Amritraj Prakash

Amritraj Prakash

40
muž
Indie
Datum nar.:
2. 10. 1983
Výška:
188 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 154.
čtyřhra: - / 119.

Hernych je ve čtvrtfinále i v Newportu, chystá se na Hewitta

ATP NEWPORT - Jan Hernych na trávě v americkém Newportu porazil ve třech setech dvacetiletého Jacka Socka na druhém turnaji po sobě postoupil do čtvrtfinále. V něm vyzve bývalou světovou jedničku a loňského finalistu Lleytona Hewitta.

Nasazený Němec Becker na trávě v Newportu selhal

ATP NEWPORT - V americkém Newportu začal poslední turnaj sezony hraný na trávě. Už v úvodním kole vypadl čtvrtý nasazený Benjamin Becker, který ve třech setech nestačil na domácího Brendana Evanse.

V Newportu vyhrál obhájce titulu Santoro

ATP NEWPORT - Francouzský tenista Fabrice Santoro obhájil titul z travnatého turnaje v Newportu. Ve finále přehrál překvapení turnaje Inda Prakaše Amritraže 6:3 a 7:5. Pro pětatřicetiletého veterána to byl šestý singlový triumf v kariéře. Soutěž deblistů vyhrál domácí pár Mardy Fish s Johnem Isnerem.

Gasquet si zahraje první letošní finále

ATP STUTTGART / GSTAAD / NEWPORT - Na antuce v německém Stuttgartu na čistě argentinské finále nedojde. Prvním finalistou se stal druhý nasazený Richard Gasquet z Francie, který se o letošní premiérový titul utká s Del Potrem z Argentiny. Ve švýcarském Gstaadu je znám zatím pouze jeden finalista - Rumun Hanescu dokázal vyřadit domácí nasazenou jedničku Stanislase Wawrinku.

Na antuce se favoritům dařilo

ATP STUTTGART / GSTAAD / BASTAD / NEWPORT - Na turnajích okruhu ATP se dnes hráli většinou zápasy druhých kol a v nich se favoritům na antuce vesměs dařilo. Z nasazených hráčů vypadli pouze Bolelli ve Stuttgartu a Karlovič s Kieferem ve Gstaadu. Na trávě v Newportu už o překvapení nebyla nouze, poprvé v kariéře se do semifinále dostal Ind Amritraž.

Rosol vzdoroval Gasquetovi, Berdych porazil Johanssona

ATP STUTTGART / GSTAAD / BASTAD / NEWPORT - Český tenista Lukáš Rosol po včerejší premiérové výhře na okruhu ATP dnes narazil na světovou patnáctku Richarda Gasqueta. Rosol sice dokázal úvodní sadu vyhrát v tie-breaku, ale další dva sety už patřili jednoznačně francouzskému hráči, který je obě získal v poměru 6-2. Ve Stuttgartu však ještě zůstává Jan Hernych, který v pavouku nahradil Rafaela Nadala. V Bastadu se mezi nejlepších osm dostal Tomáš Berdych.

Indičtí tenisté se vzbouřili. Nechtějí Paese

Velké napětí je v těchto dnech v daviscupovém výběru Indie. Hráči druhé nejlidnatější země světa odmítají hrát, dokud bude kapitánem Leander Paes. Deblový specialista prý narušuje morálku v týmu a má špatný vliv na výkony hráčů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist