Zraněný loket Krejčíkové se lepší, termín návratu zatím nezná

1. 4. 2022, 10:12
Aktuality 24
Zraněný loket tenistky Barbory Krejčíkové se zlepšuje, ale zatím není jasné, kdy se vrátí na turnaje. Obhajobu titulů ve dvouhře i čtyřhře na grandslamovém Roland Garros, které začne v polovině května, by její současné problémy ohrozit neměly. Neplánované volno uprostřed sezony věnuje aktuálně čtvrtá hráčka světového žebříčku výchově svého štěněte.
Profily hráčů
Barbora Krejčíková (© AFP)

Krejčíková hrála naposledy v únoru na turnaji v Dauhá. Kvůli zranění odstoupila těsně před turnajem v Indian Wells, kde měla být nasazenou jedničkou, a vynechala i podnik v Miami. Aktuálně může hrát jen levou rukou, ale její zdravotní stav se lepší.

"Já doufám, že to vypadá dobře. Zranění se mi zlepšuje, to jsem ráda. Akorát ještě nevím přesně, kdy začnu hrát. Potřebuje to víc času, aby to bylo stoprocentní a aby se mi to nevracelo," řekla v rozhovoru pro Hitrádio City Brno.

O své účasti na pařížské antuce, kde loni šokovala triumfem ve dvouhře, momentálně nepochybuje. "Věřím, že to stihnu, že začnu hrát dřív," uvedla olympijská šampionka z Tokia. Tráví čas doma v Ivančicích a stará se o své štěně. "Díky tomu, že jsem zraněná, tak s ním trávím víc času, učím ho povely a základní věci. Docela nám to jde," dodala šestadvacetiletá Češka.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

24
Přidat komentář
Mony
Stačí, když se nějaká výuka nebude steneti líbit, a bude mít ukously 2.loket
Reagovat
blixa
Psala. že má doma štěně a ne mládě tygra ... smilesmile
Reagovat
Mony
To by ses divil
Reagovat
blixa
Čemu ? smile
Reagovat
Mony
jak dovede štěně kousnout
Reagovat
blixa
smilesmile Víš kolik štěňat mi prošlo rukama ? To ho musíš naučit, že do lidí se nekouše smile
Reagovat
Mony
mně ne, já psy nemám, ale tátu jeho pes pěkně porafal
Reagovat
blixa
Pak ovšem tatínkovi pes do péče nepatří. Pokud tě porafe vlastní pes, tak jsi musel v práci s ním spáchat hodně hovadin.
Reagovat
Mony
to určitě ne
Reagovat
blixa
Jasně, může za to chudák pes. Bože kriste .... smile
Reagovat
bardunek666
Psi jsou hrozné bestie
Reagovat
blixa
Ne, psi rozhodně ne. Lidi jsou hrozné bestie ...
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
Fandina
My měli dost pejsků a musí potvrdit, že nekousali. Jen si pamatuji na jednoho, který jednou chytl za nohu mého bráchu. Ten přijel domů a s pejsanem se naznali, nějak se ohnal a on ho stiskl dole na lýtku. Ale pak už spolu kámošili. Byl to takový ořech, který se k nám nějak zvláštně zatoulal a měli jsme ho doma asi rok a půl ještě s dvěma dalšími. A pak jednou šel můj táta se psi po ulici a najednou slyší, proboha, to je náš jméno už si nepamatuji. A to byl pán z vesnice asi tři km vzdálené a svého pejska poznal. Řekl, kde bydlí a brácha ho pak naložil do auta a odvezl ho tam. Pejskek fakt dům poznal a bylo to.
Reagovat
Fandina
Pejsek poznal dům i své původní pány.
Reagovat
Fandina
s psy
Reagovat
tommr
FO možná stihne, ale na obhajobu singlovýho titulu může rovnou zapomenout. Je vyloučený aby se po tak dlouhý zdravotní pauze dostala do takový formy aby mohla na obhajobu reálně pomýšlet. Spíš se dá čekat vypadnutí už v prvním nebo druhým kole ...
Obhájit by mohla vzhledem k menší konkurenci jedině deblovej titul, ale to nebude záležet jen na ní. Zraněná je totiž i Katka Siniaková a zatím jsem nikde nečet jak na tom vlastně je ...
Reagovat
vergus
Tak obhajoba by byla i tak dost nereálná, neboť poslední ženou, které se to podařilo, byla Henin v roce 2007
Reagovat
Marduch
když je hráčka v nejlepší formě a má dobrej los, může jít být u zadku, kdo obhájil naposled. Nepleť si to s pravděpodobností sněžení na prvního máje.
Reagovat
makro99
Když už tak na apríla... to zdůvodnění nebylo úplně vhodně zvolené :) nicméně to konstatování v úvodu bylo, je a bude výstižné..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teda nevím, nechci bejt kverulant, ale na 1.máje moc často sněžit nebudesmile
Reagovat
JohnB
Pár soupeřek možná svými medicaly rozladí a osmifinále udělá...
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
GaelM
S obhajobou titulu v singlu se stejně nedalo moc počítat. Bára měla na posledních velkých turnajích výkyvy, které se s GS titulem neslučují (viz QF AO 2022). Realistický cíl pro letošní sezónu je zuby-nehty udržet top10 a zkompletovat kariérní GS v deblu na US Open - to by byla paráda!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist