Zranil jsem si při hraní na Playstationu, píše Murray na Twiteru

29. 10. 2010, 15:50
Aktuality 13
Andy Murray je zraněný. Alespoň to sám tenista píše na svém Twitteru. Jeden z nejlepších tenistů současnosti si prý před vyvrcholením sezony namohl šlachy v zápěstí, když hrál fotbal na Playstationu.
Profily hráčů
Andy Murray

"Právě jsem s Vallardem prohrál zápas v novém vydání Pro Evolution a myslím, že jsem si zlomil ruku!" píše na svůj Twitteru čtvrtý hráč světa Andy Murray. "Po skončení hry jsem si ruku ihned ledoval."

Podle britského deníku Daily Express má nejlepší britský tenista současnosti namoženou šlachu v zápěstí.

Třiadvacetiletý Murray tráví poslední dny ve Skotsku. Včera šel za svědka svému o rok staršímu bratrovi Jamiemu, který se oženil s Kolumbijkou Alejandrou Gutierrezovou, jež studuje v Londýně. Svatba se konala v blízkosti Dunblane, rodiště bratrů Murrayových.

"Ruka Andyho trochu bolí, ale tenisová sezona je téměř u konce. A jak sám řekl, nic mu nezabrání v tom, aby se mohl zúčastnit bratrova velkého dne," citoval deník Andyho kamaráda ještě před svatebním obřadem.

Andy Murray by měl příští týden ve Valencii obhajovat titul, kam on i jeho bratr Jamie přijali divokou kartu do čtyřhry. Následně šampiona ze Šanghaje čeká Masters v Paříži a na závěr roku Turnaj mistrů v Londýně.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ufff, musim si take davat pozor pri hrani fotbalu. Je dobre, ze to oznamil celemu svetu-alespon zachrani lid pred spoustou zraneni. Obdivuji ho.
Reagovat
smazaný uživatel
A připadá vám normální, že musí hned všem říct na Twitteru, jaký je střevo? Podle mě už to hraničí s určitou formou závislosti na těhle sociálních stračkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude prvni ani posledni, tak mlc! Beztak i ty jsi jednim z onech zavislaku, kazes vodu, pijes vino.
Reagovat
smazaný uživatel
Laskavě mě neurážej a dál si na Facebooku flirtuj s nadrženýma dvanáctiletýma holčičkama. Já Facebook ani Twitter nemam, a taky žiju.

Na tobě je ale vidět, že závislý jsi a měl by si s tím něco udělat, protože už přes měsíc si všímám tvojí abnormální agresivity.
Možná právě Facebook ti dodává tolik potřebné virtuální sebevědomí, když to v realitě nejde viď?
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem te urazil? Ja nepouzil urazlive slovo a to: strevo. Nepocitaje dalsi urazliva slova v Diskuzi, ze kterych mi je na bliti. Zamet si pred svym prahem, fnukno. Facebook nemam, na Twitteru jde vycist spousta zajimavych informaci o hracich. Mozna bys byl uspesny sazkar, kdybys tam obcas mrkl.
Reagovat
smazaný uživatel
Narozdíl od tebe se za úspěšného sázkaře mohu označit.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Pozor neco nechutne velkeho a skaredeho ti roste z hlavy, aha ego. :-) Kdyby to byla alespon pravda a sam jsi tomu veril.
Reagovat
smazaný uživatel
zase si mě slovně napadl. Nemá cenu se s tebou hádat, když už přes hodinu sedíš u počítače a každou minutu obnovuješ tuto stránku, aby si mi mohl hned odpovědět. Já mam jiné věci na práci.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdy si ze dne vyhradim chvilku abys se mohl kochat lidmi jako ses ty. Kdybys nebyl hnup, nemusel by ses potykat s takovymi reakcemi druhych. Zamysli se. Vzdy neni chyba u druhych.
Reagovat
smazaný uživatel
Laskavě si přečti svojí první reakci na můj komentář.
Chyba je u mě jo?

Mě tihle lidé, jako seš ty fascinují. V reálném životě nic nezmůžou, tak si to na internetu ventilují, protože nikdo neví, kdo za tim počítačem sedí. A jestli se chováš stejně i v reálném životě, tak se nedivím, že si sám a musíš každou chvilku koukat na komentáře na tenisportálu, aby sis s někým popovídal a ani to ti nejde. Trocha slušného chování nikdy neuškodí, ale od tebe sem to ještě nikdy neviděl. Tuhle diskusi končim, protože nemá cenu se s tebou dohadovat. Vypínam počítač a jdu mezi lidi, kteří mě mají rádi a můžu se na ně spolehnout. Takové na internetu nenajdeš, a kdo tohle nepochopí, bude stejně nervózní a agresivní sedět u počítače jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Zarazi me ze kazes o tom kdo kde sedi za pocitacem, pritom ty jsi zde kazdy den minimalne 12 hodin. Kdykoliv sem prijdu, ses tu ty a nadavas vetsinou v diskuzi jako dnes. Prosimte nepoucuj me, kdybych na internetu hledal neco jineho krome informaci, neco pro to delam. Jenze ja si pouze delam srandu z takovych jako ses ty. Tva naivita me zarazi. Zrejme jsi jeste nedospel, k cemuz me vede vicero indicii.
Reagovat
smazaný uživatel
proboha tolik překlpů... kterej tragéd to psal? že by Luboš zabloudil?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist