Zakopalová v Aucklandu nebude hrát

29. 12. 2010, 18:17
Aktuality 0
Nová sezona nezačne pro Kláru Zakopalovou nejlépe. Aktuální česká trojka se krátce před jejím začátkem odhlásila z turnaje v Aucklandu kvůli problémům s ramenem. Na Novém Zélandu si nezahraje ani Ukrajinka Aljona Bondarenková, která je po operaci kolena.
Klára Zakopalová

Pro pořadatele je to nepříjemná zpráva, protože obě hráčky byly nasazené a měly tak patřit k papírovým favoritkám turnaje. "Aljona má zraněné pravé koleno a u Kláry je tím problémem rameno," oznámil turnajový ředitel Richard Palmer.

Díky odstoupení obou hráček se mezi nasazené dostanou Ruska Jelena Vesninová a Sofia Arvidssonová ze Švédska. Čest rodiny Bondarenkových bude ovšem na turnaji hájit sestra Aljony Katerina, která od organizátorů dostala divokoku kartu. Největšími hvězdami turnaje zůstávají nejvýše nasazená Maria Šarapovová, Belgičanka Wickmayerová a další Ruska Světlana Kuzněcovová.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist