Galimberti Giorgio

Galimberti Giorgio

47
muž
Itálie
Datum nar.:
5. 9. 1976
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 116.
čtyřhra: - / 65.

Kvarteto Italů má problém. ATP po nich chce stovky tisíc dolarů

Nepříjemnou dohru může mít pro čtyři italské tenisty jejich soudní spor s ATP, kterou napadli kvůli svým trestům za sázení na tenisové zápasy. Mužská tenisová asociace po nich chce zaplatit soudní výlohy, které vyčíslila na více než 480.000 dolarů.

Italští tenisté potrestaní za sázky chtějí zažalovat ATP

Čtyři italští tenisté, kteří dostali tresty za sázení, chtějí zažalovat organizaci ATP kvůli narušení soukromí. Potito Starace, Daniele Bracciali, Federico Luzzi a Giorgio Galimberti chtějí dát k soudu také sázkovou kancelář, která dodala ATP informace o jejich sázkách.

ATP potrestala Luzziho za sázení

Letošní sezona prakticky skončila pro 139. hráče světa Federica Luzziho. Ten je pátým z italských tenistů, které ATP potrestala za sázení. Luzzi si nezahraje 200 dní a navíc zaplatí pokutu 50.000 dolarů.

Čtvrtý italský tenista dostal trest za sázky

Za sázení na tenis byl potrestán už čtvrtý italský hráč. Giorgio Galimberti nesmí hrát sto dní a navíc musí zaplatit pokutu 35 tisíc dolarů. Vedení mužského okruhu ATP dnes oznámilo, že jednatřicetiletý hráč sázel od června 2003 do ledna 2006, neuvedlo však, zda se sázky týkaly i jeho vlastních zápasů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist