Zakopalová po osmi letech vítězí opět jako Koukalová. Hlaváčková a Plíšková končí

8. 4. 2014, 14:52
Aktuality 133
WTA KATOVICE - Na okruh WTA se dnes po osmi letech vrátila Klára Koukalová. Nejde však o žádný velký comeback, to jen ještě donedávna Klára Zakopalová nastoupila poprvé po rozvodu pod svým dívčím jménem Koukalová. Do halového turnaje v Katovicích vstoupila výhrou, na rozdíl od svých krajanek Hlaváčkové a Plíškové.
Klára Zakopalová

Klára Koukalová v prvním kole splnila roli páté nasazené hráčky, když porazila 6-4 6-3 domácí hráčku Magdu Linetteovou. Připsala si tak první výhru od 1. března, kdy na turnaji ve Florianópolisu ukončila osmileté čekání na titul. Na velkých turnajích v Indian Wells a Miami pak totiž skončila hned v prvním kole.

Dvaatřicetiletá Koukalová, jež hraje po rozvodu s Janem Zakopalem poprvé po osmi letech znovu pod svým rodným jménem, měla s Linetteovou relativně hodně práce. Jednatřicátá hráčka světa v prvním setu vedla už 5-1, její o deset let mladší a o 90 míst hůř postavená soupeřka se však nevzdala a snížila na 5-4. Koukalová však přece jen sadu získala 6-4.

Vyrovnaný průběh měl i druhý padesátiminutový set. Česká tenistka v něm nepotvrdila brejk z první hry, ve vyrovnaných gamech ale většinou zvládala lépe klíčové výměny a nakonec se po 100 minutách boje radovala z postupu do 2. kola.

O čtvrtfinále si Zakopalová zahraje s Němkou Annikou Beckovou, jež v Polsku obhajuje loňské semifinále. Česká tenistka vyhrála oba vzájemné zápasy, před dvěma lety na antuce v Bastadu otočila nepříznivý vývoj, loni ve Wimbledonu pak 2-0 na sety.

Naopak ani v polských Katovicích neskončilo dlouhé čekání Andrey Hlaváčkové a Kristýny Plíškové na vítězství na okruhu WTA. Hlaváčková dnes měla na dosah postup, Bulharce Pironkovové ale nakonec podlehla 6-4 5-7 a 1-6. Plíškové poté neuhrála ani set s největší favoritkou turnaje Agnieszkou Radwaňskou.

Andrea HlaváčkováAndrea Hlaváčková
čeká na výhru už od konce ledna, kdy postoupila do semifinále v thajské Pattaye. Dnes měla velkou šanci ukončit černou sérii pěti proher v řadě, klíčové momenty zápasu úvodního kola ale lépe zvládla Cvetana Pironkovová, která tak vyhrála i druhý vzájemný souboj.

Do utkání vstoupila lépe Bulharka, o svůj náskok však rychle přišla a od té chvíle ji Hlaváčková dlouho k ničemu nepustila. Když plzeňská rodačka odvrátila v šesté hře brejkbol a za stavu 4-4 sama svou šanci využila, bez problémů set dopodávala a udělala důležitý krok k postupu do dalšího kola.

Ještě blíž vítězství byla česká tenistka po sérii prolomených podání ve druhé sadě, v níž se dostala do vedení 5-3. V následující hře při svém podání chladnokrevně odvrátila tři brejkboly v řadě, po vítězném forhendu si ale Pironkovová vypracovala čtvrtý a Hlaváčková jí práci usnadnila dvojchybou.

Od té chvíle už Bulharka dění na kurtu jasně ovládla. Pironkovová získala celkem devět her v řadě a Hlaváčková, která si za stavu 0-3 nechala na kurtu ošetřit pravou nohu, už dokázala jen na poslední chvíli odvrátit hrozícího 'kanára'.

Ještě déle než její krajanka je bez výhry na okruhu WTA Kristýna Plíšková, která si jediné letošní vítězství v hlavní soutěži připsala na Silvestra v Aucklandu. V Katovicích k ní byl los nemilosrdný - do prvního kola proti ní poslal turnajovou jedničku Agnieszku Radwaňskou, jež potěšila diváky hladkou výhrou. Světová trojka sice hned v úvodním gamu musela odvracet brejkboly, od té chvíle ji ale česká tenistka na příjmu neohrozila, a tak Radwaňské stačil jediný brejk k zisku prvního setu. V dalším se favoritka rychle dostala do vedení 4-0 a žádné drama pak nepřipustila.

"Je to vždy velmi těžké čelit servisu levoruké soupeřky, jako je Kristýna, která je velmi talentovaná a nenechá vás dostat se do rytmu. Musela jsem hrát hodně dobře, abych zápas vyhrála," komentovala Radwaňská, jež předvedla celkem pět es, z toho tři v řadě.

Pětadvacetiletá Polka startuje na domácím turnaji teprve potřetí v kariéře. V roce 2006 si ve Varšavě odbyla debut na okruhu WTA a o 12 měsíců později se do polské metropole vrátila. Od té doby turnaj na domácí půdě nehrála.

"BNP Paribas Katowice Open je můj třetí turnaj v domácím prostředí a musím říct, že jsem nadšená. Stále mám v živé paměti svůj první turnaj na okruhu WTA v roce 2006 ve Varšavě. Tehdy se mi jako sedmnáctileté dívce podařilo v prvním kole porazit bývalou vítězku French Open Anastasii Myškinovou. Lepší debut jsem si nemohla přát. Nakonec jsem prohrála ve třech setech čtvrtfinále s Jelenou Dementěvovou," vzpomínala Radwaňská.

Ve druhém kole se polská tenistka utká s Francescou Schiavoneovou, s níž má vyrovnanou bilanci 4-4, v posledních čtyřech duelech ale neztratila ani set. Zkušená Italka dnes smetla 6-0 6-2 svou neoblíbenou soupeřku Věru Duševinovou, s níž si připsala teprve druhou výhru v pátém vzájemném duelu, a zaznamenala druhé vítězství v sezoně.

Teprve druhé letošní vítězství slavila také další Italka Roberta Vinciová. Obhájkyně titulu si dnes poradila dvakrát 6-3 s Ruskou Ksenií Pěrvakovou.

Výsledky - Katovice (tvrdý, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Koukalová (5-ČR) - Linetteová (Pol.) 6-4 6-3
A. Radwaňská (1-Pol.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-3 6-2
Pironkovová (8-Bulh.) - Hlaváčková (ČR) 4-6 7-5 6-1
Vinciová (2-It.) - Pěrvaková (Rus.) 6-3 6-3
Cornetová (4-Fr.) - Doloncová (Srb.) 6-3 6-2
Meusburgerová (6-Rak.) - Frechová (Pol.) 6-3 6-1
K. Kučová (SR) - Niculescuová (Rum.) 6-1 6-1    
Solerová (Šp.) - Doiová (Jap.) 6-1 7-5
Schiavoneová (It.) - Duševinová (Rus.) 6-0 6-2

Čtyřhra - 1. kolo:
Hrdinová/Kristýna Plíšková (ČR) - Barthelová/Martičová (Něm./Chorv.) 6-4 7-6(5)
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

133
Přidat komentář
kada.tom
... nechápu nominaci A. Hlaváčkové - to měl Pála nějakej black-out?? to snad nemyslí vážně, nechápu proč nevzal třeba Báru Strýcovou, ta hraje v součanosti mnohem líp, navíc v nouzi je použitelná i do singlu :-) ... no doufám, že nebude rozhodovat debl, jinak jsme s Hlaváčkovou v řiti ...
Reagovat
PetaM
Nechápu, jak si můžeš dovolit kritizovat Andreu Hlaváčkovou ... Tohle jméno je tady tabu ...

No ale jinak celkem v pohodě výběr. Petra, Lucka a Klárka, už se na všechny těším, až je uvidím. A celkem mě zajímá i nominace Italek. To teprve bude sranda :D
Reagovat
Fandina
Čekala jsem Báru, ale rozumím tomu, že Pála věří deblu Andy Lucka a nakonec proč ne, je to jediný současně fungující český deblový pár a na žebříčku jsou také vysoko. Tak držím palce holky. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Errani, Vinci, Knapp, Giorgi
Reagovat
PetaM
To je fakt, a ve FC se všechny holky dokážou kousnout a zahrát skvěle. Myslím ale, že rozhodnou už dvouhry :)
Reagovat
PetaM
Tak to je celkem překvapivé ... V tom případě bychom měli být velkými favority ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta šišla Hláváčková...zvláštní úkaz...?Ta jede prostě bez brzd..
Ona si snad bude opravdu myslet,že je nepostradatelná pro toho Fantomase..))))
Už jí to proboha někdo nakreslil,jak je hloupá..,protože říkat jí to, je zbytečné,to by nepochopila..)))
Reagovat
Fandina
Já také doufám, že rozhodnou singly a holky hlavně tentokrát porazí Vinci, je to na tvrdém povrchu, takže by jí měly dát a nepřipustí, aby se opakovalo loňské Palermo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To bychom byli i kdyby hrála Pennettová. Jenom by mě zajímalo, jestli má nějaké zdravotní problémy nebo se na to prostě vybodla.
Reagovat
smazaný uživatel
to má předplacené, ale Pála je tam od toho, aby věděl, proč ji nominuje, já bych také upřednostil Strýcovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne že bych byl z nominace Adnrei nadšen. Ale Pála snad už několikrát ukázal, že ví co dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Pála už opakovaně prokázal, že ví, co dělá a je to člověk na svém místě!
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/miWETcu6jn/

#comeback #nicolevaidisova
Reagovat
Fandina
Trénuje, tak třeba se dočkáme. Nicol pojď!
Reagovat
Frick
Jak je to s tim. Je ve výkonu trestu? Měl dostat bůra, nastoupit měl v lednu 2013...
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/200395/tatu-tenistky-strycove-soud-neposlal-za-mrize-spina-ale-zustala-na-bare.html

Ale Kvita, Šafář, Koukal, Cetkovský už snad problémy nemaj (tedy, pokud všichni žijí)...
Reagovat
Fandina
Jeden můj soused špatně podnikal, byl ve vězení a už je zase doma a je v pohodě.
Reagovat
Pe3k
Roger Federer přijal divokou kartu a bude hrát v Monte Carlu.
Reagovat
rod_laver
díky, poměrně nečekaná zpráva. Jaký má vliv divoká karta na nasazování? Bude nasazený jako turnajová čtyřka?
Reagovat
PetaM
Jo jo, bude nasazený podle žebříčku ATP :)

Jinak super zpráva! Není bez šance na dobrý výsledek :)
Reagovat
rod_laver
PetaM: díjy :)

pokud se cítí zdravý a je evidentně ve formě, proč ne. Každý bod se teď počítá, aby byl na RG a hlavně na W nasazený co nejvýše.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud ne, tim lip, ale vypada to vazne spise na pojistku za vynechani jineho turnaje... z rodinnych duvodu. ;-)
Reagovat
a.magerova
No to mi kříží plány :-/

Na tento týden jsem pro něj měla naplánován pobyt u porodu.... a příští týden laškování se synem/syny....
Reagovat
a.magerova
sojka - on už přece může vynechat co chce a to bez postihu.... jako důchodce, který má roky i odpracováno, má na to nárok nebo se pletu?
Reagovat
smazaný uživatel
a overila sis je nejak seroizne, virguli treba, minimalne sedlinou ranni kavy??? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neco tu delam... a zase jsem se zasnila = snazila jsem se odhadnout, u jakeho jsi dilu.. :-)) Jinak samozrejme, cerpani vyhod schvaleno! ;-)
Reagovat
a.magerova
No v tom bude zakopán pes (proto sem asi už nechodí), u nás doma kávu nepijeme, maximálně manžel bílou a z té sedlina není, já se synem pijeme kakao čili granko s mlékem, ostatní "nástroje" jsem zavrhla a spoléhala na úsloví: "Když se chce všechno jde." A já chtěla moc, to mi věř, ale asi to platí jen na případné mé těhotenství a né Mirčino :-/
Reagovat
a.magerova
sojka - no zatím jsem viděla první 4 a poslední dva, takže ze 14 dílů mi chybí ještě 8. Před chvílí jsem dokoukala díl čtvrtý Klíčový důkaz (o tom vyvraždění Arabovy rodiny)..... velmi poučný seriál, aspoň pro mne :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jeden z mala, ktery si taky takhle zpetne dohledavam, posledni dil jsem ale jeste nezvladla. A asi dam casem celou Prvni republiku.. :-)
Reagovat
a.magerova
No mě spíš než První republika (neviděla jsem zatím žádný díl), láká Vyprávěj (zatím jsem taky neviděla ani jeden díl), jakože taková nostalgie :-))
Reagovat
smazaný uživatel
chapu, to mam uz za sebou, doslova.. :-))
Reagovat
a.magerova
Jo a taky se mi moc líbil seriál "Na lavici obžalovaných justice", taky velmi zajímavá sonda do práce soudců a advokátů....

http://www.youtube.com/results?search_query=na+lavici+obzalovanych+justice
Reagovat
smazaný uživatel
diky, to neznam, ulozeno.. :-)
Reagovat
a.magerova
Není zač :-))
Jsou tam i taková podivná místa, ale daj se přežít, ale poučné velmi, hlavně pro lidi co se soudy nemaj žádnou zkušenost a co si budeme povídat, může se nám TO někdy hodit..... třeba pokud jsou na místě vraždy dva a jeden svádí vinu na druhého, nemusí nakonec sedět ani jeden, to pro případ, že bychom se někdy my dvě rozhodly "zatočit" s Fandinou ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
VlS
Pozor dámy, točit s někým jinak než na kolotoči může být problém. Aby mé oblíbené dámy se smyslem pro trochu nadsázky, ironie a lehkého sarkazmu nepoznaly justici a advokáty až příliš důvěrně :-)
Reagovat
a.magerova
Doufám, že na TP dlouhodobě chodí i advokáti, musí být dva, protože logicky půjdeme se sojkou proti sobě ;-)
A taky doufám, že si dotyční budou chtít na této velmi známé mediální cause udělat jméno a vysekaj nás z toho :-))
Reagovat
Fandina
To ti ještě nedošlo, že se mnou nikdo nezatočí? Já myslela, že už jsi na to dávno přišla ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Ale došlo mi to i jsem na to dávno přišla..... jen mám někdy takový sen ;-)
Reagovat
rod_laver
dámy, v rámci praxe na OS v Opavě jsem během studií na právnické fakultě měl možnost zavítat do tamní ženské věznice. Doporučil bych vám si najít kvalitního advokáta-trestaře se slabostí pro Rogerovy faninky, jinak mám dojem, že vzhledem k tomu, že TČ plánujete, dokonce půjde o vraždu a organizovanou, Rogera už v TV neuvidíte. Za takovýho TČ byste pravděpodobně okupovaly sektor D s paní Stodolovou, určitě to bude milá dáma, ale nevím, jestli v Opavě ve věznici jim ladí paraboly Broz a jestli se paní Stodolová ráda dívá na tenis. :-))
Reagovat
rod_laver
samozřejmě fanynky, to ta fandina..úsměv
Reagovat
a.magerova
A safra.... to bude chtít nějaký TAJNÝ DOBRÝ PLÁN.... Stodolová v Opavě bude problém..... zatím jsem měla jen tu čest se Stodolní v Ostravě ;-)
Reagovat
rod_laver
Můžu tě uklidnit, sdílení vězeňského sektoru se Stodolovou je oproti návštěvě města Chujork procházka růžovým sadem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja uz obhajce mam, tenis zboznuje a po dnesku ma dokonce i volno, viz expreska z Houstonu.. ;-)

Jinak jsem cetla dobry citat: Lepsi se bavit s moudrymi o blbostech, nez s blbci o mourostech.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
moudrostech... jeeee
Reagovat
Frick
z mladých českých nadějí tento týden jen Martincová na 10k v Heraklionu. Znáte jí třeba někdo? Na syvm Instagramu vytváří dojem takový rozmazlený fifleny, ale třeba je to jen dojem.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.washingtontimes.com/news/2014/apr/8/wild-card-federer-to-play-in-monte-carlo-masters
Reagovat
Frick
Nějak mne trochu míchá. Kecy o tom, že se chce dostat do TOP 80 a místo otoh je realita taková, že šla dolu na 164. místo, i na tu TOP 150 43 bodů, to je jeden vyhranej 25k ITF turnaj, což není úplně málo. Vyhučela v Katowicích v 1. kole, má 0. A teď místo toho aby řekla, že si zajede příští týden na nějaký ITF 25-100k, tak míří do kvaldy ve Stuttgartu, kde bude konkurence jak kráva a klidně (možná ještě s větší pravděpodobnosti) skončí zase v 1. kole kvaldy?! Jestli má omezen počet turnajů, tak spíš ať jezdí tam, kde jsou body za levno a na nějaký prize money myslet v době, kdy třeba na 250k WTA nebude muset do kvaldy...
Reagovat
Frick
tedy jako mám na mysli 1. kolo kvaldy, co se týče těch Katowic...
Reagovat
Fandina
Uvidíme, třeba bude mít dobrý los a zaboduje. Snad má tým, se kterým plánují kam a proč.
Reagovat
gedzitka
No ono je problém, že co se turnajů ITF týká, tak teď je to bída. Příští týden se hraje jen padesátka v Americe a jedna 25ka v Uzbekistánu, jinak samé desítky. Souhlasím ale s tím, že místo kvaldy ve Stuttgartu měla zkusit spíš Maroko nebo ITF 50ku v Istanbulu.
Reagovat
Fandina
Kristýna Plíšková postoupila s Evou Hrdinovou alespoň ve čtyřhře. Porazily Barthel Martic. Tak jen tak dál. Držím palce. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sloane konec.. Teda stihnul jsem jen konec, protože jsem se učil němčinu a teda jsem celkem rád, že jsem viděl jen ten poslední gem.. Ve výrazu Sloane nebyl absolutní zájem, žádná chuť bojovat.. Ten její výraz na mě působil, že si tohle odehraje a pak si půjde lehnout na pláž.. Dělej ze sebou něco Sloane!!
Reagovat
Fandina
Italky se nějak v hale chytají, Vinci ve druhém kole, Giorgi také a Fran zatím v prvním setu proti Dushevině 5:0. Takže příští týden v Ostavě se mají holky na co těšit. Snad to zvládnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Dushevina, neznámá Polka a Pervak....to ani omylem nejsou naše Češky...nezapomeň, že ani na antuce nebyla Errani schopna porazit mladou Belindu...

A abych zapomněl...hrát bude nejspíš Pennetta a Errani a ty dneska nehrály...
Reagovat
Fandina
To doufám, že Petra s Luckou Italky porazí, jen že se holky antukářky, myšleno Vinci s Fran dneska podruhé v roce chytly a vyhrály a bylo to na tvrdém povrchu podobném, jako bude při FEDu. Předpokládám, že některá z těch dnešních, Vinci, Giorgi a Fran budou nominované, Vinci určitě co se týká debla a kdo dál k Flavii a Saře se dozvíme snad už zítra, jestli se nepletu.
Reagovat
tommr
ze začátku to vypadalo na jasnou zálažitost pro Kláru, ale pak se Polka rozehrála a zle Kláře zatápěla. Ale aspon bude Klára dobře připravená na druhý kolo kde jí bude čekat mnohem houževnatější a nebezpečnější soupeřka než byla dneska Linette ... :)
Reagovat
Fandina
dobře. Nakonec to byl docela vyrovnaný zápas, ale Klárka to zvládla s přehledem. Tak super Klárko držím palce dál. Pojď!!!
Reagovat
VlS
to dala. Sice si to sama dělala težší, než bylo třeba, ale je to ve dvou a to je hlavní. S Anikou to bude možná trochu horší. Chtělo by to soupeřku nestrkat do sedla, když už spadla.
Reagovat
PetaM
Kdo by to byl čekal, že Andrea vypadne ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že se nestydíš být takhle ironický :D:D
Reagovat
VlS
Peta má niternou potřebu Andy válet v prachu, protože si dovolila bez jeho předběžného souhlasu a požehnání říct ( a udělat ), že už nechce hrát s Luckou Hradeckou. V jeho očích zločin hodný tribunálu pro lidská práva.
Reagovat
Fandina
Andrejka se přece nemusí nikoho na nic ptát, tak proč by ho měla informovat?
Reagovat
EllNino
bože tady nemá někdo smysl pro ironiii že ? :DD
Reagovat
PetaM
Ty jsi vážně blbec. Měli byste si vyměnit nicky s uživatelem "blbec". Fakt, sorry, ale na Háčka už nemyslím. Je sice pech, že to zrovna vyšlo na Andreu, ale žádná naše "lepší" holka prostě nemá teď blbé období. A pokud jsi nepochopil ironii, tak je mi to ... ne, není mi to líto.
Reagovat
PetaM
Tady nemá nikdo smysl na nic.
Reagovat
PetaM
Tvl, vždyť kdyby to napsal kdokoli jiný, tak se tomu možná i zasměješ, ale že jsem to napsal já, tak to je oheň na střeše ...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to od VlSe také byla ironie, ale abych pravdu řekla, tak když vyhrála Andrejka ten první set nad Pironí, tak jsem si myslela, že už to dotahne, ale Pironě se jak se říká nedala a splnila roli favoritky. Takže nic.
Reagovat
VlS
Do blbců nadávej svému tátovi kluku, možná pak dostaneš tu facku, kterou evidentně ušetřil. Rozpad Háček tady řešíš už 2 měsíce.
Reagovat
slacker
Radobyqueshista PetrM se opet projevuje. Proc takovy lidsky material musi fandit zrovna PK a ne nejake jine hracce.
Reagovat
PetaM
Tatínek nešetřil ;) Možná proto jsem tak inteligentní, hodný a především realistický člověk a na nic si nepotřebuji hrát ;) Mimochodem, já rozpad Háček řeším pouze, pokud na někoho reaguji nebo je zde článek o Andree ;) Mimochodem, kde v mém příspěvku se vyjadřuji k rozpadu Háček? Andrea snad Háčka není. K tomu jsou potřeba dvě.

Ježíši, omlouvám se Ti, že jsem se vůbec k Andree vyjádřil. Snad jsem ti tím nezpůsobil nějakou křivdu na duši. A nereaguj prosím na mé příspěvky. Ještě bych od tebe mohl chytit lidskou hloupost. Děkuji.
Reagovat
PetaM
Bez komentáře. Lidská hloupost nadnáší, ale netušil jsem, že ve Vesmíru je Wifi ....
Reagovat
PetaM
A nepřirovnávej mě ke queshovi. Já se s vámi hádat nechtěl, to vy jste na mě začali reagovat - nechápu proč. Do nikoho z vás se nenavážím, jen jsem napsal ironickou poznámku. Ale to byste museli mít vystudovanou střední školu, abyste pochopili, co znamená "ironie" ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na ironii jim stačí ZŠ..:) Definice slova ironie se bere snad v 6. nebo 7. třídě.. :D
Reagovat
PetaM
Já ani nevím, že se to na ZŠ musí učit. To snad pochopí každý už v dětství, co to znamená. Jinak my se Figury a Tropy hromadně učili až v prváku na střední ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
My se tyhle definice učili asi v sekundě, tropy a figury v kvartě (9. třída)..
Reagovat
PetaM
Tak na Gymplu se to asi učí dříve :D Tam lidi většinou těch 8 let zůstanou :D Ale učit to na základce. Když si vzpomenu na ty lidi, kteří tam byli ... Ti by to stejně nepochopili ... :D :D
Reagovat
slacker
Vam bych zase doporucil studium slov parabola a hyperbola :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda lituju, že jsem tam vůbec šla.. V některých předmětech už je toho na mě moc, např. fyzika, chemie.. :/
Reagovat
VlS
No logika není tvoje silná stránka, paměť ti taky moc neslouží, a jíst ti chutná?
Reagovat
PetaM
Chápu ... Fyzika a Chemie dokážou být dost ... těžké :D Teda pro někoho, kdo na to nemá hlavu - třeba já :D Mě osobně spíše baví ekonomické předměty a matika :D Přírodní vědy moc nemusím :D Jako dokážu se to naučit na písemku (teda dokázal, na ZŠ a 2 roky na střední), ale jinak nééé, díky :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nedokážu ani naučit na písemku. Máme divnou chemikářku, která nesnáší, když se někdo něco učí nazpaměť, i to pozná..:// Já mám ráda matikou, ta mi nikdy nedělala problémy a letos mě začala dost bavit angličtina.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vysokoškoláka Péťu Em Zase Chytla Mánie S Psaním Velkých Počátečních Písmen U Slov Kde Velká Nemají Co Dělat :D :D :D
Reagovat
PetaM
Běž si naladit anténu a nepruď ;)
Reagovat
PetaM
A neříkej mi Péťa, nejsem žádný Péťa, tak si to uvědom nebo si to nalaď, třeba ti to nějaký program řekne, jak u blbečků, vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
ten má antén ;-)
Reagovat
PetaM
Ani bych se nedivil. Většinou ten, kdo něco nemá, radí všem, jak s tím nejlépe zacházet ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně pořádná výživná debata :D:D
Reagovat
a.magerova
Lunej - doufám, že pokračuješ v tématu vlákna a myslíš své vyjádření ve jménu IRONIE.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, udělám anketu :D:D
Reagovat
Fandina
Ty se nudíš???????
Reagovat
a.magerova
Ne, nenudím se, dívám se na Případy 1. oddělení, ale mezi díly jsem sem nakoukla a nudná je ta diskuze v tomto vláknu, to s Tebou to byla onehdá jiná liga ;-)
Reagovat
Fandina
a.magerova ... tak to si mě pobavila, že se mnou onehdá byla jiná liga ... úsměv. Tak alespoň něco, když už musí ta legrace být!!!
Reagovat
a.magerova
Tak mi skončil další díl.... zajímavý..... vrah překvapivý.....

Fandina - no nutíš lidi používat jiné mozkové závity, než jaké používají v běžném reálném životě ;-)
Reagovat
Fandina
Ale prosím tě, já nikoho do ničeho nenutím, to je každého věc co dělá, píše tady, to by si toho chtěla ode mě moc ... úsměv
Reagovat
Fandina
Jinak co se týká Případy 1. oddělení, tak to vůbec nevím, že něco takového existuje, já sleduji tenis a na televizi jako takovou nemám čas ... úsměv
Reagovat
a.magerova
No a já koukám sem tam na tenis, ale hlavně se zajímám o věci co se dějí kolem mě... a Karviná je blízko a Ostravská věznice ještě blíž, takže potřebuji zjistit, jak pracuje u nás mordparta a soudy, abych uměla jakž takž odhadnout jak dopadne Kramný ;-)

Zde fotka televizní mordparty
http://media.novinky.cz/408/364081-top_foto1-f7n8k.jpg?1363609805
Reagovat
Fandina
Děkuji za tu fotku, přiznám se, že já nemám na sledování televize moc čas. Nejsem nadčlověk ... úsměv. Ale věřím ti, že to bude hezký seriál, protože vždycky tyhle tematické kriminální mají něco do sebe a vždycky je co řešit. Jinak ale v reálu je lepší sledovat ten tenis než co se děje ve věznici, to je asi jasné. Tresty k životu patří, ale přece jenom by bylo lepší, kdyby ani v reálu nebyly.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že se tu můj nick používá jako nadávka. To jsem dopadl.. :-/
Reagovat
Fandina
dodatek k mému příspěvku výše ... kdyby tresty nebyly vůbec potřeba
Reagovat
a.magerova
"kdyby tresty nebyly vůbec potřeba"

Njn bylo by to hezké, ale..... já bych podle toho co se kolem dokola děje zavedla, za úkladnou prokázanou vraždu - smrt a žádné slitování!!!!
Reagovat
Fandina
Kdyby tresty nebyly potřeba protože by se nedělali prohřešky ... to z významu věty vyplývá, myslela jsem, že je to každému jasné a není to potřeba vysvětlovat. Tak jsem se mýlila, není.
Reagovat
Fandina
oprava hrubka ... nedělaly, prohřešky, tvrdé y ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Bylo-li to mě, tak já Tvůj příspěvek pochopila dobře, ale protože žijeme v reálu a né ve vysněném světě (i mně by se líbilo, kdyby se lidi slušně chovali a trestů nebylo třeba), tak jsem hned navrhla přísnější opatření, protože se mi zdá, že se se zločinci příliš mažeme, to jsou furt lidská práva a slitování pro gaunery, ale oni se svými oběťmi slitování nemají a na lidská práva ve chvíli svého zločinu rádi zapomínají, ale pak ve vězení mají plnou hubu lidských práv, ale jen v souvislosti se svou osobou :-/
Reagovat
Fandina
Já nejsem proti, aby byly co nejpřísnější tresty, jen mě tak napadá, že už se stalo nejednou, že byl odsouzen i nevinný člověk. A pak se ptám, je tohle spravedlivé?
Reagovat
VlS
prohrává tříseťáky s kanárem nebo skoro kanárem ve třetím sériově. Že by špatná fyzička? Jinak prohru Andrejky a Kikiny se dalo čekat ( u Kikiny by opak byl vélikánské překvápko).
Reagovat
Fandina
Není to Kikina, ale Tina.
http://holcomb-vedenanet.blogspot.cz/2014/03/3-cesky-ve-ctvrtfinale-v-croissy.html
Reagovat
EllNino
proč by to nemohla bejt Kikina :D ?
Reagovat
VlS
Každá kristina je Kikina
Reagovat
Fandina
Tak to jsem nevěděla, že každá Kristina je Kikina, člověk se pořád učí ... úsměv
Reagovat
Fandina
Asi ne Kristina, ale správně Kristýna v tomto případě.
Reagovat
tommr
zatím je jasně lepší a má utkání pod kontrolou i když první příležitost dopodávat set nevyužila ... :)
Reagovat
EllNino
spíš už zahodila uctyhodných 7 setbolů :D ...
Reagovat
tommr
trochu si to komplikuje, ale ted už to snad konečně dopodává ... :)
Reagovat
Ethan
Tak vyhrála první set, super... :-)
Reagovat
tommr
a hned na úvod druhýho setu brejk. To už vypadá hodně slibně ... :)
Reagovat
Ethan
Už o ten brejk přišla... :-(
Reagovat
tommr
ta Polka se nám nějak nebezpečně rozehrála - chvílema vrací i nemožný ... :(
Reagovat
Ethan
To máš pravdu... Ale teď má Klára zase brejk, tak snad to dá... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zakopalová dostala od Zakopala kopačky? Nebo to bylo naopak?
Reagovat
EllNino
už dávno :D
Reagovat
Frick
Třeba to nebylo o kopačkách. Třeba taková Lucka s Tomem se taky rozešli po do dobrym.

Kdoví, třeba to ale s Tomem a Luckou někdy skončí takto :D
http://youtu.be/nW82fRNJc84?t=2m14s
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba jo, ale pochybuju! :D

PS: To byl strašný konec HIMYM!! Ten konec úplně ten seriál zabil.. :-/
Reagovat
Fandina
U Zakopalů coby fotbalisty se to musí kopačkami hemžit. Čím by Zakopal při fotbale na hřišti kopal ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je to novinka. Asi se o rozchodu (rozvodu) moc nepsalo.
Reagovat
Fandina
Letos v únoru při FEDu ve Španělsku se to objevilo a mluvčí FEDu konstatoval, že Klárka se před časem rozvedla a to bylo všechno. Klárka se potom vyjádřila, že si po americké šňůře, až se vrátí domů, nechá změnit příjmení na své Koukalová a to také udělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Pironková hrála dnes zase dobře. Hlaváčková na ni na konci prostě neměla. Tsvetanka jí měla dát kanára, aby se už konečně probrala!!!
Love Piroňka ?
Reagovat
horska.kraslice
Jinak - tenis na Eurosportu balzám pro uši (ve srovnání s komentátory jiných nejmenovaných TV kanálů).
Reagovat
VlS
jj, je to rozdíl, když to komentuje někdo, kdo o tom něco ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nejmenovaných? Novasport mi vyhovuje, s výjimkou uječenýho Borovce. A Slováka na Slovakšportu mám rád kvůli jeho klidnému pohodovému komentáři.
Naopak některé afektované pány na českém Eurosportu docela nesnáším. Ale od začátku roku 2013 nemají žádný z velkých důležitých turnajů WTA a 3x do roka při grandslamech to s nima vydržím.
Reagovat
horska.kraslice
Těmi nejmenovanými jsem měla na mysli Slovak Sport, protože Novasport nám na UPC skončil. Komentáře na SS se mně nezdají pohodové. Spíš trošku tenisově neznalé. Ale to je asi věc názoru nebo osobního pocitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo vím. To asi zdejší kabelovkáři v době turnajů ATP 1000 nebudou nadšeni :-)
Kdoví co s tím Novasportem vůbec bude. Neměli si nechat utéct práva na PL. Tahle liga je pro mnohé diváky zcela zásadní. Tím dali šanci konkurenci a sami se řítí do problémů.
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist