Beck Annika

Beck Annika

30
žena
Německo
Datum nar.:
16. 2. 1994
Výška:
170 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 37.
čtyřhra: - / 84.

Životní priority se změnily. Becková ukončila kariéru a chce být lékařkou

Bývalá 37. hráčka světa Annika Becková rok po svém posledním soutěžním zápase ukončila profesionální kariéru. Německá tenistka se tak rozhodla v pouhých 24 letech, neboť se prý změnily její životní priority. Soustředit se chce na studium medicíny.

Krejčíková v Bukurešti neudržela vedení proti Alexandrovové

WTA BUKUREŠŤ - Barbora Krejčíková skončila na antukovém turnaji WTA v Bukurešti znovu po roce hned v prvním kole. Česká tenistka v něm stejně jako loni neudržela nadějné vedení, letos podlehla Rusce Jekatěrině Alexandrovové.

Krejčíková si poprvé v kariéře zahraje čtvrtfinále turnaje WTA. Postupuje však po ošklivém pádu Siegemundové

WTA NORIMBERK - Barbora Krejčíková si poprvé v kariéře zahraje čtvrtfinále na okruhu WTA. Životní úspěch na turnaji WTA International v Norimberku ale rozhodně slavit nemůže. V prvním kole jí vzdala Alexandra Cadantuová a dnes v boji o čtvrtfinále Laura Siegemundová. Favorizovaná domácí hráčka si za stavu 6-4 5-5 ve svůj prospěch při pádu ošklivě zranila koleno a musela být z kurtu eskortována na nosítkách.

Vondroušová v Bielu vyřadila Beckovou a je poprvé ve čtvrtfinále! Postupuje i Strýcová

WTA BIEL - Markéta Vondroušová prožívá ve švýcarském Bielu nejlepší turnaj své kariéry. Na tamním podniku WTA International dnes ve druhém kole po výborném výkonu porazila 6-1 6-3 favorizovanou Anniku Beckovou z Německa a poprvé v kariéře si zahraje čtvrtfinále akce WTA. V něm ji čeká české derby s Kristýnou Plíškovou.

Halepová se v Petrohradu dočkala druhé letošní výhry

WTA PETROHRAD - Simona Halepová se na turnaji WTA Premier v Petrohradu dočkala druhé letošní výhry. Ve druhém kole porazila v kvalitním zápase 6-4 7-6 Anu Konjuhovou z Chorvatska a postoupila do čtvrtfinále. V něm čeká světovou čtyřku vítězka ruského derby Natalia Vichljancevová.

Šafářová začala v Hobartu vítězně, Kr. Plíšková končí

WTA HOBART - Lucie Šafářová začala na turnaji WTA v Hobartu pohodlným vítězstvím 6-3 6-4 nad Viktorijí Golubicovou. Proti Švýcarce tak uspěla i podruhé, loni se spolu utkaly na French Open. Českou tenistku čeká ve druhém kole souboj s Risou Ozakiovou.

Québec: Martincová zdolala Krejčíkovou, debutantka Štefková vyřadila obhájkyni titulu

WTA QUÉBEC - Český souboj v kanadském Québeku skončil třísetovou výhrou Terezy Martincové, jež zdolala Barboru Krejčíkovou a podruhé v sezoně postoupila do 2. kola. Vítězný debut na okruhu WTA zaznamenala Barbora Štefková, která si vyšlápla na favorizovanou obhájkyni titulu Němku Anniku Beckovou.

Kvitová v oblíbeném New Havenu otočila duel s Chiricovou

WTA NEW HAVEN - Petra Kvitová svůj první zápas od zisku olympijského bronzu zvládla. V New Havenu, kde obhajuje tituly z posledních dvou letech, sice začala snadno prohraným prvním setem, ale nakonec proti domácí Louise Chiricové roli favoritky potvrdila a postoupila do osmifinále. V něm narazí na Kanaďanku Bouchardovou, s níž ve třech duelech neztratila ani set.

Kerberová z Bastadu odstoupila kvůli zranění lokte

WTA BASTAD - Turnaj v Bastadu přišel o turnajovou jedničku. Světová dvojka Angelique Kerberová, jež dnes měla hrát osmifinále se Španělkou Arruabarrenovou, z turnaje odstoupila kvůli problémům s loktem.

Golubicová si ve Gstaadu zahraje o první titul, ve finále vyzve Bertensovou

Viktorija Golubicová si na domácí antuce ve Gstaadu zahraje o svůj premiérový titul. Třiadvacetiletá Švýcarka v semifinále přehrála 6-3 6-2 šestnáctiletou krajanku a překvapení turnaje Rebeku Masárovou. Ve finále narazí na turnajovou trojkou Kiki Bertensovou, jež vyřadila domácí jedničku Timeu Bacsinszkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist