Zraněná Safinová nebude hrát v Brisbane

11. 12. 2009, 09:16
Aktuality 4
Ruská tenistka Dinara Safinová odřekla účast na úvodním turnaji sezony v Brisbane. Nedávnou světovou jedničku stále trápí bolavá záda, kvůli kterým musela vzdát první zápas Turnaje mistryň v Dauhá.
Profily hráčů
Dinara Safinová

"Safinová se moc těšila, že letos bude hrát v Brisbane, a je velká škoda, že nebude včas v pořádku," litoval ředitel turnaje Steve Ayles. "Vím, že se snažila turnaj stihnout, ale čas ji porazil, stále podstupuje léčbu," dodal.

Mluvčí australského tenisového svazu jen oznámila, že Ruska zůstává přihlášena do Sydney i na Australian Open.

Safinové poslední zápas sezony trval jen 13 minut, poté v slzách musela podat ruku Jeleně Jankovičové, neboť jí bolest zad nedovolila dál pokračovat v utkání základní skupiny Turnaje mistryň. Tím přišla o pozici světové jedničky, která nyní patří šampionce z Dauhá Sereně Williamsové.

Organizátoři turnaje v Brisbane i přes neúčast Safinové mají pro diváky dostatečně lákavé startovní pole včetně Belgičanek Kim Clijsterové a Justine Heninové. Ta se na kurty vrací po více než roční přestávce.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
No, myslím, že se na to Dinára jednoduše vy*srala, prostě si chce jenom prodloužit prázdniny, proč taky ne, že???:-)) Bárný, prosím, nereaguj!!!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To musí být asi opravdu nějaké extra závažné zranění, jelikož i s Anou Ivanovič to vypadalo na konci sezony nahnutě, ale zatím o žádném odřeknutí účasti nemluví.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fuk ta štěrbina stejně hrát neumí !
Reagovat
skott
Odreknout ucast vic nez tri tydny pred zacatkem turaje? To muze znamenat jen jedine - problemy jsou vaznejsi, nez se zdalo...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist