Brady Jennifer

Brady Jennifer

29
žena
USA
Datum nar.:
12. 4. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 234. / 13.
čtyřhra: 99. / 45.

Grandslamová finalistka Bradyová je po operaci kolena, zákrok podstoupila také Tomljanovicová

Přes čtvrt roku trvající konzervativní léčba nezabrala, Američanka Jennifer Bradyová (28) musela tento týden s kolenem na operaci. Finalistka Australian Open 2021 odehrála za poslední dva a půl roku jen šest turnajů. Po lékařském zákroku se zotavuje také Australanka Ajla Tomljanovicová (30).

Kvitová kořistí. Wozniacká měsíc po comebacku slaví skalp světové jedenáctky

US OPEN - Petra Kvitová (33) bude po čtyřech letech chybět ve 3. kole US Open. Ve svém druhém letošním vystoupení nestačila i kvůli 40 nevynuceným chybám na dvojnásobnou finalistku Caroline Wozniackou (33), které podlehla 5:7, 6:7. Dánka si proti světové jedenáctce připsala první skalp hráčky TOP 100 necelý měsíc po návratu po více než tříleté mateřské pauze.

Plíšková po čtyřech měsících proměnila mečbol, v deštivém Montrealu uspěla i Bouzková

WTA MONTREAL - První dvě české tenistky mají za sebou úspěšný vstup do turnaje WTA 1000 v Montrealu, kde zvládly deštěm přerušené zahajovací duely. Karolína Plíšková (31) zdolala ve třech setech Číňanku Lin Zhu (29), poprvé od 20. dubna vyhrála zápas po využití mečbolu a zajistila si souboj se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou. Marie Bouzková (25) si poradila s americkou kvalifikantkou Kaylou Dayovou (23) a čeká ji střetnutí s šestou hráčkou světa Caroline Garciaovou, s níž vyhrála všechny tři vzájemné zápasy.

Bradyová kvůli zranění nohy nebude obhajovat finále na Australian Open

Letošní finalistka Jennifer Bradyová nebude startovat na lednovém Australian Open. Americká tenistka úvodní grandslam sezony vynechá kvůli zranění levé nohy. Pořadatelé o tom informovali na twitteru.

Stuttgart: Kvitová zahájila obhajobu titulu výhrou nad Bradyovou. Muchová první zápas od Australian Open prohrála

WTA STUTTGART - Petra Kvitová vykročila za obhajobou titulu na antukovém turnaji WTA 500 ve Stuttgartu dvousetovou výhrou nad americkou finalistkou letošního Australian Open Jennifer Bradyovou. Naopak svůj první zápas od senzačního postupu do semifinále Australian Open nezvládla Karolína Muchová, ve stuttgartské hale ve třech setech nestačila na Rusku Jekatěrinu Alexandrovovou.

Finalistka Australian Open Bradyová v Dauhá schytala výprask od Kontaveitové

WTA DAUHÁ - Jennifer Bradyová si na letošním Australian Open zahrála své premiérové finále na grandslamech, ale vstup do turnaje v Dauhá se jí vůbec nepovedl. Nasazená sedmička s Anett Kontaveitovou z Estonska uhrála pouhé tři gamy.

VIDEO: Sestřihy finálových duelů na Australian Open 2021

Nestihli jste zhlédnout finálové zápasy letošního Australian Open nebo jste si nenašli čas? Nevadí, pak jsou tu pro vás desetiminutové sestřihy triumfů Japonky Naomi Ósakaové a Srba Novaka Djokoviče.

Muchová po semifinále Australian Open poskočila na 22. místo, vítězka Ósakaová je druhá

Karolína Muchová si po premiérové účasti v semifinále grandslamů v žebříčku WTA polepšila o pět míst a je 22. hráčkou světa. Šampionka letošního ročníku Naomi Ósakaová přeskočila Simonu Halepovou a nově jí patří post světové dvojky. Mužskému žebříčku dál suverénně vládne Novak Djokovič, kterému se na úvodním grandslamu sezony povedl hattrick.

Japonka Ósakaová podruhé ovládla Australian Open a má 4. grandslamový titul

AUSTRALIAN OPEN - Naomi Ósakaová vyhrála i své čtvrté grandslamové finále. 23letá Japonka znovu po dvou letech ovládla Australian Open, když dnes v Melbourne přehrála 6-4 6-3 Američanku Jennifer Bradyovou.

Finále v Melbourne: 'Nová vládkyně' Ósakaová proti debutantce ve finále grandslamu Bradyové

Naomi Ósakaová je favoritkou finále Australian Open. Japonská tenistka bude v sobotu útočit na druhý titul v Melbourne a čtvrtý grandslamový. Zastavit třetí nasazenou se pokusí při své premiéře v boji o titul z turnaje velké čtyřky Američanka Jennifer Bradyová. Zápas začne v 9:30 SEČ.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist