Zakopalová postoupila v Bronxu do druhého kola

25. 8. 2010, 10:57
Aktuality 3
Klára Zakopalová rozšířila v Bronxu řady českých hráček, které ve své generálce na US Open postoupily do druhého kola. Druhá nasazená porazila v New Yorku Brazilku Marii Alvesovou 6-2 3-6 a 6-2.
Klára Zakopalová

Příští soupeřkou Zakopalové v duelu o postup do čtvrtfinále bude Chang Kai-Chen z Tchaj-wanu. Nasazenou turnajovou jedničku Lucii Šafářovou čeká bývalá světová pětka Anna Čakvetadzeová z Ruska.

Ve druhém kole jsou rovněž Lucie Hradecká, která může narazit na Zakopalovou ve čtvrtfinále, a Barbora Záhlavová-Strýcová.

Výsledky - turnaj žen kategorie ITF v Bronxu (dotace 100.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Zakopalová (2-ČR) - Alvesová (Braz.) 6:2, 3:6, 6:2, Sevastovová (6-Lot.) - Fergusonová (Austr.) 6:2, 7:6 (7:4), Garbinová (It.) - Cornetová (7-Fr.) 7:6 (7:5), 6:4, Čakvetadzeová (Rus.) - Chan Yung-jan (Tchaj-wan) 6:7 (3:7), 6:1, 6:3, Bammerová (Rak.)- Baltachaová (Brit.) 7:6 (7:5), 2:6, 6:4.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
ten bronx je tu ostře sledovanej, jak světovej turnaj:-D
Reagovat
majkl005
jn :-D taky si říkám :-D
Reagovat
skott
Tak on ma Bronx pekne nabitou ucast.Co by zato treba v Bogote nebo Taskentu dali:-) Je to takova nahrada za drivejsi Forrest Hills, navysili dotaci, blizko Flushing Meadows...ale jinak predpokladam clanky jsou tu jen kvuli nasim holkam;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist