Davenport Lindsay

Davenport Lindsay

47
žena
USA
Datum nar.:
8. 6. 1976
Výška:
189 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 2.

Davenportová bude novou kapitánkou Američanek v Billie Jean King Cupu

Novou kapitánkou amerických tenistek v Billie Jean King Cupu se stane vítězka tří grandslamů Lindsay Davenportová, která po listopadovém finále vystřídá ve funkci Kathy Rinaldiovou. Ta vedla Američanky od prosince 2016 a hned v následujícím roce s nimi vyhrála Fed Cup, předchůdce BJK Cupu.

Seyboth Wild není jediným nakaženým tenistou, myslí si Davenportová

Bývalá světová jednička Lindsay Davenportová si myslí, že Thiago Seyboth Wild není vzhledem k eskalující pandemii koronaviru jediným nakaženým tenistou. Expertka americké televizní stanice Tennis Channel nicméně brazilského mladíka chválí, že jako zatím jediný informaci zveřejnil.

Keysová se rozešla s Davenportovou, trénovat ji bude Levine

Dvacetiletá Američanka Madison Keysová po roce ukončila spolupráci s Lindsay Davenportovou. Na novou sezonu se světová osmnáctka připravuje pod vedením dalšího krajana Jesse Levineho, jenž loni kvůli zranění lokte ukončil hráčskou kariéru.

Davenportová byla uvedena do Síně slávy

Bývalá světová jednička a vítězka tří grandslamů Američanka Lindsay Davenportová byla uvedena do mezinárodní tenisové Síně slávy. Slavnostní ceremoniál s přijetím celkem pěti nových členů se uskutečnil v americkém Newportu.

Davenportová byla vybrána do Síně slávy

Bývalá světová jednička a vítězka tří grandslamů Američanka Lindsay Davenportová byla vybrána do tenisové Síně slávy. Slavnostní ceremoniál s přijetím celkem pěti nových členů se v americkém Newportu uskuteční 12. července.

Davenportová, Pierceová a Martínezová kandidují do Síně slávy

Bývalá světová jednička Američanka Lindsay Davenportová a další grandslamové šampionky Mary Pierceová z Francie a Conchita Martínezová ze Španělska jsou nominovány do tenisové Síně slávy. Šanci na přijetí mezi legendy má i slavný kouč a provozovatel vyhlášené tenisové akademie na Floridě Nick Bollettieri.

Evertová a Davenportová si zahrají v televizním seriálu

Dvě někdejší světové jedničky Chris Evertová a Lindsay Davenportová se příští rok představí fanouškům v rolích hereček. Obě bývalé hráčky se spolu s dalším americkým tenistou Justinem Gimelstobem objeví v epizodě televizního seriálu "Kriminálka Las Vegas".

Venus Williamsová se rozehrává v americké lize týmů

Po dlouhé zdravotní pauze způsobené problémy s kyčlí využila Venus Williamsová profesionální ligu tenisových týmů v rodné Americe, aby se vrátila zpátky do formy.

Hradecká vypadla z top 100, Wozniacká je před Venus

Lucie Hradecká znovu vypadla z první světové stovky. Nejvýraznější změnou aktuálního žebříčku WTA je posun Dánky Caroliny Wozniacké na třetí místo, ze kterého sesadila Venus Williamsovou. Nejlepším Čechem zůstává na osmém místě Tomáš Berdych, českým tenistkám vládne jeho přítelkyně Lucie Šafářová na pětadvacáté pozici.

Davenportová má dceru Lauren Andrus

Americká tenistka Lindsay Davenportová má druhého potomka. V sobotu porodila dceru, které dali s manželem Jonem Leachem jméno Lauren Andrus. Informaci sdělil médiím agent tenistky Tony Godsick.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist