Zraněný Veselý má stále bolesti. Letos se už na kurty nevrátí

20. 10. 2022, 12:34
Aktuality 7
Jiří Veselý ukončil kvůli zranění stehna sezonu. Devětadvacetiletý rodák z Příbrami, kterému patří 101. místo ve světovém žebříčku, se potýká od jara se svalovými potíži a chce se nyní připravit na příští ročník. Bývalá česká jednička o tom informovala na instagramu.
Profily hráčů
Jiří Veselý (© Instagram)

"Upřímně jsem stále doufal, že se mé zranění vyléčí. Bohužel jsem musel letošní sezonu ukončit a dát svému tělu potřebný čas se dát zdravotně dohromady," napsal Veselý.

V únoru se dostal na turnaji ATP v Dubaji do finále. O dva měsíce později si však natrhl úpon zadního stehenního svalu a zranění si obnovil během červencového turnaje v Newportu. Poslední duel odehrál v srpnu na US Open, poté se omluvil i z účasti v baráži Davis Cupu.

"Ačkoliv dělám všechno možné, po větší zátěži mám stále bolesti a nehojí se to podle plánu. Udělám vše, abych byl připravený na novou sezonu," dodal Veselý.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Dalsi ztrata - Lehecka...:(
Reagovat
Vlk-v-trave
take ve Stockholmu...

Duel Denis vs. Vlk se konat nebude. Je videt, ze ten Stockholm je pro Vlka vic atraktivnejsi nez Florencie, asi to bude tou peknou prirodou a obrovskym prostorem se probehnout...

Kazdopadne velka ztrata pro turnaj.

Doufejme, ze se nam Vlk nekde neztrati ve svedskych hvozdech a Denis toho Minotaura porazi:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Nez prijde travarska sezona, tak se snad dostane zpet do formy.
Reagovat
Alien
Tak to je obrovská a pro nás věrné fanoušky Jirky velice bolestivá ztráta! Dej se chlape do kupy a vrať se ještě silnější!
Reagovat
aligo
No je pravda že po Covidu se vrátil pěkně silný... Ukázkový Covidbatůžek smilesmilesmile
Reagovat
frenkie57
On kdyby, hroch jeden, shodil 10-15 kilo, tak by mu ty úpony možná přestaly praskat. Jenže on, jak se někde svěřil, moc rád papá.smile
Reagovat
aligo
Důchod klepe na dveře a Jirka, ani při nejmenším, vůbec nenaplnil svůj potenciál.....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist