Hradecká Lucie

Hradecká Lucie

38
žena
Česká republika
Datum nar.:
21. 5. 1985
Výška:
177 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 41.
čtyřhra: - / 4.

Hradecká se stala maminkou. Miminko má s kondičním trenérem Vydrou

Bývalá 41. singlistka a 4. deblistka světa Lucie Hradecká se stala matkou. Dvojnásobná olympijská medailistka a pětinásobná vítězka Fed Cupu, která ukončila kariéru v roce 2022, to oznámila na Instagramu. Pohlaví prvorozeného potomka, kterého má s partnerem a kondičním trenérem Davidem Vydrou, neuvedla.

Hradecká chce po kariéře u tenisu zůstat. Ráda by trénovala děti

Za úžasnou a neuvěřitelnou označila Lucie Hradecká nedávno ukončenou tenisovou kariéru. Za nejviditelnější úspěchy v ní sedmatřicetiletá rodačka z Prahy považuje olympijské medaile z Londýna a Ria de Janeiro. S koncem hráčské kariéry je smířená, přesto s ní na dnešní tiskové konferenci cloumaly emoce. Do budoucna se chce věnovat trénování dětí.

Hradecká odehrála poslední zápas kariéry. Ve sbírce má grandslamové trofeje i olympijské medaile

Dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře žen a majitelka dvou olympijských medailí Lucie Hradecká skončila na svém posledním turnaji v kariéře hned prvním kole. V mexické Guadalajaře s Tchajwankou Hao-Ching Chan prohrály 4-6 1-6 s ukrajinsko-lotyšskou dvojicí Ljudmila Kičenoková a Jelena Ostapenková.

Ostrava byla můj poslední domácí turnaj, slzela Hradecká. Větší rozlučku nechystá

Lucie Hradecká po prohře s Lindou Noskovou v 1. kole ostravského turnaje Agel Open potvrdila, že sehrála poslední utkání před domácími fanoušky. Přestože během duelu proti Američankám Caty McNallyové a Alycii Parksové (4-6 3-6) na loučení nemyslela, mezi novináři a při slavnostním ceremoniálu v Ostravar aréně se neubránila slzám. Rozlučkový zápas neplánuje.

Ostrava: Suverénní start Krejčíkové a cenný skalp Muchové. Kvitová je po výhře nad Badosaovou ve čtvrtfinále

WTA OSTRAVA - Barbora Krejčíková v úvodním kole v ostravské hale zničila Shelby Rogersovou, připsala si šesté vítězství v řadě a znovu po týdnu vyzve olympijskou vítězku Belindu Bencicovou. Do turnaje dnes úspěšně vstoupila i Karolína Muchová, jež si vyšlápla na světovou patnáctku a nasazenou sedmičku Beatriz Haddadovou Maiaovou. Už ve čtvrtfinále je Petra Kvitová, která vyřadila Paulu Badosaovou, a světová jednička Iga Šwiateková.

Elektrizující premiéra. Nosková s Hradeckou před 23 tisíci diváků porazily sestry Williamsovy

Linda Nosková a Lucie Hradecká zahájily čtyřhru na US Open ve velkém stylu. Český pár zdolal před 23 tisíci fanoušky na stadionu Arthura Ashe hvězdnou domácí dvojici Serenu a Venus Williamsovy 7-6 6-4. Uspěly také Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou, které na úvod porazily rumunskou dvojici Monica Niculescuová, Gabriela Ruseová 6-3 1-6 6-3.

Nosková s Hradeckou si zahrají na centrálním dvorci Arthura Ashe. V pátek ráno vyzvou sestry Williamsovy

Linda Nosková a Lucie Hradecká si na US Open zahrají 1. kolo čtyřhry proti sestrám Sereně a Venus Williamsovým na největším kurtu Arthura Ashe. Jejich utkání je nasazeno na úvod takzvané "night session", jež začne hodinu po čtvrteční půlnoci SELČ.

Sestry Williamsovy v 1. kole US Open vyzvou Češky Hradecká s Noskovou

Sestry Williamsovy si zahrají v prvním kole čtyřhry na US Open proti debutujícímu českému páru Lucie Hradecká a Linda Nosková. Venus a Serena nastoupí společně k deblu po více než čtyřech letech.

Do finále ve Washingtonu postoupily Kanepiová a Samsonovová

WTA WASHINGTON - Do finále turnaje WTA 250 ve Washingtonu se dostala 37letá estonská veteránka Kaia Kanepiová, která se pokusí ukončit devět let dlouhé čekání na titul proti Ljudmile Samsonovové. Ta bude usilovat o druhý triumf.

Sestini Hlaváčková: Je konec jedné éry. Slzy po prohře nejsou, priority mám už jinde

WTA PRAHA - Andrea Sestini Hlaváčková skončila na svém rozlučkovém turnaji ve čtvrtfinále. Na Livesport Prague Open ve Stromovce v něm s Lucií Hradeckou prohrály hladce 3-6 1-6 s japonsko-britskou dvojicí Miju Katová a Samantha Murrayová. Žádné slzy, teď už se chce jen radovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist