Zápas Ivanovičové přerušil kolaps trenéra Searse. Srbka pak ztratila vedení a dohrála

23. 1. 2016, 10:04
Aktuality 178
Zápas 3. kola Australian Open mezi Anou Ivanovičovou a Madison Keysovou dnes v Rod Laver Areně narušila nešťastná událost. V hledišti zkolaboval trenér srbské tenistky a tchán Andyho Murrayho Nigel Sears a utkání bylo na 50 minut přerušeno. Zkušený kouč by ale měl být v pořádku, jeho svěřenkyně ale nakonec dobře rozehraný zápas prohrála a s Melbourne se rozloučila.
Ana Ivanovičová

Utkání třetího kola Australian Open mezi Anou Ivanovičovou a Madison Keysovou bylo přerušeno za stavu 6-4 a 1-0. Důvodem bylo zkolabování jednoho z diváků v publiku Rod Laver Areny a jak se brzy ukázalo, zdravotní problémy měl trenér srbské tenistky Nigel Sears.

Záchranáři osmapadesátiletého kouče, který si údajně na nevolnosti stěžoval už před zápasem. v ochozech ošetřovali téměř 30 minut, než ho s kyslíkovou maskou na obličeji odnesli na nosítkách. Na stadionu byl Sears podle svědků v bezvědomí.



Ana IvanovičováMezitímco u Searse byli lékaři, tenistky zůstávaly na kurtu a především Ivanovičová vypadala z pochopitelných důvodů velmi rozrušeně a vyděšeně. I proto bylo pokračování zápasu odloženo na neurčito a hráčky odešly do šaten.

Po půl hodině se na twitteru začaly objevovat zprávy, že Sears je ve stabilizovaném stavu, mluví s blízkými a utkání mezi Ivanovičovou a Keysovou tak mohlo po 50minutové pauze pokračovat.

Finalistka z roku 2008 Ivanovičová hned po přestávce soupeřku brejkla a šla do vedení 6-4 a 2-0. Jenže zároveň se začala trápit na servisu. Zatímco před přerušením o něj ani jednou nepřišla, v druhé části utkání si udržela už jen tři z osmi gamů na podání.

Madison Keysová

Přesto měla několikrát k postupu blíže. Vedla 6-4 a 4-2, ve třetím dějství odskočila do vedení 3-0, ale slibně rozehraný duel s loňskou semifinalistkou nakonec prohrála 6-4 4-6 4-6.

Dvacetiletá Američanka Keysová tak postoupila do osmifinále, v němž se utká s překvapením turnaje s Číňankou Shuai Zhang. 

Pořadatelé Australian Open z pochopitelných důvodů zrušili pozápasovou tiskovou konferenci s Ivanovičovou, ale překvapivě i s Keysovou.

Zápas Ivanovičové na letošním Australian Open byl z podobného důvodu jako dnes přerušen na 30 minut už v druhém kole, kdy jedna z divaček zkolabovala z horka a spadla ze schodů.

Murray po zápase spěchal za tchánem
Nigel Sears je nejen trenérem Ivanovičové, ale od loňského dubna také tchánem Andyho Murrayho. Ten v době kolapsu hrál rovněž utkání 3. kola v Margaret Court Areně proti Portugalci Joao Sousovi a jen pár desítek minut poté, co byl jeho tchán ošetřován, ztratil poprvé na turnaji set. Nakonec však duel zvládl a zvítězil 3-1 na sety.

Ana Ivanovičová a Nigel SearsPostup si však nevychutnal. Sice ještě spontánně slavil vítězství, ale okamžitě poté ho pořadatelé odvedli bez obvyklého rozhovoru na kurtu do šaten, kde se dozvěděl o kolapsu svého tchána. Murray nemusel ani na tiskovku a po zápase spěchal do nemocnice.

Sears by se v nejbližší době měl stát právě díky Murraymu dědečkem. Jeho dcera Kim je v pokročilém stádiu těhotenství a začátkem února má termín porodu. Pokud by rodila dříve, což se i vzhledem k dneším událostem může stát, je Murray připravený okamžitě odstoupit z Australian Open a odletět za svou manželkou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

178
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Frick
A nebylo praktičtější psát "OT - tenis" než "OT - biatlon"?
Reagovat
smazaný uživatel
Sice trochu se zpožděním, ale přece...

Psal jsem, že dva postupy jsou povinné (Masha, Vika) a když postoupí aspoň ještě jedna moje favoritka, tak budu spokojený. Takže bohužel spokojený být nemůžu a dost mě to mrzí, protože mohly postoupit klidně čtyři... Monča Puig k tomu měla podle očekávání nejdál, přestože nad Agou měla brejk a vedla 4:3. Jenže pak přišla nepovedená smeč za stavu 30-30, všechno se otočilo a Monča už neuhrála ani gem. To mě mrzelo, přesto jsem s jejím vystoupením v Austrálii (včetně Sydney) spokojen... Kiki Mladenovic sehrála s Dariou obrovskou bitvu a čtyřikrát mohla ukončit zápas na returnu. Bohužel v prvním případě uhrála dva fiftýny a v dalších třech ani jeden. Takže to bylo na jednu stranu blízko, ale zároveň pořád daleko. Každopádně taková těsná prohra vždycky mrzí a Gavrilova se po loňských výhrách nad Mashou a Anou (taky po velké bitvě) stává další neoblíbenou soupeřkou mých favoritek... Postoupit určitě mohla i Ana, která měla proti Madison dobře rozehraný zápas, ale krátce po vyhraném 1. setu došlo k té nešťastné události. Pak už jsem sledoval jenom čísla na mobilu a když jsem viděl 3:0 ve třetím, tak jsem věřil, že to Ana dá. Bohužel, ve 2. ani 3. setu jí ten brejk nestačil. Ale dneska jí fakt nebudu nic vyčítat, protože po něčem takovém se těžko soustředí na tenis. I přes tu nepříjemnou událost bojovala a bylo to vyrovnané až do konce. Mrzí to, ale život jde dál. Hlavně aby Sears byl v pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže se to smrsklo jenom na ty dva povinné postupy, přičemž Vika byla opět suverénní a Masha sice proti Davis překvapivě ztratila set, ale ty zbývající dva vyhrála jednoznačně... Škoda, že v Top 16 mám už jenom dvě favoritky, ale zároveň jsou to ty, které už od začátku můžou dojít nejdál. Líp je na tom Vika nejenom ohledně Sereny, ale taky vzhledem k osmifinálové soupeřce. Všichni čekali atraktivní zápas proti Garbine, místo toho postoupila Strýcová. Takže tam nečekám nic jiného než výhru Viky, jinak TP nehodlám číst. :D Masha proti Belindě to asi bude mít mnohem těžší, už za necelé tři hodiny uvidíme (musím vydržet)... :)
Reagovat
lars
Nezkolaboval ten jeji trener z tech minel Any ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stalo se to za stavu 6:4, 1:0 pro Anu.
Reagovat
Haitik
Jak určitě víte, Maruš chystá čokoladové Sugarpova.. :D No a do prodeje půjdou už letos, před FO.. :-) Jsem celkem zvědavý, jak to bude chutnat..
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozně se na to těšim! Klasický bonbony moc nemusím, takže se mi do toho nechtělo investovat, ale čokoládový si nenechám ujít :D
Reagovat
skott
dám jim šanci:) ikdyž zatím mě její bonbóny i žvýkačky spíše zklamali. Žvýkačky úplně ztratily chuť po jedné minutě žvýkání a balíček Quirky sour byl sice chuťově dobrý, ale málem jsem přišel o zuby jak špatně se to kouše:)
Reagovat
sprchon
To by mohly v celosvětovém měřítku klesnout ceny u zubaře. Nebo naopak narůst, protože bude fakt nával? Těžko říct. :)
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně aby byl Nigel v pořádku bez nějakých větších následků...
Reagovat
Mayo
Andy dosť čo má v hlave pôrod a teraz ešte aj Searsa. Aussie nemôže dať kks.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném třetím kole na AO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila na AO do čtvrtého kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 8185 (+4603) *
2. Halep 5545 (+1963)
3. Muguruza 4991 (+1409)
4. Radwanska, A. 4670 (+1088) *
5. Kerber 3940 (+358) *
6. Pennetta 3611 (+29)
--------------------------------------------
7. Kvitová 3582
--------------------------------------------
8. Šafářová 3580 (-2)
9. Sharapova 3482 (-100) *
10. Suarez Navarro 3405 (-177) *
11. Bencic 3260 (-322) *
12. Williams, V. 3091 (-491)
13. Plíšková, Karolína 3090 (-492)
14. Bacsinszky 2894 (-688)
15. Vinci 2885 (-697)
16. Azarenka 2745 (-837) *
17. Kuznetsova 2535 (-1047)
18. Wozniacki 2511 (-1071)
19. Jankovic 2505 (-1077)
20. Ivanovic 2461 (-1121)
21. Errani 2405 (-1177)
22. Svitolina 2405 (-1177)
...

Naše elitní hráčky nebudou na letošní AO vzpomínat v dobrým ...

Petra Kvitová sice po nečekaný prohře ve druhém kole AO zatím zůstává na 7.místě, ale dá se čekat, že ještě do konce AO o 1-2 místa klesne ...

Lucka Šafářová se i přes absenci kvůli vážný nemoci posunula na 8.místo, ale je jasný, že se na této pozici asi dlouho neudrží a ještě do konce AO nejspíš vypadne z top-10 ...

Karolína Plíšková zatím klesla na 13.místo a s největší pravděpodobností spadne ještě o 1-2 místa níž ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně nenápadnej vzestup Agy Radwanský a Kerberový - jedna z nich by se po AO teoreticky mohla stát novou světovou dvojkou.
Na úkor našich hráček míří nahoru i Sharapova, CSN a Azarenka ...
Reagovat
smazaný uživatel
"Petra Kvitová po nečekaný prohře..." :-)) sleduješ její kariéru???
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tommra je Petřina prohra s kýmkoliv nečekaná. Možná s výjimkou Sereny. :-)
Reagovat
Jan
Aspoň vidíš, jaký je to optimista :) A vy všichni, že je pesimista :)
Reagovat
smazaný uživatel
"...po závodě jsem byla rozbitá jako cikánský hračky." Gabriela Soukalová, 23.1. 2016

:DD
http://www.biatlon.cz/prekvapeni-ve-stafetovem-slozeni/
Reagovat
blixa
Sakra, to je politicky nekorektní vyjádření :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Slozeni stafety se mi libi jak u muzu tak u zen takze parada ted uz jen pekny vysledek.
Reagovat
horska.kraslice
Me to teda trochu pekvapilo. Myslela jsem, ze Gabca i Veronika budou dolecovat (i s ohledem na nadmorskou vysku) a sance bude dana novickam.
Reagovat
vrabejka
dneska si rozhodně přivstanu hned v noci.
Chci vidět tohle: ¨
Belinda - Sharapova
Tsonga - Nishikori
Federer - Goffin
Carla - Dasha
Berdych - Bautista

Co budete sledovat vy? :)
Reagovat
sprchon
Po Bel s Mashou půjdu spát. :D Ráno pak podle toho, jak se probudím.
Reagovat
blixa
Asi tak, Bel a do hajan. Zítra nechci zaspat štafetu.
Reagovat
smazaný uživatel
nic
Reagovat
smazaný uživatel
Mě štve, že dva pro mě nejzajímavější singly (Bencic - Šarapova, Tsonga - Nišikori) jdou souběžně, tak asi začnu u Máši a pak přejdu na chlapy, doufám, že Jo nezklame a bude to top zápas. Ty další zápasy mě už moc nelákají, takže to ve 4 vidím na postel. Leda by začal na čas zápas Hewitt/Groth - Sock/Pospisil, to by taky mohlo být zajímavý.

Taky koukám, že od dvou hrají nestor Nestor a nestor Štěpánek proti Španělům :)
Reagovat
Fandina
Jestli to neprospím, tak asi to samé a ještě k tomu debly, Nestora Štěpulu, Háčka, Báru s Lucic a v mixu Háčka, Andrejku s Kubotem a Hráďu s Matkowskim a mač Kiki Tsonga proti Errani Fognini.

Ale nejvíc chci vidět Berďu a Rogera s Davidem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Agu , chci aby vypadla pak budu fandit Berdovi a Hewittovi a Radkovi
Reagovat
pockerface
A v kolik hodin asi bude hrát Roger a Tomáš. Nebo po kom půjdou na kurt? Díky
Reagovat
pockerface
Už jsem si to našel.
Reagovat
Haitik
Budu stávat rozhodně na Maruš.. :D a když Maria vyhraje, tak pak se budu modlit, aby vypadla Serena.. :DD
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, že Karlička Ausrusku konečně pořádně znechutí... ;)
Reagovat
bIbec
jak vstanu, tak juknu, co se zrovna hraje. Buď to bude dobrý nebo to bude stát za prd a zase to vypnu. Vůbec nevím, kdo ráno hraje.
Reagovat
LukasH
Prohra me neprekvapuje. Karolinina hra je sice vesmes konzistentni a se slabsima hrackama je to velka vyhoda, ale prijde mi, ze na ty lepsi proste nema hru. V zapase s Marii ve FC, kterej jsem videl nazivo, nemela proti ni nejmensi sanci. V mezihre obrovskej rozdil. Nevim, jestli se tohle nekdy zmeni...
Reagovat
sprchon
Bohužel, takhle už je to docela dlouho, od loňský Dubaje. Tam tu hru měla (nebo prostě jen byla v super formě).
Reagovat
smazaný uživatel
To říkám už rok - Berdych v sukních..
Reagovat
misa
Taky jsem si to myslel, ona je však tragická na grandslamech.
Reagovat
lars
zatim neni tragicka na GS
Lucka S nepresla pres 3. kolo singlu na GS 6 let od 2008 do 2013
Reagovat
Frick
Lucka si ale taky v tý době mohla nechat o TOP 10 jenom zdát....
Reagovat
FulnekUltras
Pokud si dostatečně nepomůže servisem, je to pak při jejím naoko "laxním" projevu pro diváka ještě horší. A ani sebelepší servis není samozřejmě všechno...
Reagovat
Frick
Na GS to prosírala i se slabšíma hráčkama.

Kdyby ne, tak na RG udělá ČF a na US Open R16... MINIMÁLNĚ!
Reagovat
blixa
Takže zítra startujeme v sestavě Evča, Lucka, Gábina, Verča. Největší favoritky asi Rusky a pokud Lucka dá stojku bez trestných kol tak i my. Jinak totální loterie, štafety nejedou v top složeních takže to bude zábavnej mazec až do konce ;-)
Reagovat
sprchon
A nebo ne. :D To právě nikdy nevíš. Ukrajinky zastřílejí čistě a je po ptákách.
Reagovat
blixa
Tak já myslím celkově, samozřejmě že někdo může ulítnou čistou střelbou ale moc to nepředpokládám.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď čtu startovku. Nepodceňoval bych Italky, všechny slušně běhají a když zastřílí, na bedně budou. U Ukrajinek je to podmíněné dobrou střelbou, běžecky to bude slabší. Němky mají taky slušnou sestavu, ale je otázka, jestli to Gössner dá bez trestného kola. Pokud jo, tak můžou vyhrát taky. U nás bude asi klíčová střelba Lucky. U Rusek je otazník Zagoruiko, tu vůbec neznám a podle webu IBU byla v SP nejlépe 26. před 5 lety. Tady byla 33. ve stíhačce. Ale neviděl bych nějaké jasné favoritky, takhle na papíře mi přijde na podobné úrovni asi 6 štafet (Česko, Německo, Itálie, Francie, Rusko, Ukrajina).
Reagovat
blixa
Nepodceňuju nikoho, právě si myslím že to bude mazec nahoru dolů po celej závod ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To si taky myslím, to je na štafetách nejzábavnější :) Bookies taky nemají zrovna jasno: Francie 3.5, Itálie 4.5, Česko 5.0, Ukrajina 5.0, Německo 6.0, Rusko 7.0, pak už odstup.
Reagovat
tommr
Jesika Malečková dnes v semifinále porazila turnajovou dvojku Stewartovou jasně 6:2 6:3 ...
Ve finále se s největší pravděpodobností střetne s nejvýše nasazenou Rogersovou, která na turnaji vyřadila Markétu Vondroušovou a Nicole Vaidišovou ...
Reagovat
tommr
tak nakonec bude Jesika ve finále nečekaně hrát s kvalifikantkou Keninovou (622). Š
Reagovat
tommr
tak nakonec bude Jesika ve finále nečekaně hrát s kvalifikantkou Keninovou (622). Š
Reagovat
marekv
Drzim ji palce, ta kvalifikantka bude nevzpytatelna, i kdyz nevime, jestli nemela Rogers nejaké zranení, bo zacala dobre a pak tusim 6 gamu za sebou projela.
Skoda jen, ze Jessika nestoji ani za expresku...
Reagovat
tommr
každopádně je to pro Jesiku velká šance na zisk zatím nejcennějšího titulu v kariéře ... :)
Reagovat
marekv
Ona uz jeden z petadvacitky ma, ale tady asi nejsilnejsi souperky :-)
Reagovat
tommr
a hlavně je to turnaj v Americe kde se evropský hráčky prosazujou jen velice těžko ...
Případná výhra by jí navíc v žebříčku posunula na pozice ze kterých je to už jen kousek k účasti na GS kvalifikaci ... :)
Reagovat
skott
Sonya je jedna z těch mladičkých Američanek, které obětovaly juniorský grandslam ve zkušenosti s profesionálkama. V Melbourne by byla velkou favoritkou. Od malička považovaná za obrovský talent a mnohokrát dostala příležitost si zahrát s největšíma hvězdama na velkých turnajích nebo exhibicích (McEnroe, Courier, Kournikova).
tady je s Kim, která s ní kdysi strávila den v Key Biscyane a prováděla jí areálem, seznomavala s Roddickem a spol. nebo imitovala tiskovou konferenci

http://i27.photobucket.com/albums/c196/belco/WTA/clijsters-sonja.jpg~original
Reagovat
tommr
to jí bylo kolik? Osm? :)
Reagovat
skott
šest:)
Reagovat
Vaslab
Jesika Malečková porazila 2.nasazenou Katerinu Stewart 6:2 6:3 a je ve finále!
V průběžném live žebříčku se tímto výsledkem posunula na 226.místo. Jen tak dál :)
Reagovat
marekv
Obrovská gratulace, suverénní vítězství !!!
Třeba se dožije i článku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Anu to bylo dost nefér, když nic nevěděla o svém trenérovi.

To byl dneska sportovní den, ..tohle a pak 3 hrozné pady Kitzbuhelu
Reagovat
Holahej
Svindalův vypadal nejhůř, ale odešel po svých, ostatní snad ochránili ty airbagy..., sítě, snad budou jen potlučeni.., to pak je vidět, prohrát, vyhrát v tenise není žádná tragédie a důvod k urážení!, hlavně, když jak se vyjádřila Caro W., další týden, další šance, žijeme luxusní život!
Reagovat
Holahej
..ochránily!
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě vypadl nejhůř Reichelta, který dopadl na záda, airbag mu zachranilmožné život, že nešel hlavo do země. Aksel mě štěsti, že se přetočil a prví pad šel na zem rukama
Reagovat
Holahej
Norský lyžař si při pádu ve sjezdu v Kitzbühelu přetrhl přední zkřížený vaz a utrhl meniskus v pravém koleni a čeká ho pauza dlouhá devět až deset měsíců.
Reagovat
Holahej
Po závodě začaly přicházet nepříjemné zprávy z nemocnice. Streitberger má přetrhané vazy v koleni, Reichelt podezření na otřes mozku. A hlavně: vedoucí muž Světového poháru Aksel-Lund Svindal kvůli zranění kolena končí sezonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se to říká - sportem k trvalé invaliditě?
Reagovat
smazaný uživatel
Vrcholovým možná...rekreačním určitě ne. A sjezdové lyžování je jeden z nejnebezpečnějších sportů vůbec, řekl bych. Zvlášť Kycbýl nebo Wengen, to je záležitost opravdu jenom pro "magory" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt škoda, ten pád vypadal dost drsně, pak odcházel po svých, tak jsem doufal, že to nebude nic vážného. Přál jsem mu celkový Globus, teď to má Hirscher prakticky jisté jak letos, tak i příští sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, nevíte někdo, ve kterém městě by měla Kim rodit. Děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě bude rodit v Londýně. Pokud by šlo o náhlý porod, těžko by to Andy stihl z Melbourne. Ale termín mají až v půlce února, takže u porodu asi bude. Přeji vše nejlepší.
Reagovat
FulnekUltras
že by RLH na Whitechapel? ;)
Reagovat
PH94
Australian open má po 6 dnech zatím návštěvnost 435 283 diváků, což je o nějakých 77 tisíc víc než bylo po 6 dnech v roce 2014 a je tedy dost možné, že bude atakovat vůbec nejvyšší návštěvnost, kterou drží US Open z roku 2009-721 059 diváků.
Reagovat
tommr
což je docela s podivem vzhledem k tomu, že tam letos pořád prší ... :)
Reagovat
lars
tak maji kryte kurty
Reagovat
misa
1. Maria 600
Tady opět zmíním mé oblíbené téma s děsivými statistikami WTA. Šarapova dosáhla 600. výhry v profi-tenisu, jsou tam ale započítané všechny zápasy včetně bezvýznamných akciček ITF. U Petry třeba počítají výhry ve Valašském Meziříčí a Wimbledonu jako rovnocenné. :) A poslední příklad: Hlaváčková 340 výher, Šafářová 386. Člověk si pak myslí, že Andrea je +/- stejně dobrá jako Lucie. Jakou mají taková čísla hodnotu?
ATP je jiná káva. Pokud oznámí, že nějaký hráč dosáhnul milníku, znamená to, že ty výhry získal v hlavních soutěžích ATP, grandslamů, OH a Davis Cupu, žádné kvalifikace, žádné challengery. Proto je loňských 500 Tomáše Berdycha vynikající úspěch.

2. Prohra Karolíny
Zdá se, že žádný větší zájem nepoutá, když se tady po její prohře objeví vždy jen pár příspěvků, žádné dlouhé rozbory... To u Petry je tomu jinak. Vyjádření K. po prohře "Ještě mám letos tři šance. Ale když budu hrát dobře na ostatních turnajích, dostanu se do top 10 a vydělám si nějaké peníze, nebude to nějaká tragédie." je hodně smutné.

3. Petra Cetkovská
Vím, že je o ní stašně málo informací, tak napíšu jejím fanouškům pár vět, které se objevily v dnešních novinách (MF má v Austrálii svého zpravodaje):
"Mateřství? Zatím mě to straší," říká Petra Cetkovská (30). "Vidím hezkou holčičku nebo hodného chlapečka a trkne mě: Jé, to by bylo fajn! Ale pak potkám uřvaného parchoše a zase jsem vyléčená." ... "Občas je toho léčení a bolesti hodně, napadá mě, že se na to vybodnu. Ale když se vrátím na kurt, zase se cítím nádherně. Fakt mám tenis ráda." Rovněž ona však tuší, že závěr kariéry už čeká někde za obzorem. "Bude to smutné, ale prostě sklopím hlavu."
Reagovat
lars
ad 2
Asi mas radost, ze vypadla a nepreskoci Lucku v zebriku
A to uvedene vyjadreni je odpovedi na otazku v rozhovoru s ni:
Čekání na grandslamový průlom trvá?
Reagovat
misa
Peníze se dají vydělat jinde než na grandslamech, že mi to na nich nejde, no a? Být jejím fanouškem, zanechám nadějí na nějaký velký titul.

Lucka nehraje a mám radost, že se ještě na chvíli udrží na nějakém žebříčkovém místě. To určitě :)
Reagovat
lars
zatim neni duvod zanechávat nadějí na nějaký velký titul. Ma pred sebou vetsinu kariery tenistky
ale zisk singl GS to letos nebude.
Reagovat
lars
Lucka by mela zacit trenovat asi v unoru
Reagovat
misa
jo, to znám ... už měla začít po Vánocích.
Reagovat
tommr
ad 2) u Karolíny nejsou takový očekávání jako u Petry takže je jen logický, že její prohry nebudí takový emoce ...
Prohlášení Petry se mi taky nelíbí - její přístup svědčí o tom, že tenisu nedává úplně všechno ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Cetka tomu dává tolik, kolik může. Ono odehrát zápas a pak se z toho půl roku léčit musí být dost na palici..
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to vyjádření Karolíny nijak nepohoršuje. Každá tenistka, když se dostane na určitou úroveň, se chce mj. zabezpečit na celý život. Těžko čekat, že řekne: "Na velké tituly nemám, tak s tenisem končím a půjdu se třeba vyučit švadlenou." Já si myslím, že pro ní bude jakýkoli posun výš hodně těžký a bude stát hodně dřiny. Už jen proto, že z celé top 20 má asi pořád nejhorší pohyb. A servis, pokud posledních x měsíců pravidelně mívá pod 60 % úspěšnost, tak není zas tak nebezpečná zbraň. Konkrétně Ekaterinu může Karolína porazit jen tak, že jí k tomu soupeřka pomůže. Ta s jejím servisem nemá problém ani když se jí povede (podobně Aga nebo Simona).

To, že prohra Petry s "no name" hráčkou (pro širší okruh fanoušků, kteří ty hráčky druhého sledu zase tolik nevnímají), se řeší víc, je pochopitelné. Bez ohledu na to, že Gavrilova žádný nýmandka není, při svém průměrném výkonu by jí Petra měla zašlapat do kurtu. Naopak Karolína narazila na svůj strop - stejně jako před rokem. Mohla hrát líp (loni s Makarovou hrála dobře), ale na výhru by to pravděpodobně stejně nestačilo.
Reagovat
Holahej
..dle zápas.statistiky měla s Makarovou 64% úspěš.1.serv., ona mít moc fanoušků nebude...z rozhovorů Karolíny...škola,.. nebavila mě, neměla jsem žádný oblíbený předmět...,..auto,..neřídím, dostala jsem několikrát auto, naposledy BMV,.. nemám řidičák..., nevím kdy si ho udělám, vozí mě máma /nikdy nepracovala/.., maturita....nic,.. věděla jsem odmala, že se budu živit tenisem..., přítel,...nemám, nechci se o někoho starat a dávat mu svůj čas..., dotaz na hobby...po chvilce přemýšlení řekne...nakupování../nic dalšího neuvedla/, soc. sítě....nemám je v oblibě, číst jak tam píší nějací úchylové....nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj vystihl jsi to proste Karolina pripada jako by ji bylo vsechno jedno nebo spis ji nic nezajimalo a tak vypada i ten jeji tenis bez emoci a bez takove bojovnosti . Potom se nelze divit , ze lidi moc nezajima.
Reagovat
FulnekUltras
včetně alergiků na tetování... ;)
Reagovat
blixa
Neboj, ona si to přečte, vykope si hrob, v něm spáchá rituální sebevraždu a v posledním záchvěvu vědomí spustí automatický zahrnovač hlínou ;-)
Reagovat
Holahej
To nehrozí, lidi ji nezajímají, její výroky jen odhalují její osobnost.., má to jednodušší než Petra, která je citlivá duše a stojí o přízeň lidí, kolikrát dá najevo své emoce na FB a nestačí se divit, co je možné.., té by nenávistníci mohli ublížit.
Reagovat
blixa
Není nad to když promluví odborník a znalec duší, který o jmenovaných tenistkách ví navíc úplný houno ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No on obsah a styl odpovědí v rozhovoru kolikrát o dotazovaném prozradí víc, než bys čekal. ;-)
Reagovat
blixa
Tak jistě, třeba to že dotyčný se prostě nechce odkrývat a pouštět si někoho do soukromí.
Reagovat
FulnekUltras
což bývá často zase jen sebeprojekce vlastního života...na druhou stranu ale určitě nejsem z těch, kdo by u Káji v další možnosti zlepšení nevěřili...
Reagovat
Holahej
Karolína svou duši odhaluje sama svými výroky a projevy.
Reagovat
Frick
Co kecáš. Jaký emoce? To, co tam naklove v 1. osobě ta její přiblblá manažerka?

Lucka - ta fakt tam dává emoce a člověk z těch jejich textů cítí to teplo. I vč. občas nějaké té pravopisné hrubice.
Reagovat
Jan
S těmi úchyly má pravdu.
Reagovat
misa
"přítel,...nemám, nechci se o někoho starat a dávat mu svůj čas"

To opravdu řekla?
Reagovat
VlS
A měla říct " nemám a jsem z toho hotová, honem mi zájemci volejte na telefon ( číslo))? To, že je to někde napsaný znamená hodně málo?
Reagovat
lars
bylo to trochu jinak:
Neprahnu po žádném chlapovi, o kterého bych se musela nějak starat a řešit ho. Na to nemám v současnosti ani čas
Reagovat
darek.vrana
Ty statistiky, to je fakt hrůza, taky jsem se po tom pídil.
Reagovat
George_Renel
Doufám, že Soukalovou na štafetu nepostaví. Dnes oproti soupeřkám navýšila náskok a je třeba vše podřídit úspěchu v celkovém pořadí.
Reagovat
Serpens
Dnes sice výsledek nic moc v kontextu celé sezóny, ale Hildebrand 27, Dorin-Habert 26 a Dahlmeier nestartuje. Vyvýjí se to nadějně.
Reagovat
Serpens
vyvíjí samozřejmě :D
Reagovat
VlS
Kaisa někde 50 nebo kolik
Reagovat
Serpens
Makarainen myslím 22, už jí to nejde. Po sezóně nejspíš ukončí kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
U Kaisy bych nebral Anterselvu jako měřítko, v neděli vynechala závod kvůli nemoci, takže určitě není 100%, v takovém stavu asi vysoká nadmořská výška taky udělá svoje. Dnešní závod navíc prakticky zabalila po zkažené 1. položce. Každopádně z boje o globus je out. A s tím koncem kariéry je to taky pravděpodobné, protože původně chtěla končit už loni a pokračovala jen proto, že se jí sezóna povedla.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nevím, ale pokud si dobře vzpomínám, tak to, že Kaisa chtěla loni končit, byla akorát spekulace novinářů, ona od začátku popírala, že by někdy něco takového říkala.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, já to loni četl na facebooku (asi na Biathlonworld), zas nějak detailně jsem to nezkoumal.
Reagovat
blixa
U Kaisy bych nic nepředjímal, klidně může vydržet až do olympiády.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic moc? 7. místo v neoblíbený destinaci je super, akorát ty 3 chyby, to je na Gabči poměry hodně...
Reagovat
Pe3k
Bez tech chyb by asi vyhrala, skoda no, ale i tak pekny zavod.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych ji postavil pak je tyden volno a Gabca i na trati vypada lepe jak minulou zastavku.
Reagovat
tommr
jj Gábina v obávaný Anterselvě nic neztratila, ale naopak si ještě dál navýšila svůj náskok ... :)
Pro zajímavost uvádím průběžnej žebříček IBU World Cupu k dnešnímu dni - po absolvování 15 závodů z celkových 26 - včetně odečtů (všem závodnicím už byly odečteny jejich dva nejhorší výsledky) ...
Čísla v kulaté závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Gabrielu Soukalovou ...
Čísla v hranaté závorce jsou bodový odečty (a jsou to vlastně i bodový rezervy) ...

1. Soukalová 613 [66]
--------------------------------------------
2. Dorin Habert 547 (-66) [44]
3. Wierer 527 (-86) [37]
4. Hildebrand 520 (-93) [36]
5. Dahlmeier 485 (-128) [0]
6. Makarainen 466 (-147) [13]
7. Pidrushina 440 (-173) [0]
8. Eckhoff 437 (-176) [9]
9. Vítková 414 (-199) [20]
10. Podchufarova 412 (-201) [11]
...

Gábina zůstává i po odečtení dvou nejhorších výsledků jasně v čele i když se její náskok trochu ztenčí.
Její šance na zisk Velkýho Glóbusu je letos poměrně velká.
Největší hrozbu pro ní stále představuje Dorin Habertová a nově i Wiererová. Dvě nejobávanější soupeřky - Dahlmeierová a Makarainenová - už naopak trochu odpadly ...
Reagovat
misa
ŠÍLENÉ!!!
Reagovat
blixa
Naopak, super !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz nam dorazil i Biatlonovy zebricek :)))
Reagovat
Holahej
...není lepší nechat to na ní...závod je nejlepší trénink /zvlášť ta střelba v závodním rytmu/, může pak zvolnit, vynechat trénink, dle svého fyzického stavu.., spíš jí dát na finiš, protože v případě pokažení některého úseku, nemusí jít dle vývoje na doraz, jinak.. kdy naposledy vyhrál nějaký český sportovec světový pohár v lyžařském sportu? Byl by to velký úspěch, ale těch závodů je ještě mnoho, Gábi bude pod čím dál větším tlakem, střelba je pak mnohem těžší a vyhrávají holky s nulami /nebo ty, co nejlépe zastřílí/, držím palce a přeji hodně štěstí plus jeho přídavek za pech a svlečení ze žluťáku /rozlomená puška, plus následná diskvalifikace pro další závod/ v minulém roce!
Reagovat
smazaný uživatel
Už v předminulém :-) Dávno zapomenuto. Tehdy Schemp jel s Hoferem mrtvý závod.
Reagovat
EllNino
sUAI PARÁDNÍ :)
Reagovat
bIbec
doufám, že to tam Shuai Zhang vyhraje celé.
Reagovat
Haitik
Jj!! Taky doufám.. :-) a pak ještě i FO, aby měla bilanci na GS 14:14.. :D
Reagovat
sprchon
To by ovšem ohrozila postavení našich hráček v žebříčku, dokonce si myslím, že by v případě těchto výher naše hráčky předběhla. :( :D
Reagovat
lars
to by musela porazit Baru
Reagovat
George_Renel
Taky vám připadne, že když se Madison usměje, vypadá jak sestra Jirky Veselého? .-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohli by si dát spolu mix
Reagovat
EllNino
joo :) :) to jsou sourozenci jako řemen :D
Reagovat
VlS
A teď si představ, že by spolu měli děti :-)
Reagovat
George_Renel
Ty by měly plnou hubu zubů nejen nahoře, ale i dole. ;-)
Reagovat
bIbec
to by byly roztomilý hříbátka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně Madison připomíná biatlonistku Lauru Dahlmeier :)
Reagovat
blixa
No nevím, Laura je za groš kudla kdežto Madison je za groš metrák :D
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, jestli jsem tu uz nepsala - kdyz jste obdivne pocitali Lauriny shyby v busu.. :-) Nejsou jen tak, docetla jsem se, ze je vyborna (horo)lezkyne.
Reagovat
blixa
Jojo, víme ;-) Tedy přesněji ona je spíš skálolezkyně. Nechodí osmitisícovky ale leze ty pekelně obtížné skalní stěny.
Reagovat
smazaný uživatel
ma to proste v pazi.. :-))
Reagovat
VlS
Tak to musí mít i odvahu, na to by mě nikdo nedostal ani pásákem
Reagovat
sprchon
Tmavší sestra Laury Dahlmeierové. :)
Reagovat
VlS
Tak Ana padla. Monty utírá slzy, ale Ana dělala trochu nepochopitelný chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
tak standardni situace to zrovna nebyla, ale ona je dela bezne..
Reagovat
VlS
To je pravda, ale jak vyrobila pro soupeřku 1. MB, to jsem fakt koukal ;-)
Reagovat
FulnekUltras
sice jsem to neviděl, ale v dané situaci se tomu vůbec nedivím...
Reagovat
EllNino
No nic, tak gratulace Maddie :( ...
Reagovat
milik254
2014 byl asi poslední dobrý rok Any:-( Loňské RG pouze labutí píseň.
Reagovat
milik254
Ale protože je mi ta Američanka dost nesympatická, fandím Aně...
Reagovat
milik254
Njn, takhle to dopadá, když někomu fandím, no
Reagovat
EllNino
Ano :(
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodnuto podle mě ještě není, Madison je občas na podání dost marná...
Reagovat
sprchon
Ne! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo :)
Reagovat
Haitik
Ty nadhozy Any, to je něco šíleného..
Reagovat
EllNino
čím dál horší ...
Reagovat
smazaný uživatel
je rozhozena situaci, to ji samozrejme vubec nepreju..
Reagovat
smazaný uživatel
se snad jeste capne, stale je to jen jeden brejk.. :-)
Reagovat
EllNino
Ano zaber ! A drž !
Reagovat
smazaný uživatel
Babiše moc nemusím, ale zaber Ano!
Reagovat
mahycek
Nechci Ivanovičové uškodit, ale jaká jsou pravidla? Když odejde a třeba Keysová chce pokračovat. Nehrozí diskvalifikace? Nebo, na jak dlouho se může utkání přerušit a z jakých důvodů? Vím, že kvůli dešti a medical time 3 minuty, ale co dalšího?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, myslim si, ze jsou situace, kdy asi nema fakt smysl koukat na nejaka pravidla, a rozhuduje tu nejaky normalni lidsky cit.

Ale mozna chapu kam miris, nebot cela pozornost je v tu chvili zamerena na Anu, jasne ze ji neni hej, ale pro tu Madison to asi take nebude nejaky ten vnitrni svatek...tezky zapas urcite pro obe. Takze si myslim, ze prave proto asi nema smysl tady nejak hledat pravidla.
Reagovat
EllNino
Jedem Ano !
Reagovat
Jan
Se divím, že ještě nezkolaboval Kotyza :) Má tuhý kořínek :)
Reagovat
rusedski
:)
Reagovat
FulnekUltras
Tohle mě taky hned napadlo ;), ale nějak teď nemám období s těmito věcmi srandovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi už to neuvidím, ale bude to pro Aničku strašně těžké dohrát. Nedokážu si představit, jak se teď musí cítit. A zrovna, když se jí dařilo... :(

Jinak věřím, že sem můžu zkopírovat, co Sonja (dříve častá uživatelka TP) napsala na Twitter, protože s tím naprosto souhlasím...
"It's horrible situation for Ana but much worse for Kim. She's expecting child any day now and her father collapsed, that's terrible...:("
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě, že Andy snad nemá info, jinak by byl schopný to jebat ještě víc než do teď.
Reagovat
lecbych
zdravim LFC
Reagovat
lecbych
myslim, ze to ana skrecne
Reagovat
EllNino
taky myslím...
Reagovat
smazaný uživatel
nebude skreč
Reagovat
wfcollapse
za 10 minut pokracuji
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to neskrečne, už právě kvůli němu. Ale otázka je, jak se dokáže na zápas zkoncentrovat...
Reagovat
lecbych
ana na to bude myslet pri zapase, takze jestli nebude ok, tak nema cenu hrat a skrecne
Reagovat
Vojtiik
taky myslím, že pokud ji to nepůjde, tak skreč
Reagovat
smazaný uživatel
kousne se a bude to chtít vyhrát pro nej
Reagovat
lecbych
nebude mit chut vyhrat, bude myslenkama jinde a tenis jde hrat jen s cistou hlavou, jak tam je nejakej sprajc, tak nebude hrat dobre a bude se trapit
Reagovat
smazaný uživatel
Připomíná mi to tehdejší zápas Samprase tuším s Courierem? v den, kdy měl nějakej vážnej problém jeho trenér (později zemřel). Pete se při zápase i rozbrečel, ale bylo vidět, že právě pro něj, pro trenéra to chce vyhrát. Vyhrabal se tehdy myslím z 0-2 na sety.
Reagovat
lecbych
vzpominam si na to, bylo to hodne emotivni. pete sampras a jim courier, vcera jsem je vzpominal jejich hra servis volej.
Reagovat
lecbych
jeste doplnim, ze zde byl videt rozdil mezi muzskou a zenskou psychickou odolnosti. Sampras to zvladnul, hral jak z partesu, ta udalost ho motivovala pozitivnim smerem, kdezto u any to pak prasklo a nedothala to do konce. i tak oba zapasy jsou zapsany do historie zvlastnim pismem, skvely bitvy, skvely emoc, tenisovy pribeh.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bylo to ČF Austalian Open 1995. Skutečně památnej zápas. Great Pistol Pete!
Reagovat
smazaný uživatel
Peta jsem velmi obdivovala a mam ho rada stale, ale co naopak nesnasim jsou reci. Rozdily mezi muzskou a zenskou psychikou skutecne existuji, ale rozhodne nespocivaji v tom, ze muzska nejakou nahlou a emocne narocnou udalost pri zapase vzdycky bravurne zvladne a zenska vzdycky absolutne nezvladne.. ;-)
Reagovat
Holahej
...proto se některým hráčkám nelíbí pravidlo a trenéra by si nezavolaly.., kdy trenér na WTA může na kurt, chtějí, aby platily stejná pravidla na WTA i ATP, takhle to vypadá, že jsou hloupé husičky, nedokáží si nic vyhodnotit a musí jim chodit někdo radit, muži to nepotřebují a dokáží to sami...
Reagovat
FulnekUltras
Někdy je ženská reakce na krizovou situaci opravdu zcela odlišná než by si leckdo "teoreticky" pomyslel - a často dokonce i mnohem akceschopnější...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist