Zotavující se Nalbandian má dceru Sossie

29. 5. 2013, 08:22
Aktuality 4
Jednatřicetiletý Argentinec David Nalbandian, jenž se v současné době zotavuje z operace kyčlí a ramena, se stal otcem. Jeho o dva roky starší partnerka Victoria Boschová mu v noci z pondělí na úterý v Cordobě porodila dceru, které dali jméno Sossie.
Profily hráčů
David Nalbandian

Narození dcery je pro bývalou světovou trojku Nalbandiana velkou radostí, kterou si v současné době nemůže dělat na kurtech. Argentinský tenista totiž vynechal už třetí grandslamový turnaj po sobě, nestihne ani Wimbledon a ohrožen je i start na US Open.

David NalbandianNalbandian hrál naposledy v březnu v Miami, v dubnu pak v Barceloně podstoupil operaci kyčlí a pravého ramena. Nejpozději se chce vrátit v září, kdy Argentinu čeká semifinále Davisova poháru proti českým tenistům v Praze.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
Fandina
k radostné události. Ať to roste a všem se daří a Nalbo přeji brzký návrat na kurty.
Reagovat
Heather_Fedex
doufam, ze mala sossie nebude stejny vztekloun jako jeji otec ;)
Reagovat
seshitec
:)
Reagovat
VlS
Líbí se mi, že MU porodila dceru, sobě asi nic. David mi trochu ćhybí, poslední blázen ražení jako Mc Enroe. No, snad se dobře uzdraví, ale z rekonvalescence na semi DC, je to reálné?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist