Gibbes Simon

Gibbes Simon

38
muž
Nový Zéland
Datum nar.:
17. 9. 1985
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / -
čtyřhra: - / -

Veselý je letos potřetí v semifinále, Rosol v Bukurešti dohrál

Jiří Veselý si už potřetí v letošní sezoně zahraje na turnaji ATP o finále. Český tenista dnes v Bukurešti oplatil Chorvatu Karlovičovi loňskou porážku z Düsseldorfu a po výhře 6-4 6-4 postoupil do semifinále. Do něj se naopak nedostal zdejší vítěz z roku 2013 Lukáš Rosol, který nestačil na Španěla Garcíu-Lópeze.

Že jsem šestý na světě? Nepřekvapuje mě to, tvrdí Simon

Čtyřiadvacetiletý Gilles Simon v loňské sezoně porazil Djokoviče, Federera i Nadala a dostal se do Top 10. Prý s tím počítal, a tak ho to nepřekvapilo. Po dnešním úspěšném vstupu do Australian Open se rozpovídal i o šancích Francouzů v Davisově poháru. Máme šanci uspět, jsme čtyři kvalitní tenisté, věří Simon.

Souboj Argentinců vyhrál Del Potro

ATP MADRID - Argentinský tenista Juan Martin del Potro potvrdil vynikající formu z druhé poloviny sezony a hladce postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters v Madridu. V dnešním utkání nedal šanci svému krajanovi a obhájci titulu Davidu Nalbandianovi. Přemožitel Tomáše Berdycha vzdoroval dvacetiletému mladíkovi pouze v první sadě, v druhé už jasně slavily úspěch tvrdé údery Del Potra.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist