protože byla v pohodě. Koncentrace byla v pořádku. Určitě kvůli tomu neprohrála. Spíš naopak.
Reagovat
Fandina
Také si to myslím, nevím, na koho se smála, já do boxu neviděla, ale Vaněk tam byl určitě. Petra podle mě přišla na kurt v pohodě a věřila si, že vyhraje, ale Peng byla dost dobrá, proti jindy, kdy ji tuším 6 nebo 7 krát porazila. Ale ona hrála výborně, takže proto se to tak tahlo a nakonec i vyhrála.
Reagovat
Ma3ek
Ahojte ja sem väčšinou chodím iba čítat príspevky teraz píšem lebo ma strašne mrzí že som sa nezúčastnil Laver Cupu . Bol som nadšený a chcem vidieť Rafu Rogera hrať naživo ešte predtým ako ukončia karieru aj mladých hlavne Thiema toho som videl v Bratislave na challangeri asi pred 5-6 rokmi a očaril ma vtedy a to bol ešte nikto neznamy. Teraz som to pokašlal nevedel som že Laver Cup bude tak kvalitný s vynimkou Grand Slamov určite najkvalitnejší turnaj tento rok.
Chcem sa Vás spýtať či mi niekto vie poradiť s listkami na Turnaj Majstrov aj ubytovanie so všetkým chcem to dať ako darček priatelke ktorá tiež ako ja miluje tenis a hlavne chceme vidieť Rafu a Rogera kým ešte hrajú.
Inak fandím Rafovi ale vážim si aj Rogera lebo jeden bez druhého by neboli takí dobrí a samozrejme nezabúdam ani na Noleho všetci traja sú legendy a česť aj Andymu že sa snimi drží.
Takže poprosím pomoc fanušikov so všetkých táborov lebo všetkých rešpektujem aj ked som Rafa fans ale vidieť Rafu a Rogera ma dojalo pri štvorhre:)
Dakujem za prípadnú pomoc
Reagovat
Fandina
Několik českých cestovek nabízí na TM zájezdy.

http://sport.slantour.cz/atp-masters

https://www.czechsporttravel.cz/zajezdy-na-tenis/turnaj-mistru-2017.html
Reagovat
Ma3ek
pozrem Dakujem
Reagovat
sprchon
Zajímavý, že po těch 3 hod a 34 minutách je i v zítřejším utkání proti Pice kurzovou favoritkou. Pokud Pica nebude mít nijak extra špatnej den, tak by to měla zvládnout.
Reagovat
Jabadu
Že Petra při téměř 100% vlhkosti nevyhraje, bylo jasné asi od půlky druhého setu, ale mezití v Praze, v železářství u Rotta, prý byla k vidění zajímavá událost:
Úřadující předseda TOP 09 ... 0,9 ... 0,09 ... si tam prý s černou páskou přes pravé oko zkoušel nasadit na pravou ruku jakýsi hák ...
:-)
Reagovat
vrabejka
Dnes se odehrál nejdelší ženský turnaj v sezoně a Petra byla u toho Gratulace!
Reagovat
sprchon
Co to zas meleš? :D Jakej nejdelší turnaj?
Reagovat
Fandina
třeby píše o zápase
Reagovat
vrabejka
jj
Reagovat
d@ve
Prostě turnaj s Petrou skončil. ;) :D
Reagovat
Jabadu
Je tam ještě Karolína, ehmm ...
:-)
Reagovat
EllNino
ta mě teda nenadchne nikdy tolik jako Petra :D
Reagovat
blixa
To je ovšem důvod k tomu chodit kanálama a ne se tím veřejně chlubit na TP ;-)
Reagovat
sprchon
Haha.
Reagovat
Jabadu
Tak "dvojnásobná" to je jasný ... ale Kája to dělá dobře. Je taková nenápadná, já osobně Michalovi fandím (možná jsem jediný).
On dosáhl svého a proč by měl chytračit, když má bývalou No.1, navíc nádhernou holku ...
Já pořád nechápu, proč si někteří myslí, že by ji chtěl okrást. To přece dnes ani nejde.
Chytili by ho na prvním terminálu na jakémkoliv letišti.
:-)
Reagovat
slacker
pane dul vam nikdo neveme, jo mozna tak zasype ale nikdo vam ho nemuze ukrast
Reagovat
Jabadu
"My jsme tu pec minule trochu víc rozhicovali a milej pane, to byly výjevy!"
:-)
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, ne, že by se to mělo týkat tohohle případu, ale dát takhle někomu práva ke svým účtům, tak se to moc dobře zpátky nedostává. Letiště neletiště.
Reagovat
Fandina
A je to jednodušší než s tím dolem, zasypaným nebo ne.
Reagovat
Jabadu
Opravdu to nejde. Superhvězdy typu Karolíny mají pohyb zabezpečený přímo v bance.
Neexistuje, aby významná klientka provedla transakci bez mnoha ověření.
:-)
Reagovat
Fandina
Všechno jde, když se chce. Samozřejmě si nemyslím, že by Káju chtěl někdo obrat, ale případů, že tě dotyčný připravil o majetek není málo.
Reagovat
Jabadu
Nejde. Banky si sakra hlídají, aby je významní klienti neopustili.
Prostě to nejde bez jejich výslovného a písemného souhlasu.
:-)
Reagovat
Fandina
Ale můžu třeba já sama poslat peníze někam, kde se s nimi pak nesetkám, když důvěřuji tomu dotyčnému.
Reagovat
Jabadu
U VIP klientů jsou větší částky ověřovány osobní návštěvou zástupcem banky. Ještě před uskutečněním transakce.
Prostě to bez vědomí významného klienta nejde!
:-)
Reagovat
Fandina
Ale souhlasíš s tím, že když mi třeba manžel řekne, abych poslala peníze tam a tam, že se mi to vyplatí, já to udělám a mezitím mi on ty peníze vybere, že o ně mohu přijít?
Reagovat
Jabadu
Ano, to se může stát, ale ne bez vědomí v případě sportovních superhvězd typu Karolíny nebo Petry.
:-)
Reagovat
Fandina
Pokud superhvězda dá příkaz převést peníze někam než je jen její účet, tak se jí to týká také. V tom není rozdíl mezi superhvězdou nebo bábou z Horní Dolní.
Reagovat
Jabadu
Je v tom rozdíl.
Pokud by mělo jít třeba převodem o 10 mio US dollars, bez osobní návštěvy zástupce banky to nejde.
Banka tím chrání svého významného klienta.
Reagovat
Fandina
Není v tom rozdíl, je to jedno, kolik peněz převedu, já nebo superhvězda, jde o to, co se s těmi penězi děje potom, jestli mám možnost s nimi disponovat potom, po převodu. Samotný převod je v tom nepodstatný, jestli s návštěvou nebo bez ní, je jedno.
Reagovat
Jabadu
Ok. Ale musíš tu transakci podepsat. Navíc v případě návštěvy zástupce banky se dozvíš, kdo tu transakci inicioval a odkud.
A jestli s tím souhlasíš.
:-)
Reagovat
slacker
jezis uz konecne akceptuj ze omamena feromony tu transakci podepise dobrovolne a pri plnem vedomi
Reagovat
Jabadu
Před tátou Plíškem?
:-)
Reagovat
slacker
za.

Ze me normalne jeden Ind n ulici vymamil 2000 . stacil mu na to trik kdy na papirku bylo napsano rok meho nnarozeni a oblibena kvetina
Reagovat
Fandina
Máš nějaký účet u banky? Víš o tom, že příkazy k úhradě vydáváš ty, není možné, aby transakci chtěl někdo na mě, bez mého vědomí?
Reagovat
Jabadu
No tak ... bavíme se snad o zabezpečení účtů významných klientek, ne?
Je to uděláno a ošetřeno tak, aby bez jejich vědomí neodešla větší částka, než je obvyklé.
To je celý.
:-)
Reagovat
Fandina
U mně je to taky zabezpečeno a nejsem superstar a nemám miliardy. To je přece normální, že nikdo jiný, než majitel účtu nemůže provádět transakce. To se týká každého klienta banky. Tady jde o to, že i přesto můžu být podvedena. Když mě někdo přemluví, abych někam investovala, poslala peníze někam, kde s nimi nemohu disponovat. Nebo, když sama vědomě dám příkaz někomu dalšímu, kdo s nimi může manipulovat. A další případy. Ale to je jasné, že příkaz dávám já.
Reagovat
Jabadu
Vím, jak jsi to myslel. Ale logicky:
I kdybys byl největší donchuán na světě, když získáš No.1, jakou můžeš mít další motivaci? ... Gregorová?
A ona tě má ještě ráda!
Já si myslím, že je dobře, že ji tahá do posilovny - tam může Karolína I. jenom získat.
:-)
Reagovat
slacker
milionarem jsme se stal diky sve zene, nez sem ji poznal byl jsem miliardar
Reagovat
Jabadu
"Ty se mi líbíš. A tak ti slibuji, že tě zabiju až jako posledního."
(Arnold Schwarzenegger - Komando)
:DDD
Reagovat
blixa
"Vzpomínáš si, jak jsem říkal že tě zabiju jako posledního ?" "Ano, aano, vzpomínám ! ..." "Lhal jsem ..."
Reagovat
smazaný uživatel
Vrabejka, no :-)
Co komentář, to blbost.
Reagovat
Fandina
viz Expres zprávy a článek níže, super holky, mám radost a držím palce!!!
http://www.wtatennis.com/news/hradecka-siniakova-latest-team-qualify-singapore
Reagovat
bIbec
favoritky (nebo "favoritky"?) dneska padaj jak muchy. Beztak to tam celé vyhraje ta Zhang Shuai. Ta má teďkom formu.
Reagovat
EllNino
favortiky už delší dobu nepotvrzují nasazení ... a kor na konci roku v Asii, kde to bylo vždycky horší než normálně :))
Reagovat
bIbec
ale dyť jo :-)) Je to koneckonců WTÁčko. Ona se možná nějaká z těch "favoritek" chytne. Třeba Halep nebo tak někdo :-)
Reagovat
Frick
6:3 v TB se neprohrává.
Reagovat
Fandina
Petra moc chtěla, ale bohužel, nešlo to. Tak snad na příští štaci. Peti pojď!!!
Reagovat
Pavlis
Co se dá dělat, no. Petra přestala zápas zvládat za stavu 3-2 ve třetím. Pak bohužel prasátko, když vedla 30-15. Ve třetí zkrácený hře jeden zpomalený míček, ale Petra ledabyle vrátila. A samozřejmě, zápas trval strašně dlouho, v Číně jsou vedra. Co bychom po ní chtěli. V letošní sezóně už má ale splněno.
Reagovat
d@ve
Škoda no, ale bez prvního podání (53%) a pohybu to prostě nejde. Asi Petru limitovaly zdravotní komplikace. :/
Reagovat
George_Renel
Dnes rozhodlo jisté podcenění situace v 1. setu. Před Petrou je ještě dlouhá cesta.
Reagovat
sprchon
Petra to měla s Peng 7:0, Nasťa to ještě dneska dopoledne měla s Alizé 6:0... Kája se Zhang 5:0. Tak to jsem zvědavej. :)
Reagovat
George_Renel
Nestraš .-).
Reagovat
Andrew89
Peng Petru utavila. Nevadi.. priste bude lepe.:)
Reagovat
smazaný uživatel
je bojovnice.
Její letošní zápasy si užívám, jako by pokaždé hrála finále.
Reagovat
EllNino
Achjo, takovýho úsilí k ničemu :((((((
Reagovat
petrulinka
Přesně, nechápu, proč to neukončila za stavu 3:5, tak to dotáhnout do TB, a pak to tak pokazit, ach jo :-(
Reagovat
Lunej..
Nepsal jsi tu, te poosme se to muze povest?:)
Reagovat
com
po kazdym fiftynu rve jak kdyby ji na noze braly a stejne ji to k nicemu nebude
Reagovat
Jimbo
hmmm, jasně - co ty nány uječený šaropová, Azarenka...
Reagovat
lvicek
Tomu teda říkám vhodně a citlivě zvolený příměr...
Reagovat
sprchon
Škoda, že jedna z nich musí prohrát... Odpočinek by si zasloužily obě.
Reagovat
sprchon
Petra už nemá ani sílu, aby vyndala raketu z obalu.
Reagovat
Jabadu
xixixi ...
Reagovat
Jabadu
A Shuai Peng zatím chladne ...
Reagovat
EllNino
Ta Petra nebude blbá :D
Reagovat
Andrew89
:D neni
Reagovat
Lunej..
Ale hrajou tam, ze by clovek usnul. Treba je to zamer Petru ukolebat .:)
Reagovat
d@ve
Dobrej nápad. ;) Zkusíme se nadechnout k obratu. :)
Reagovat
Jabadu
Nikdy ho nezneužila.
Na jednu výjimku MÁ PRÁVO!
:-)
Reagovat
Andrew89
:D ona ale kdyz byl Vanek u ni mu rikala ze ji berou zada....jasny ze je to z te delky zapasu. at si odpocine. podrzi podani a vyhraje:))
Reagovat
d@ve
Však jo...však to nebyla ironická poznámka. ;)
Reagovat
tedi
zada. jak rikala vankovi, kdyz tam byl ve tretim.
Reagovat
Bloody13
Mě vždycky drásá ten čas strávenej u zápasu, kterej je dlouhej a navíc k tomu skončí blbě. Asi tuhle asijskou šňůru budu sledovat vždycky až od QF nebo SF, a to jen v případě, že tam bude někdo z Češek.
Reagovat
vrabejka
Petra bude mít problém udržet se v TOP 20.
Reagovat
tommr
pokud dneska prohraje tak na konci sezóny v top-20 určitě nebude ...
Reagovat
EllNino
o to ale letos vubec nejde
Reagovat
LukasH
Tak když nehrála půl roku a většinu bodů má z konce sezóny, tak se to dá očekávat. Pokud jí to půjde příští rok, může se v pohodě vrátit do desítky.
Reagovat
petrulinka
Asi by to chtělo u té hry taky trošku přemýšlet a ne nalitý balon, kdy je volná celá jedna strana kurtu, nahrát Peng přímo na raketu a ta ji následně prostřelí.
Reagovat
tommr
to byl možná rozhodující moment celýho zápasu. Školácká chyba ... :(
Reagovat
tommr
Petra už nemá síly a není schopná vyhrát svůj servis ... :(
Reagovat
petrulinka
A i kdyby, bude zítra kvůli tomu levnější máslo?
Reagovat
d@ve
Možná tuk a podmáslí.. ;)
Reagovat
Jabadu
Tak asi 3:6 a to měla dva brejky. Holt to nemůže udýchat a tak kondice je slabá.
Škoda prvního setu.
Reagovat
petrulinka
Přesně, tam to měla dopodávat, když už měla 3 setboly
Reagovat
tommr
jj ten zbytečně ztracenej první set jí dnešní zápas prohrál ... :(
Reagovat
EllNino
Petra už mele z posledního, připomíná mi to zápas s Angie na stejném místě loni
Reagovat
slacker
vzdyt je to jeji prvni zapas, ty si prpravila dost malo na melti kdyz uz ted mele z posledniho
Reagovat
slacker
muze to jen sledovat podle cisle ale to je utrpeni jak je petra neustalem o fiftyn pozadu na svem podani
Reagovat
milik254
Congrats to @lucik2105 & Katarina Siniakova, the 4th doubles team to qualify for @WTAFinalsSG.
Reagovat
Lunej..
Ty musis na tom kurtu nekdy vylozene chcipat, abys dokazala vyhrat...
Reagovat
d@ve
...celej turnaj. ;)
Reagovat
Lunej..
Vloni to byla jina jizda:)
Reagovat
d@ve
To jo, ale třeba ten vláček ještě nakonec rozjede.. :)
Reagovat
Lunej..
Spis nez vlacek je to nakladni vlak s uhlaky tazeny Sergejem:)
Reagovat
d@ve
Jo to asi jo.. :D
Reagovat
Jabadu
A už bych chystal kriplkáru, protože Petra už neudělá ani krok.
Chápu, že má obrovský zdravotní limit, ale dnes je konec.
Reagovat
vrabejka
fanoušek jak víno :/
Reagovat
EllNino
no že jsi se ozval zrovna ty, věčný hater Petry :DD
Reagovat
lars
vytahni jednorucky ! :)
Reagovat
vrabejka
Petra pěkný obrat :)
Reagovat
George_Renel
Jedna sotva dýchá, druhá sotva leze....
Reagovat
tommr
obávám se, že je po zápase - Petra už nemůže ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Druhá výhra nad hráčkou top 10.
Baví mě její hra i pokerface.
Příští zápas s Agou, nebo Julií. A pak?
..................................
JoKo má na 8. místě v race náskok necelých 600 bodů. Ve Wuhanu ji může ale ohrozit jen Světlana.
Reagovat
com
..a pak ji smázne Karolína :D
Reagovat
sprchon
Noo, Ashleigh v závěru moc hezky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Parádně proměněný mb!
Reagovat
sprchon
To jo. A celej TB a vlastně otočku ve třetím setu zvládla perfektně. ;)
Reagovat
tommr
s vypětím všech sil uhaluzila druhej set když v TB zase přišla o tři setboly. Ten čtvrtej jí ale tentokrát naštěstí darovala svojí chybou Pengová ...
Jsem zvědavej jestli Petra ve třetím setu vydrží se silama ...
Reagovat
d@ve
Petra je nějaká vyšťavená. :/ Snad ještě najde nějaké ty síly.. :)
Reagovat
d@ve
Jediná možnost je to tam zabíjet, nepřipustit žádné dlouhé výměny..
Reagovat
tommr
může si za to ale sama. K tomu třetímu setu vůbec nemuselo dojít ...
Reagovat
d@ve
To asi jo.. Koukal jsem na to jen v číslech, až teď naživo. Ale zase jí musíme pochválit, že to nevzdává a bojuje.. ;)
Reagovat
Pavlis
Tohle svět neviděl. Takových setpointů, ale druhý set naštěstí klapl.
Reagovat
slacker
cim starsi a "zkusenejsi" tim labilnejsi
Reagovat
smazaný uživatel
ze se tim chlubis
Reagovat
slacker
cmrnd
Reagovat
sprchon
Co tady furt cmrndáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jinýho neumí :-)
Reagovat
slacker
ja? tim jen hlasim kdy ten na me prilepeny pricmrdavac zamrndal.
Reagovat
smazaný uživatel
Potrefená husa kejhá :-)
Pricmrndavat jsi začal první.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Reagovat
Andrew89
fuj..jsem si oddychl....1:1 :D
Reagovat
sprchon
No dobře, tak na ten třetí set teda kouknu. ;)
Reagovat
sprchon
Vamos Petra!
Reagovat
Jabadu
"Udělej to správně, Vasquezová!!"
:-)
Reagovat
slacker
UZ si te nekdy spletli s chlapem?
Reagovat
Jabadu
"Ne. A tebe? ..."
:DDD
Reagovat
Bloody13
Ne, a tebe?
Reagovat
Bloody13
Největší kult a jeden z mých top 10 nejlepších filmů!
Reagovat
COMEON
Niektore hračky si ho postupom času vylepšuju ale u Petry mi to pride že je tými rokmi horší a horší.
Reagovat
Andrew89
4:4 udržet. Naprosto brutální gem :D
Reagovat
Andrew89
dělá přesně to co jí Vaněk řekl a funguje to...pojd ještě!
Reagovat
Bloody13
Tak přesně takhle si my, tady na TP, představujeme returny!
Reagovat
Andrew89
:D snad i tommr
Reagovat
Bloody13
jasně, že i sommr :)
Reagovat
EllNino
Wow !
Reagovat
Pavlis
Mrzí mě hlavně fakt, že měla náskok tří bodů ve zkrácené hře a nic z toho. A shodou okolností to byly setpointy.

Petro, vzchop se k obratu.
Reagovat
tmora
Vona ti šanci dá... Tak to je vážně proaktivní přístup. Petra přece musí chtít vyhrávat a ne spoléhat jestli ji dá šanci nebo ne.. Bože
Reagovat
Andrew89
je vidět, že jsi to asi moc nepochopil/a :D
Reagovat
tmora
??? Co to tady plácáš
Reagovat
EllNino
no na servisu myslel
Reagovat
Andrew89
+1
Reagovat
Andrew89
:D má pravdu ale..
Reagovat
Andrew89
ale fakt je ten..že šikmoočko má dneska neskutečný štěstí
Reagovat
Bloody13
Ty woe, neskutečný. Šikmoočka nemocná, s obvázanym kolenem, navíc s horšíma číslama winnerů/nevynucenejch chyb a vona to stejně vyhraje, ne?
Reagovat
Andrew89
no ...nevynucené chyby měla v prvním setu jen 4 :D
Reagovat
Bloody13
Myslim v poměru s Petrou.
Reagovat
Bloody13
Jestli tohle neotočíš, tak jsi u mě mrtvá Homolková!
Reagovat
COMEON
4:5 v 2. sete, tak pome teraz brejk!
Reagovat
Bloody13
Co tam zase vyvádíš, Petro? Tři setboly nevyužít...
Reagovat
tommr
první set vyloženě odflákla a ted už to bude jen těžko otáčet ... :(
Reagovat
EllNino
prosímtě kde ho přesně odflákla, když prohrála 6:7 ?
Reagovat
COMEON
asi chcel napisať že odflakla tie tri setboly
Reagovat
tommr
už předtím přišla zbytečně o podání a neudržela náskok brejku a na returnu hraje zase ty svoje baseballový odpaly ... :(
Reagovat
EllNino
tak v tom gemu zrovna nic moc nezmohla, tam zahrála Peng nechytatelný returny
Reagovat
rosm
jo, je to zase nedivatelny, homeruny litaji, byla vysmata pekne a uz ji ztuhl usmev
Reagovat
tommr
jj na začátku to bylo učebnicový podcenění soupeřky a ted Petra neví co s tím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Odfláknutý komentář...
Reagovat
slacker
cmrnd
Reagovat
smazaný uživatel
To by slackerovi slo, tam nepotrebuje ˇa ´:-D
Reagovat
COMEON
:DDDDD joke?
Reagovat
Andrew89
tak tohle se hodně nepovedlo. Peng hraje poslední dobrou čočku..a dneska jí to zas jde:D klasika. ale tohle si Petra neměla nechat uniknout...set si bohužel prohrála uplně sama a zbytečně
Reagovat
EllNino
6:3 a 2 servy měla dát, ta dvoojchyba byla zbytečná
Reagovat
Andrew89
jojo..ale otočí:) o to se nebojim
Reagovat
bIbec
Škoda toho prvního setu Kvítí.
Reagovat
EllNino
achjo :/
Reagovat
Lunej..
Jsem zvedava, jak dlouho bude mit Vanek vlasy....
Reagovat
EllNino
Petro ...
Reagovat
Frick
Pokud chce do Zhuai, tak zřejmě už musí spoléhat na to, že se jedna hráčka TOP 19 race zraní.

Protože Cibuľa tu Teichmann dá...
Reagovat
Pavlis
Já málem zapomněl sledovat, fíha.
Reagovat
EllNino
Petra smečuje na lajny, JoKo uplně v prdeli, a Kiki Bertens přehrává Niculescu ... To jsou mi věci :))
Reagovat
com
To ze je Konta marna, to neni novinka uz par tejdnu :D A s Kvitovou si to ted zazdil, hned ztratila podani :D
Reagovat
smazaný uživatel
Konta je marná?
Kolik jejích zápasů jsi za posledních pár tejdnů viděl?
Reagovat
sprchon
Ash jsem čekal. Petra to ještě prohraje a Kiki taky. :D
Reagovat
Pavlis
?Pro mě je to ve Fed Cupu zatím vrchol, respektive jsem těsně pod vrcholem. Budu spokojený, až ten titul získáme. Tým má na to pohár získat jak letos, tak i v nejbližších letech, pokud holky zůstanou zdravé a ve formě.?
Reagovat
Pavlis
.. už v roce 2006. Iveta Benešová o Petře Kvitové v únoru 2009, když se obě vyjadřovaly o svém prvním setkání (Fed Cup 2006). ?Už tehdy jsem si říkala, že je Petra hodná holka s obrovským talentem a může to daleko dotáhnout.?
Reagovat
EllNino
kde to bereš ?
Reagovat
Pavlis
Z archivu článků na idnes.

https://sport.idnes.cz/fed-cup-cl0-/tenis.aspx?klic=29002&strana=7
Reagovat
sprchon
Nevím, jestli to tu už nebylo. Proti Švýcarsku se bude hrát v Praze v O2 aréně. :)
Reagovat
sprchon
A jo... :D Dík za odkaz.
Reagovat
PetaM
Prosím prosím, jak je ta adresa na ten ukrajinský stream? :)
Reagovat
gigin
sportstream365.com
Reagovat
gigin
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
PetaM
Díky :) Jsem na jiném kompu a nemám přístup ke starému, kde to mám v záložkách :( Dííííky :)
Reagovat
gigin
V poho, není zač :)
Reagovat
tommr
viděl jsem jen pár posledních her, ale Bára se mi zdála nějaká utahaná. Navíc měla nějakej fáč na stehně. To se jí něco stalo v průběhu zápasu?
Reagovat
Andrew89
Angelika to ve třetím setu střílí jak divá :D škoda, že mimo kurt všechno
Reagovat
sprchon
Nejdřív se mi Angie líbila a pokud by hrála aspoň v jednom z dalších dvou setů tak jako v prvním, tak bych řekl, že je zpátky. Ale nehrála. Na konci druhýho jen kroutila hlavou a ve třetím už dominovala Garcia.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist