Zraněná Heninová se letos na kurtech už neobjeví

18. 8. 2010, 20:32
Aktuality 0
Belgická tenistka Justine Heninová se už letos na kurtech neobjeví. Bývalá světová jednička, která se na okruh WTA vrátila po rok a půl dlouhé pauze letos v lednu, si doléčuje zranění pravého lokte, jež si způsobila ve Wimbledonu.
Justine Heninová

Osmadvacetiletá Heninová na svém webu uvedla, že s tréninkem začne nejdříve v říjnu, aby se připravila na novou sezonu. "V minulých dnech jsem podstoupila několik vyšetření. Zranění se hojí, ale bohužel pomalu, takže musím být trpělivá," uvedla rodačka z Lutychu. 

Heninová se zranila po pádu na londýnské trávě, při němž si v lokti natrhla vazy. Vítězka 43 turnajů včetně sedmi grandslamových původně pouze vyloučila svou účast na US Open, nyní se musela vzdát celého zbytku sezony.

Po letošním návratu vyhrála Heninová turnaje ve Stuttgartu a v Hertogenboschi. Na grandslamech bylo jejím maximem finále v Austrálii, na Roland Garros a ve Wimbledonu vypadla v osmifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist