Ze Sydney se odhlásili oba nejvýše nasazení Francouzi Tsonga a Gasquet

5. 1. 2013, 01:18
Aktuality 0
Generálka na Australian Open - turnaj ATP 250 v Sydney - přišla o oba nejvýše nasazené Francouze. Po zraněném Tsongovi se odhlásil také Richard Gaquet, který se omluvil z osobních důvodů. K tomu je nejistý start Johna Isnera.
Richard Gasquet a Jo-Wilfried Tsonga (2010)

Jo-Wilfried Tsonga včera na Hopman Cupu nedohrál zápas kvůli bolestem třísel a podle očekávání se odhlásil i z nadcházejícího turnaje v Sydney, kde měl plnit toli nasazené jedničky. 

Ředitel turnaje Craig Watson pak řekl, že se Tsonga odhlásil kvůli zranění levého kolena. "Tsonga bohužel v Perthu utrpěl zranění levé kolenní šlachy a byl donucen se ze Sydney odhlásit. Přejeme mu brzké uzdravení a všechno nejlepší pro úspěcné Australian Open."

Další nepříjemná zpráva pořadatelům dorazila z Dauhá, odkud poslal svou omluvenku také Richard Gasquet. Šestadvacetiletý Francouz, kterého dnes v Kataru čeká finále proti Davyděnkovi, se omluvil z osobních dúvodů.

Nejvýše nasazeným by tak měl být Američan John Isner, ani jeho start ale není jistý, neboť i on není stoprocentně zdravý. Z Hopman Cupu ve čtvrtek odstoupil kvůli zranění kolena. 

V Sydney, kde hlavní soutěž odstartuje v pondělí 7. lednaa los proběhne dnes ráno, by se měli představt Gilles Simon, Andreas Seppi, Fernando Verdasco, Florian Mayer, Grigor Dimitrov, Bernard Tomic, Gael Monfils či Radek Štěpánek, jenž minulý týden vynechal turnaj v Brisbane kvůli infekci v oku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist