Zvonarevová prolétla do čtvrtfinále, Kučová vzdala zápas

21. 7. 2011, 17:53
Aktuality 0
Za pouhých 42 minut postoupila v Baku do čtvrtfinále turnajová jednička Věra Zvonarevová. Její soupeřka Kristína Kučová skrečovala zápas za stavu 6-0 3-0 pro favoritku.
Vera Zvonarevová

Zatímco její první soupeřka v Baku ji nečekaně prověřila, s Kristínou Kučovou neměla turnajová jednička Věra Zvonarevová nejmenší problémy. V úvodním setu nechala favoritka Slovenku uhrát jen deset míčů a nadělila jí 'kanára'. Podobně vstoupila Zvonarevová i do následující sady, kdy vyhrála sedmý a osmý game v řadě. Až za stavu 0-2 Kučová Rusku pozlobila, svůj první brejkbol ale neproměnila a následně po 42 minutách hry z utkání odstoupila.

Druhá nasazená tenistka turnaje Anastasia Pavljučenkovová dnes chtěla proti další Rusce Jeleně Bovinové napravit dojem z posledního zápasu, ve kterém udělala 25 dvojchyb. Do utkání s kvalifikantkou ale vstoupila hodně nekoncentrovaně: rychle prohrávala 0-3 a musela navíc odvracet další brejkbol své soupeřky.

Bovinová se však z náskoku dlouho neradovala. Pavljučenkovová zpřesnila hru, srovnala na 4-4, znervóznělá Bovinová pak znovu přišla o podání a set ztratila poměrem 4-6. Ve druhé sadě už Pavljučenkovová na kurtu dominovala a svou krajanku vyprovodila 'kanárem'.

Jedinou nasazenou hráčkou, která dnes nezvládla svůj osmifinálový duel, byla turnajová čtyřka Jekatěrina Makarovová. Ta doplatila na lepšící se formu Ukrajinky Kateriny Bondarenkové, proti které ani napotřetí neuhrála ani set.

Výsledky - Baku (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Zvonarevová (1-Rus.) - Kučová (Slov.) 6:0, 3:0, skreč, Pavljučenkovová (2-Rus.) - Bovinová (Rus.) 6:4, 6:0, K. Bondarenková (Ukr.) - Makarovová (4-Rus.) 6:1, 6:4, Tatišviliová - Mikadzeová (obě Gruz.) 7:6 (7:4), 6:3.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist