Zakopalové hekání De Britové nevadilo

22. 6. 2009, 20:15
Aktuality 2
Česká tenistka Klára Zakopalová, která dnes prohrála v prvním kole dvouhry ve Wimbledonu s šestnáctiletou Michelle Larcher De Britovou, uznala, že její soupeřka vyhrála zaslouženě. Nevadily jí ani hlasité projevy, kterými na sebe Portugalka upozornila před měsícem na Roland Garros.
Klára Zakopalová

"Dnes vůbec nebyla hlasitá, o dost ztišila. Já jsem to vůbec nevnímala," řekla Zakopalová po utkání. "Všichni mě varovali, ať si dám špunty do uší, ale mně to vůbec nevadilo."

Připustila, že kdyby se její soupeřka projevovala jako v Paříži, asi by s tím problém měla. "Viděla jsem ji v televizi na Roland Garros, a to se mi zdálo opravdu moc. Myslím si, že s ní mluvili a že i ona si asi uvědomila, že to bylo přehnané. Dneska byla úplně v klidu. Připadá mi, že (Serena) Williamsová heká už víc," řekla Zakopalová, která do turnaje postoupila z kvalifikace.

Uznala, že soupeřka hrála výborně od prvního míče. V závěru se utkání pro Zakopalovou vyvíjelo nadějně. "Ale bohužel se jí povedlo všechno, i to, co nechtěla," povzdechla si.

"Je to škoda, byl to určitě hratelný zápas. Ale ona hrála dobře, hrála líp," řekla sedmadvacetiletá tenistka, kterou překvapilo, jak rychle De Britová hrála. "Myslím si, že když zlepší servis, má před sebou velkou budoucnost," dodala Zakopalová.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
di do prdele
Reagovat
smazaný uživatel
Má pravdu a ty se uklidni zoufalče...:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist